Avaa valikko Valikko
Search all..
lektar.com/edustuksiamme/univer/

Univer

Univer S.p.A. on Italiainen vuonna 1971 perustettu pneumatiikkatalo. Univer toimii tänä päivänä aktiivisesti ympäri maailmaa tytäryhtiöiden ja kattavan jälleenmyynti-verkon avulla. Vuonna 1991 Univer sai ISO 9001 laatusertifikaatin, joka takaa tuotteiden laadukkuuden. Tuotevalikoimassa: venttiilit, sylinterit, ilmankäsittelyjärjestelmät, asennustarvikkeet ja moduulijärjestelmät. Valtaosalla tuotteista on yleisimmät hyväksynnät. Lisätietoa Univerin tuotteista löytyy täältä.

Lektar Oy tekee tiivistä yhteistyötä paikallisen teollisuuden kanssa ja tarjoaa mahdollisuuden nopeisiin toimitusaikoihin erikoissylintereille omissa toimitiloissamme tapahtuvalla ammattitaitoisella kokoonpanolla.

Jälleenmyyjät


Unimet Turku Oy 

Orikedonkatu 6
20380 Turku

https://www.unimetturku.com


Unimet Pori Oy

Ojantie 11 
28130 Pori 

http://www.unimet.fi


Lohjan laakeri ja tarvike Oy 

Gruotilankatu 13 
08150 Lohja 

https://www.lohjanlaakeri.net/ 



Paineteho Oy 

Ankkuritie 1 
70460 Kuopio 

https://www.paineteho.fi

Edut

Univer on investoinut pneumatiikkatuotteidensa laatuun ja kehitykseen jo vuosikymmenten ajan. Jatkuvan tutkimus- ja kehitystyön ansiosta Univerin pneumatiikkatuotteet tunnetaan laadukkaina ja kestävinä ja niissä hyödynnetään alan viimeisintä teknologiaa. Suurimmalla osalla Univerin tuotteista on alan yleisimmät hyväksynnät.

Univerin pneumatiikkatuotteet ovat luotettavia ja niiden ostaminen on vaivatonta. Ne ovat myös hinnaltaan kilpailukykyisiä. Maahantuojana Lektar panostaa erityisesti toimitusten nopeuteen ja joustavuuteen. Erikoissylintereiden nopeat toimitusajat takaamme omissa toimitiloissamme tapahtuvalla kokoonpanolla.

Erityisesti suunnittelijat arvostavat Univerin pneumatiikkatuotteiden kestävyyttä ja luotettavuutta. Univerin valinneiden suunnittelijoiden ei tarvitse huolehtia tuotteiden laadusta, vaan ratkaisuiden suorituskykyyn ja turvallisuuteen voi luottaa. Myös kattava valikoima puhuu Univerin puolesta.

Valikoima

Venttiilit

Univerin tuoteperheeseen kuuluu laaja valikoima venttiileitä niin paineilmalle kuin vakuumille.

Ilmankäsittely

Univerilta löytyy laaja valikoima komponentteja ilmankäsittelyyn. HZE-sarjasta löytyy suodinsäätimet ja sumuvoitelulaitteet (FRL) integroidulla painemittarilla. Tämä HZE-sarja koostuu moduuleista, joista on helppo kasata haluttu kokonaisuus.

Moduulijärjestelmät

Univerin uusi GR8–moduulijärjestelmä on suunniteltu erityisesti automaattisille kokoonpanolinjoille. Järjestelmä on muunneltavissa helposti ja nopeasti, mikä on tehnyt siitä suositun autonvalmistajien keskuudessa.

Sylinterit

Univerin sylinterivalikoima on niin ikään erittäin kattava. Muun muassa KL-sarjan vakiosylinterit valmistamme omissa tiloissamme.

Asennustarvikkeet

Univerin asennustarvikkeisiin kuuluu perusteellinen valikoima erilaisia liittimiä ja letkuja.

Univerin toimipisteet maailmalla

Univerilla on kattava jälleenmyyjäverkosto ympäri maailmaa varmistaen saatavuuden ja teknisen osaamisen.

-

Back to top