Avaa valikko Valikko
Search all..
lektar.com/petrokemian-tuotteet/nestesatamat/kelluva-imuvarsi

Kelluva imuvarsi

Kuvaus

Emco Wheatonin kelluvaa imuvartta käytetään esimerkiksi lentopetrolin tankkauksessa, jossa polttoainetta täytyy siirtää varastosäiliöstä tietyn etäisyyden päästä nesteen pinnasta. Imuvarren koho pitää varren kärjen turvallisen etäisyyden päässä pohjasta estäen epäpuhtauksien tai veden pääsyn polttoaineen syöttöputkeen.

Pitkäikäinen ja varmatoiminen kelluva imuvarsi vaatii hyvin vähän huoltotoimenpiteitä.

www.emcowheaton.com tai kysy lisää myynnistämme!

Ominaisuudet
Tuotekoodi Kelluva imuvarsi
Dokumentit
Tuotemerkki Emco Wheaton
Saatat olla kiinnostunut näistä
  • Laivapurkuvarsi B0030

    Laivapurkuvarsi B0030

    Nestesatamissa käytetty Emco Wheatonin laivapurkuvarsi. Voidaan käyttää useimmille tuotteille, ja varsi on saatavana myös lämpösaatettuna ja eristettynä. Yleisimmät laivapurkuvarren halkaisijat ovat joko 8”, 10” tai 12”. www.emcowheaton.com tai kysy lisää myynnistämme!
  • Nivelet

    Nivelet

    Lektar toimittaa varaosina kääntyviä kylmänkestoisia niveliä ja niiden varaosia myös laivapurkuvarsiin. D0002-nivelessä on yksi kuulaura ja D1010-mallissa kuulauria on kaksi suurempaa kuormitusta varten. Nivelten kuulaura on karkaistu ja kiillotettu, joka tuo käyttöön tarkkuutta ja pidentää käyttöikää jopa äärimmäisessä kuormituksessa. Kummankin nivelen tiivisteen ja kuulat voi vaihtaa ilman nivelen irrottamista varresta. www.emcowheaton.com tai kysy lisää myynnistämme!

Back to top