Avaa valikko Valikko
Search all..
lektar.com/piha-ja-puutarha/puutarhakalusteet

Puutarhakalusteet

Puutarhakalusteet

Unknown Nordic on tanskalainen design-tuotteiden suunnittelu- ja tuotantoyhtiö. Sen juuret ovat skandinaaviseen muotoilun perinteissä. Unknown Nordic luo kestäviä ja erittäin korkealaatuisia tuotteita.

Unknown Nordic on erikoistunut vulkaanisista laavakivistä uutetuista basalttikuiduista ja biohartsin yhdistelmästä valmistettuihin tuotteisiin. Kaikki Unknown Nordicin tuotteet ovat käsintehtyjä - jokainen tuote on ainutlaatuinen. Muoto on sama, mutta kuvio vaihtelee käsin valmistuksen mukaan.

Vulkaanisista basalttikuiduista valmistetuilla huonekaluilla on poikkeuksellisia ominaisuuksia. Tuotteet ovat kevyitä, mutta erittäin kestäviä - lujuus on jopa kolminkertainen teräkseen verrattuna. Tuotteet kestävät suolaa, klooria ja vaihtelevia ilmasto-olosuhteita, joten niillä on erittäin pitkä käyttöikä. Tuotteet eivät vaadi mitään huoltokäsittelyä ja ne ovat säänkestäviä – ne voivat seisoa ulkona ympäri vuoden.

17 tuote(tta)

Listana  Taulukkona 

Laskeva
 • Bios Alpha

  Bios Alpha riipputuoli

  Bios Alpha riipputuoli on tarkoitettu 2-3 henkilölle - sen kantavuus on peräti 250 kg. Tuote soveltuu sekä ulko- että sisäkäyttöön. Riippukeinu kestää UV-säteilyä, suolaa ja klooria ja siten soveltuu hyvin Suomen vaihteleviin ilmasto-olosuhteisiin. Huom! Pehmusteet ja lattiateline eivät kuulu hintaan, ne on tilattava erikseen.
 • Bios Hide

  Bios Hide riipputuoli

  Bios Hide riipputuoli on tarkoitettu 2-3 henkilölle - sen kantavuus on peräti 250 kg. Tuote soveltuu sekä ulko- että sisäkäyttöön. Riippukeinu kestää UV-säteilyä, suolaa ja klooria ja siten soveltuu hyvin Suomen vaihteleviin ilmasto-olosuhteisiin. Huom! Pehmusteet ja lattiateline eivät kuulu hintaan, ne on tilattava erikseen.
 • Bios Lucid

  Bios Lucid riipputuoli

  Bios Lucid riipputuoli on tarkoitettu yhdelle henkilölle ja sen kantavuus on 250 kg. Tuote soveltuu sekä ulko- että sisäkäyttöön. Riippukeinu kestää UV-säteilyä, suolaa ja klooria ja siten soveltuu hyvin Suomen vaihteleviin ilmasto-olosuhteisiin. Huom! Pehmusteet ja lattiateline eivät kuulu hintaan, ne on tilattava erikseen.
 • Bios Mini

  Bios Mini riipputuoli

  Bios Mini riipputuoli on tarkoitettu yhdelle henkilölle ja sen kantavuus on 250 kg. Tuote soveltuu sekä ulko- että sisäkäyttöön. Riippukeinu kestää UV-säteilyä, suolaa ja klooria ja siten soveltuu hyvin Suomen vaihteleviin ilmasto-olosuhteisiin. Huom! Pehmusteet ja lattiateline eivät kuulu hintaan, ne on tilattava erikseen.
 • Bios Nest

  Bios Nest riipputuoli

  Bios Nest riipputuoli on tarkoitettu yhdelle henkilölle ja sen kantavuus on 250 kg. Tuote soveltuu sekä ulko- että sisäkäyttöön. Riippukeinu kestää UV-säteilyä, suolaa ja klooria ja siten soveltuu hyvin Suomen vaihteleviin ilmasto-olosuhteisiin. Huom! Pehmusteet ja lattiateline eivät kuulu hintaan, ne on tilattava erikseen.
 • Jalkatuki Alien Unknown Nordic

  Jalkatuki Alien Unknown Nordic

  Nosta jalkasi mukavasti ylemmäksi ja nauti! Unknown Nordicin Alien jalkatukea voidaan käyttää myös jakkarana. Koska tuote on käsintehty voivat mitat, paino, väri ja kuvio vaihdella hieman. Tuote soveltuu sekä ulko- että sisäkäyttöön. Tuoli kestää UV-säteilyä, suolaa ja klooria ja siten soveltuu hyvin Suomen vaihteleviin ilmasto-olosuhteisiin. Tuote voidaan jättää ulos ympäri vuoden ilman suojaa.
 • Lava Nest tulipesä

  Lava Nest tulipesä

  Esteettinen ja käytännöllinen tulipesä. Tulipesän ulkokuori on valmistettu laavakivestä ja biohartsista. Grilliritilä on ruostumatonta terästä. Lava Nest tulipesää voidaan käyttää sekä puun että hiilen kanssa.
 • Lemmikin pesä 60 x 47 x 43 cm

  Lemmikin pesä 60 x 47 x 43 cm

  Tyylikäs laavakivestä valmistettu lemmikin pesä. Mukaan kuuluu pehmuste lemmikille.
 • Pöytä Race

  Pöytä Race Unknown Nordic

  Pieni Race pöytä voidaan yhdistää kaikkiin Unknown Nordicin tuoleihin. Inspiraatio tuolin muotoilulle on lähtenyt tiimalasin muodosta. Koska pöytä on käsintehty voivat mitat, paino, väri ja kuvio vaihdella hieman. Tuote soveltuu sekä ulko- että sisäkäyttöön. Tuoli kestää UV-säteilyä, suolaa ja klooria ja siten soveltuu hyvin Suomen vaihteleviin ilmasto-olosuhteisiin. Tuote voidaan jättää ulos ympäri vuoden ilman suojaa.
 • Sohvan sivuosa

  Sohvan sivuosa Unknown Nordic

  Unknown Nordicin sohvakalusto luo upean ja viihtyisän tilan. Sohvaryhmän voi koostaa erilaisista elementeistä haluamallaan tavalla. Sohvan sivuosa voidaan liittää muihin sohvan osiin ja se toimii kätevänä sivupöytän. Saatavilla on myös sohvapöytä ja sohvan kulma- ja keskiosat. Koska tuote on käsintehty voivat mitat, paino, väri ja kuvio vaihdella hieman. Huom! Pehmusteet eivät kuulu hintaan, ne on tilattava erikseen.
 • Sohvapöytä 90x90x30 cm Unknown Nordic

  Sohvapöytä 90x90x30 cm Unknown Nordic

  Unknown Nordicin sohvakalusto luo upean ja viihtyisän tilan. Sohvaryhmän voi koostaa erilaisista elementeistä haluamallaan tavalla. Sohvapöytä sopii erityisesti samaan sarjaan kuuluvan sohvaryhmän yhteyteen. Koska tuote on käsintehty voivat mitat, paino, väri ja kuvio vaihdella hieman.
 • Tuoli Hug

  Tuoli Hug Unknown Nordic

  Kukapa ei kaipaisi halausta? Unknown Nordicin Hug tuoli käsinojineen yhdistää mukavuutta ja uudenlaista muotoilua. Koska tuoli on käsintehty voivat mitat, paino, väri ja kuvio vaihdella hieman. Tuote soveltuu sekä ulko- että sisäkäyttöön. Tuoli kestää UV-säteilyä, suolaa ja klooria ja siten soveltuu hyvin Suomen vaihteleviin ilmasto-olosuhteisiin. Tuote voidaan jättää ulos ympäri vuoden ilman suojaa.
 • Tuoli Race

  Tuoli Race Unknown Nordic

  Unknown Nordicin Race tuoli on mukava istua, vaikka se näyttääkin taideteokselta. Koska tuoli on käsintehty voivat mitat, paino, väri ja kuvio vaihdella hieman. Tuote soveltuu sekä ulko- että sisäkäyttöön. Tuoli kestää UV-säteilyä, suolaa ja klooria ja siten soveltuu hyvin Suomen vaihteleviin ilmasto-olosuhteisiin. Tuote voidaan jättää ulos ympäri vuoden ilman suojaa.
 • Tuoli Self Unknown Nordic

  Tuoli Self Unknown Nordic

  Istu alas Unknown Nordicin Self tuolille ja vaivu "hyggeen". Tanskalainen termi tarkoittaa viihtyisyyttä, kuumaa kaakaota ja rentoutumista. Koska tuoli on käsintehty voivat mitat, paino, väri ja kuvio vaihdella hieman. Tuote soveltuu sekä ulko- että sisäkäyttöön. Tuoli kestää UV-säteilyä, suolaa ja klooria ja siten soveltuu hyvin Suomen vaihteleviin ilmasto-olosuhteisiin. Tuote voidaan jättää ulos ympäri vuoden ilman suojaa.
 • Tuoli Stellar Unknown Nordic

  Tuoli Stellar Unknown Nordic

  Stellar tarkoittaa erinomaista ja upeaa - kuin tähteä. Auringon säteet pääsevät tuolin kuvion läpi ja luovat kauniin lisäkoristeen. Unknown Nordicin Stellar tuoli on mukava istua, vaikka se näyttääkin taideteokselta. Koska tuoli on käsintehty voivat mitat, paino, väri ja kuvio vaihdella hieman. Tuote soveltuu sekä ulko- että sisäkäyttöön. Tuoli kestää UV-säteilyä, suolaa ja klooria ja siten soveltuu hyvin Suomen vaihteleviin ilmasto-olosuhteisiin. Tuote voidaan jättää ulos ympäri vuoden ilman suojaa.
 • Tuoli Well

  Tuoli Well Unknown Nordic

  Unknown Nordicin Well tuoli on mukava istua, vaikka se näyttääkin taideteokselta. Koska tuoli on käsintehty voivat mitat, paino, väri ja kuvio vaihdella hieman. Tuote soveltuu sekä ulko- että sisäkäyttöön. Tuoli kestää UV-säteilyä, suolaa ja klooria ja siten soveltuu hyvin Suomen vaihteleviin ilmasto-olosuhteisiin. Tuote voidaan jättää ulos ympäri vuoden ilman suojaa.
 • Tuoli X

  Tuoli X Unknown Nordic

  Unknown Nordicin X tuoli on mukava istua ja se on muotoiltu ajattomalla ja veistoksillella tyylillä. Koska tuoli on käsintehty voivat mitat, paino, väri ja kuvio vaihdella hieman. Tuote soveltuu sekä ulko- että sisäkäyttöön. Tuoli kestää UV-säteilyä, suolaa ja klooria ja siten soveltuu hyvin Suomen vaihteleviin ilmasto-olosuhteisiin. Tuote voidaan jättää ulos ympäri vuoden ilman suojaa.

17 tuote(tta)

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top