Avaa valikko Valikko
Search all..
lektar.com/piha-ja-puutarha/puutarhakalusteet/poydat

Pöydät

Pöydät

Unknown Nordic on tanskalainen design-tuotteiden suunnittelu- ja tuotantoyhtiö. Sen juuret ovat skandinaaviseen muotoilun perinteissä. Unknown Nordic luo kestäviä ja erittäin korkealaatuisia tuotteita.

Unknown Nordic on erikoistunut vulkaanisista laavakivistä uutetuista basalttikuiduista ja biohartsin yhdistelmästä valmistettuihin tuotteisiin. Kaikki Unknown Nordicin tuotteet ovat käsintehtyjä - jokainen tuote on ainutlaatuinen. Muoto on sama, mutta kuvio vaihtelee käsin valmistuksen mukaan.

Vulkaanisista basalttikuiduista valmistetuilla huonekaluilla on poikkeuksellisia ominaisuuksia. Tuotteet ovat kevyitä, mutta erittäin kestäviä - lujuus on jopa kolminkertainen teräkseen verrattuna. Tuotteet kestävät suolaa, klooria ja vaihtelevia ilmasto-olosuhteita, joten niillä on erittäin pitkä käyttöikä. Tuotteet eivät vaadi mitään huoltokäsittelyä ja ne ovat säänkestäviä – ne voivat seisoa ulkona ympäri vuoden.

5 tuote(tta)

Listana  Taulukkona 

Laskeva
 • Pöytä Cron Cube korkeus 30 cm

  Pöytä Cron Cube korkeus 30 cm

  Unknown Nordicin kuution muotoinen Cron pöytä
 • Pöytä Cron korkeus 30 cm

  Pöytä Cron korkeus 30 cm

  Unknown Nordicin matala Cron sohvapöytä.
 • Pöytä Cron korkeus 72 cm

  Pöytä Cron korkeus 72 cm

  Unknown Nordicin Cron korkea pöytä, joka sopii hyvin ruokapöydäksi.
 • Pöytä Race

  Pöytä Race Unknown Nordic

  Pieni Race pöytä voidaan yhdistää kaikkiin Unknown Nordicin tuoleihin. Inspiraatio tuolin muotoilulle on lähtenyt tiimalasin muodosta. Koska pöytä on käsintehty voivat mitat, paino, väri ja kuvio vaihdella hieman. Tuote soveltuu sekä ulko- että sisäkäyttöön. Tuoli kestää UV-säteilyä, suolaa ja klooria ja siten soveltuu hyvin Suomen vaihteleviin ilmasto-olosuhteisiin. Tuote voidaan jättää ulos ympäri vuoden ilman suojaa.
 • Sohvapöytä 90x90x30 cm Unknown Nordic

  Sohvapöytä 90x90x30 cm Unknown Nordic

  Unknown Nordicin sohvakalusto luo upean ja viihtyisän tilan. Sohvaryhmän voi koostaa erilaisista elementeistä haluamallaan tavalla. Sohvapöytä sopii erityisesti samaan sarjaan kuuluvan sohvaryhmän yhteyteen. Koska tuote on käsintehty voivat mitat, paino, väri ja kuvio vaihdella hieman.

5 tuote(tta)

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top