Avaa valikko Valikko
Search all..
lektar.com/piha-ja-puutarha/puutarhakalusteet/riipputuolit

Riipputuolit

Riipputuolit

Unknown Nordic on tanskalainen design-tuotteiden suunnittelu- ja tuotantoyhtiö. Sen juuret ovat skandinaaviseen muotoilun perinteissä. Unknown Nordic luo kestäviä ja erittäin korkealaatuisia tuotteita.

Unknown Nordic on erikoistunut vulkaanisista laavakivistä uutetuista basalttikuiduista ja biohartsin yhdistelmästä valmistettuihin tuotteisiin. Kaikki Unknown Nordicin tuotteet ovat käsintehtyjä - jokainen tuote on ainutlaatuinen. Muoto on sama, mutta kuvio vaihtelee käsin valmistuksen mukaan.

Vulkaanisista basalttikuiduista valmistetuilla huonekaluilla on poikkeuksellisia ominaisuuksia. Tuotteet ovat kevyitä, mutta erittäin kestäviä - lujuus on jopa kolminkertainen teräkseen verrattuna. Tuotteet kestävät suolaa, klooria ja vaihtelevia ilmasto-olosuhteita, joten niillä on erittäin pitkä käyttöikä. Tuotteet eivät vaadi mitään huoltokäsittelyä ja ne ovat säänkestäviä – ne voivat seisoa ulkona ympäri vuoden.

14 tuote(tta)

Listana  Taulukkona 

Laskeva
 • Bios Alpha

  Bios Alpha riipputuoli

  Bios Alpha riipputuoli on tarkoitettu 2-3 henkilölle - sen kantavuus on peräti 250 kg. Tuote soveltuu sekä ulko- että sisäkäyttöön. Riippukeinu kestää UV-säteilyä, suolaa ja klooria ja siten soveltuu hyvin Suomen vaihteleviin ilmasto-olosuhteisiin. Huom! Pehmusteet ja lattiateline eivät kuulu hintaan, ne on tilattava erikseen.
 • Bios Alpha suojapeite musta

  Bios Alpha suojapeite musta

  Musta suojapeite Bios Alpha riipputuolille
 • Bios Hide

  Bios Hide riipputuoli

  Bios Hide riipputuoli on tarkoitettu 2-3 henkilölle - sen kantavuus on peräti 250 kg. Tuote soveltuu sekä ulko- että sisäkäyttöön. Riippukeinu kestää UV-säteilyä, suolaa ja klooria ja siten soveltuu hyvin Suomen vaihteleviin ilmasto-olosuhteisiin. Huom! Pehmusteet ja lattiateline eivät kuulu hintaan, ne on tilattava erikseen.
 • Bios Hide suojapeite musta

  Bios Hide suojapeite musta

  Musta suojapeite Bios Hide riipputuolille
 • Bios L teline jalustalla Bios Hide ja Alpha

  Bios L teline jalustalla Bios Hide ja Alpha

  Bios L teline jalustalla sopii Bios Hide ja Bios Alpha riipputuolille. Teline on valmistettu teräksestä ja musta C4-päällyste kestää hyvin korroosiota. Telineen kantavuus on 250 kg. Telineen mukana tulee Dyna-ripustusköysi, joka on erityisesti valmistettu telineeseen sopivaksi. Kiinnitettynä L-telineeseen Dyna-ripustusköysi varmistaa, että riipputuoli pysyy oikealla etäisyydellä maanpinnasta.
 • Bios L teline lattiakiinnityksellä Bios Hide ja Alpha

  Bios L teline lattiakiinnityksellä Bios Hide ja Alpha

  Bios L teline lattiakiinnityksellä
 • Bios Lucid

  Bios Lucid riipputuoli

  Bios Lucid riipputuoli on tarkoitettu yhdelle henkilölle ja sen kantavuus on 250 kg. Tuote soveltuu sekä ulko- että sisäkäyttöön. Riippukeinu kestää UV-säteilyä, suolaa ja klooria ja siten soveltuu hyvin Suomen vaihteleviin ilmasto-olosuhteisiin. Huom! Pehmusteet ja lattiateline eivät kuulu hintaan, ne on tilattava erikseen.
 • Bios Lucid suojapeite musta

  Bios Lucid suojapeite musta

  Musta suojapeite Bios Lucid riipputuolille
 • Bios Mini

  Bios Mini riipputuoli

  Bios Mini riipputuoli on tarkoitettu yhdelle henkilölle ja sen kantavuus on 250 kg. Tuote soveltuu sekä ulko- että sisäkäyttöön. Riippukeinu kestää UV-säteilyä, suolaa ja klooria ja siten soveltuu hyvin Suomen vaihteleviin ilmasto-olosuhteisiin. Huom! Pehmusteet ja lattiateline eivät kuulu hintaan, ne on tilattava erikseen.
 • Bios Mini suojapeite musta

  Bios Mini suojapeite musta

  Musta suojapeite Bios Mini riipputuolille
 • Bios Nest

  Bios Nest riipputuoli

  Bios Nest riipputuoli on tarkoitettu yhdelle henkilölle ja sen kantavuus on 250 kg. Tuote soveltuu sekä ulko- että sisäkäyttöön. Riippukeinu kestää UV-säteilyä, suolaa ja klooria ja siten soveltuu hyvin Suomen vaihteleviin ilmasto-olosuhteisiin. Huom! Pehmusteet ja lattiateline eivät kuulu hintaan, ne on tilattava erikseen.
 • Bios Nest suojapeite musta

  Bios Nest suojapeite musta

  Musta suojapeite Bios Nest riipputuolille
 • Bios S teline jalustalla Bios Mini, Nest ja Lucid

  Bios S teline jalustalla Bios Mini, Nest ja Lucid

  Bios L teline jalustalla sopii Bios Nest, Bios Mini ja Bios Lucid riipputuolille. Teline on valmistettu teräksestä ja musta C4-päällyste kestää hyvin korroosiota. Telineen kantavuus on 250 kg. Telineen mukana tulee Dyna-ripustusköysi, joka on erityisesti valmistettu telineeseen sopivaksi. Kiinnitettynä L-telineeseen Dyna-ripustusköysi varmistaa, että riipputuoli pysyy oikealla etäisyydellä maanpinnasta.
 • Bios S teline lattiakiinnnityksellä Bios Mini, Nest ja Lucid

  Bios S teline lattiakiinnnityksellä Bios Mini, Nest ja Lucid

  Bios S teline lattiakiinnityksellä

14 tuote(tta)

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top