Avaa valikko Valikko
Search all..
lektar.com/piha-ja-puutarha/puutarhakalusteet/tulipesat

Tulipesät

Tulipesät

Unknown Nordic on tanskalainen design-tuotteiden suunnittelu- ja tuotantoyhtiö. Sen juuret ovat skandinaaviseen muotoilun perinteissä. Unknown Nordic luo kestäviä ja erittäin korkealaatuisia tuotteita.

Unknown Nordic on erikoistunut vulkaanisista laavakivistä uutetuista basalttikuiduista ja biohartsin yhdistelmästä valmistettuihin tuotteisiin. Kaikki Unknown Nordicin tuotteet ovat käsintehtyjä - jokainen tuote on ainutlaatuinen. Muoto on sama, mutta kuvio vaihtelee käsin valmistuksen mukaan.

Vulkaanisista basalttikuiduista valmistetuilla huonekaluilla on poikkeuksellisia ominaisuuksia. Tuotteet ovat kevyitä, mutta erittäin kestäviä - lujuus on jopa kolminkertainen teräkseen verrattuna. Tuotteet kestävät suolaa, klooria ja vaihtelevia ilmasto-olosuhteita, joten niillä on erittäin pitkä käyttöikä. Tuotteet eivät vaadi mitään huoltokäsittelyä ja ne ovat säänkestäviä – ne voivat seisoa ulkona ympäri vuoden.

1 tuote(tta)

Listana  Taulukkona 

Laskeva
  • Lava Nest tulipesä

    Lava Nest tulipesä

    Esteettinen ja käytännöllinen tulipesä. Tulipesän ulkokuori on valmistettu laavakivestä ja biohartsista. Grilliritilä on ruostumatonta terästä. Lava Nest tulipesää voidaan käyttää sekä puun että hiilen kanssa.

1 tuote(tta)

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top