Avaa valikko Valikko
Search all..
lektar.com/rakentaminen/rakennustarvikkeet/rakennustuotteet/delta-nb-reunalista-4830420

Reunalista Delta NB

Kuvaus

Reunalistaa käytetään sokkelilevyn yläreunan kiinnitykseen, jolloin se suojaa perustuksia kosteudelta. Reunalista suojaa perustuksia kosteuden vaikutuksilta sekä estää hiekan, roskien ja veden pääsyn sokkelilevyn ja perusmuurin väliin. Pituus 2 metriä.

Paketissa on 20 kpl.

Ominaisuudet
Tuotekoodi 4830420
EAN 4004552404794
Dokumentit
Tuotemerkki Delta
Leveys (cm) 200,00 
Syvyys (cm) 1,00 
Korkeus (cm) 7,00 
Nettopaino (kg) 0,47 
Pakkauksen pituus (cm) 200,00 
Pakkauksen leveys (cm) 7,00 
Pakkauksen korkeus (cm) 20,00 
Pakkauksen bruttopaino (kg) 9,5
Väri Musta
Saatat olla kiinnostunut näistä
  • Sokkelilevy

    Sokkelilevy Delta NB 1 m

    Sokkelilevyä käytetään perusmuurin, sokkelin ja rakenteiden vedeneristykseen. Lämpötilankesto -30... + 80°C. Paineenkesto n. 200 KN/m³. Paino 500 g/m². DELTA NB-sokkelilevyt on kehitetty rakennuskohteisiin, joissa tarvitaan perusmuurin, sokkelin ja rakenteiden veden eristystä seka kosteuden haihdutusta. Tyypillisiä käyttökohteita ovat perusmuurit, talojen sokkelit ja maanalaiset rakenteet, kuten parkkihallit, tunnelit seka kunnallistekninen rakentaminen. DELTA NB-sokkelilevy toimitetaan 1x20 m rullassa. Sokkelilevy tunnetaan myös nimityksillä patolevy tai nystyrälevy. Asennus onnistuu sujuvasti Delta-kiinnitystulpilla ja -nauloilla sekä -kiinnityspropuilla.
  • Sokkelilevy

    Sokkelilevy Delta NB 2 m

    Sokkelilevyä käytetään perusmuurin, sokkelin ja rakenteiden vedeneristykseen. Lämpötilankesto - 30 - + 80 °C. Paineenkesto n. 200 KN/m³. Paino 500 g/m². DELTA NB-sokkelilevyt on kehitetty rakennuskohteisiin, joissa tarvitaan perusmuurin, sokkelin ja rakenteiden veden eristystä seka kosteuden haihdutusta. Tyypillisiä käyttökohteita ovat perusmuurit, talojen sokkelit ja maanalaiset rakenteet, kuten parkkihallit, tunnelit seka kunnallistekninen rakentaminen. NB-sokkelilevy toimitetaan 2x20 m rullassa. Sokkelilevy tunnetaan myös nimityksillä patolevy tai nystyrälevy. Asennus onnistuu sujuvasti Delta-kiinnitystulpilla ja -nauloilla sekä -kiinnityspropuilla.
  • Kiinnitysproppu

    Kiinnitysproppu Delta 6 mm

    Pakattu pussiin. Pussissa 100 kpl kiinnitysproppuja.

Back to top