Turvallista eristämistä

Knauf Insulationin eristeet ovat löytäneet laajan kirjon erityyppisiä käyttäjiä – kuluttajat, asentajat, suunnittelutoimistot ja talovalmistajat luottavat tuotteisiimme. Yksi merkittävimmistä syistä valita Knauf Insulation eristeet, on turvallisuus – oli kyseessä sitten eristeiden paloturvallisuus tai luonnonmukaisuus.

Paloturvallisuus

Yksi tärkeimmistä asioista paloturvallisuuden takaamiseksi on valita paloturvalliset materiaalit jo suunnitteluvaiheessa. Knaufin eristeet täyttävät korkeat Euroclass A1- ja A2-paloturvallisuusvaatimukset.

● SUPAFIL-puhallusvillalla on korkea Euroclass A1-palonkesto, joka tarkoittaa että tuote on palamaton. Tuotteita käytetään erityisesti lämmöneristystä vaativiin kohteisiin, ja ne ovat erittäin paloturvallisia ja tulenkestäviä.

● Kivimineraalivillallamme on erittäin korkeat paloturvallisuusominaisuudet, eli A1-palonkesto. Tuotteiden sulamispiste on > 1000 °C ja eristeet valmistetaan käyttäen ISO 9000 -sertifikaattia.

On sanomattakin selvää kuinka tärkeää paloturvallisten eristeiden valinta on ja siksi Knauf Insulationin eristeet ovat turvallinen valinta.

Luonnonmukaisuus

Tärkeänä osana tuotteiden turvallisuutta on myös luonnonmukaisuus ja kemikaalien vähäisyys.

● ECOSE Technology -menetelmä takaa että tuotteisiin ei ole lisätty petrokemian tuotteita, formaldehydia, phenoleja eikä akryylejä.

● Tuotteemme eivät sisällä valkaisu-tai väriaineita.

● Kivivilla ei mätäne, houkuttele tuholaisia, eikä edistä homeen tai bakteerien kasvua.

● Tuotteilla on vain vähäiset päästöt (Eurofins Indoor Air Comfort Gold)

Eristeidemme luonnonmukaisuus takaa, että tuotteet ovat turvallisia niin asentaessa kuin myöhemmin tiloissa asuttaessa tai oleskellessa. Tämä tarkoittaa myös turvallisempaa ja miellyttävämpää asentamista, kun tuotteet eivät aiheuta ärsytystä hengitysteissä tai iholla.

Jos kiinnostuit paloturvallisista ja luonnollista mineraalivillaeristeistämme, tutustu lisää tuotteisiimme ja tee turvallinen ja luotettava valinta.

Myyntimme yhteystiedot löydät täältä.

Lisää tietoa Knauf Insulationin eristystuotteista löydät täältä.

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää