Univer – pitkän linjan pneumatiikkatalo

Univerin pneumatiikkatuotteet ovat Suomessa jo melko hyvin tunnettuja, sillä tuotteita on ollut myynnissä kotimaan markkinoilla aina 1970-luvulta lähtien. Harvempi kuitenkaan tietää kovin paljoa yrityksen kiinnostavasta historiasta.

Yrityksen juuret ulottuvat vuoteen 1970, kun Univer S.p.A. perustettiin Italiassa. Vuosikymmenten mittaan Univer on kasvanut kansainväliseksi pneumatiikkataloksi, jonka tuotteet ovat tunnettuja korkeasta laadustaan ja kestävyydestään. Tuotteiden laadukkuudesta kertoo myös ISO 9001 -laatusertifikaatti, joka myönnettiin Univerille vuonna 2008.

Pitkän historiansa ansiosta Univerin pneumatiikkaa on hyödynnetty monipuolisesti eri toimialoilla, kuten elintarvike- ja pakkausteollisuudessa. Nykyään Univerin pneumatiikkatuotteiden valikoimaan kuuluvat niin venttiilit, sylinterit, ilmankäsittelyjärjestelmät, asennustarvikkeet kuin moduulijärjestelmätkin. 

Suomessa Univerin pneumatiikkatuotteet ovat olleet meillä Lektar Oy:n edustuksessa vuodesta 2015 lähtien. Varastoimme Univerin pneumatiikkatuotteita erittäin kattavasti ja päivitämme valikoimaamme jatkuvasti asiakkaidemme tarpeita kuunnellen. Saamamme palautteen perusteella asiakkaamme ovatkin varsin tyytyväisiä palvelumme luotettavuuteen ja komponenttien nopeaan saatavuuteen. Varastovalikoimamme laajuus on myös vastaus siihen, miksi pystymme reagoimaan varaosatilauksiin niin nopeasti.

Myös Univer-pneumatiikan myynnin kehittäminen on meillä Lektarissa erittäin tärkeää. Pneumatiikka-asiakkaidemme tarpeista pitää huolta asiantunteva myyntitiimimme.

Vaalimme sujuvaa yhteistyötä perinteisten Univer-jälleenmyyjien kanssa. Tulevaisuudessamme tarkoituksemme on kasvattaa niin jälleenmyyntiverkostoamme kuin lisätä omien pneumatiikkaosaajiemme lukumäärää.

Lisää tietoa Univerin pneumatiikkatuotteista löydät täältä.

Haluatko kuulla lisää Univerin pneumatiikkatuotteista? Ota yhteyttä myyntitiimiimme:

Tuotepäällikkö

Osastopäällikkö

Jani Nieminen

Pneumatiikka

puh. 0400 850 983

Juha Palmgren

Mekaniikka

puh. 040 156 2999

Timo Vakkila

puh. 0400 429 573

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää