Univer pneumatiikka on hinta- ja laatutietoisen valinta

Pneumatiikan ostajille ja käyttäjille on ensiarvoisen tärkeää pystyä luottamaan tuotteiden laatuun ja kestävyyteen. Tuotteiden pitää paitsi olla luotettavia, on niiden hankkimisen oltava mahdollisimman sujuvaa ja käytännöllistä.

Kun tuotteet ovat toimivia ja tilaukset ja toimitukset hoituvat tarkasti ajallaan, ei asiakkaiden tarvitse pelätä turhia yllätyksiä tai viivästyksiä. Näin asiakkaat pystyvät huoletta keskittymään omaan tekemiseensä.

Osoituksena pneumatiikkatuotteidensa korkeasta laadusta Univerille myönnettiin ISO 9001 -laatusertifikaatti vuonna 2008. Vuosikymmeniä jatkuneen tuotekehityksen seurauksena Univerin pneumatiikkaratkaisut hyödyntävät alan viimeisintä teknologiaa. Suurimmalla osalla Univerin tuotteista on alan yleisimmät hyväksynnät.

Yksi merkittävä Univerin kilpailutekijä Suomen markkinoilla on varastoinnin paikallisuus, jonka ansiosta varaosien toimitukset sujuvat poikkeuksellisen ripeästi. Lisäksi varastovalikoimaa kehitetään ja kasvatetaan jatkuvasti asiakkaidemme toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

Univerin pneumatiikkatuotteet ovat paitsi luotettavia ja niiden ostaminen on vaivatonta, ovat ne myös hinnaltaan kilpailukykyisiä.

Heräsikö sinulla kiinnostus tutustua Univerin pneumatiikkaratkaisuihin tarkemmin?

Ota rohkeasti yhteyttä ammattitaitoiseen myyntitiimiimme, joka auttaa sinua mielellään kaikissa pneumatiikkaan liittyvissä kysymyksissä. Univerin vakuuttavasta historiasta pitkän linjan pneumatiikkatalona löydät täältä .

Myynnissämme sinua palvelevat:

Tuotepäällikkö

Osastopäällikkö

Jani Nieminen

Pneumatiikka

puh. 0400 850 983

Juha Palmgren

Mekaniikka

puh. 040 156 2999

Timo Vakkila

puh. 0400 429 573

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää