Univer tarjoaa varmat ja monipuoliset pneumatiikkaratkaisut

Olet kenties jo kuullut Univerin monipuolisesta pneumatiikkavalikoimasta.

Pneumatiikkaratkaisuilla on tunnetusti monia etuja  kilpaileviin teknologioihin nähden. Pneumatiikkatuotteet ovat kevyitä ja edullisia ja niiden käyttö on turvallista ja luotettavaa. Lisäksi komponenttien asennus on helppoa ja yksinkertaista.

Juuri näistä syistä uskomme Univerin pneumatiikkatuotteiden mahdollisuuksiin ja haluamme tarjota asiakkaillemme ainutlaatuisen monipuolisen ja vakuuttavan valikoiman huippuluokan pneumatiikkaratkaisuja.

Kattavan valikoiman lisäksi pystymme palvelemaan asiakkaitamme poikkeuksellisen joustavasti ja paikalliset tarpeet ymmärtäen. Tuotteiden fiksu varastointi tekee koko toimitusketjusta joustavan ja ketterän.

Pneumatiikkavalikoimastamme  löytyy sopivat ratkaisut jokaisen tarpeeseen – oli kyseessä venttiilit, sylinterit, ilman käsittely, asennustarvikkeet tai moduulijärjestelmät.

Mikäli Univerin pneumatiikkatuotteet eivät vielä ole sinulle tuttuja, on korkea aika tutustua ratkaisuihimme, joissa luotettavuus ja laatu kohtaavat kilpailukykyisen hinnan kanssa.

Ota yhteyttä myyntitiimiimme:

Tuotepäällikkö

Osastopäällikkö

Jani Nieminen

Pneumatiikka

puh. 0400 850 983

Juha Palmgren

Mekaniikka

puh. 040 156 2999

Timo Vakkila

puh. 0400 429 573

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää