Univer ymmärtää suunnittelijan pneumatiikkatarpeet

Suunnittelijan työssä pitää jatkuvasti tehdä erilaisia valintoja ja päätöksiä. Muihin teknologiaratkaisuihin verrattuna pneumatiikan etuna on muun muassa komponenttien edullisuus, keveys sekä asentamisen helppous ja turvallisuus (lue lisää pneumatiikan hyödyistä täältä). 

Pneumatiikkaratkaisuiden osalta Univerin tuotteista on tullut monen suunnittelijan luottovalinta. Korkean laadun ohella tuotteiden hyvä hinta-laatusuhde on tehnyt suunnittelijoihin vaikutuksen.

Saamamme palautteen mukaan suunnittelijat arvostavat erityisesti Univerin pneumatiikkatuotteiden kestävyyttä ja luotettavuutta. Univerin valinneiden suunnittelijoiden ei tarvitse huolehtia tuotteiden laadusta, vaan ratkaisuiden suorituskykyyn ja turvallisuuteen voi luottaa hyvillä mielin.

Tärkeää suunnittelijoille on myös Univerin pneumatiikkatuotteiden kattava valikoima sekä tuotteiden nopeat toimitusajat. Päivitämme Univerin tuotevalikoimaamme jatkuvasti asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Lisäksi varastoinnin paikallisuus tekee tuotteiden tilaamisesta ja toimituksesta poikkeuksellisen nopeaa ja vaivatonta.

Mahdollisissa ongelmatilanteissa suunnittelijat kokevat saavansa tarvitsemaansa apua asiakaspalvelustamme, jossa asiantuntijoidemme tietotaito on helposti saatavilla.

Lisää tietoa Univerin tuotteista löydät täältä

Haluatko kuulla lisää Univerin pneumatiikkatuotteista?

Ota yhteyttä myyntitiimiimme:

Tuotepäällikkö

Osastopäällikkö

Jani Nieminen

Pneumatiikka

puh. 0400 850 983

Juha Palmgren

Mekaniikka

puh. 040 156 2999

Timo Vakkila

puh. 0400 429 573

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää