Venttiilit, sylinterit ja muut pneumatiikkatuotteet: Univer on varma valinta

Jotkut saattavat pitää pneumatiikkatuotteiden hankintaa hankalana ja hitaana prosessina. Voidaan esimerkiksi virheellisesti kuvitella, että valmistajilta saatu asiakaspalvelu olisi heikkolaatuista ja joustamatonta tai että toimituksissa olisi jatkuvasti puutteita tai viivästyksiä.

Univerilla haluamme taistella näitä ennakkokäsityksiä vastaan ja todistaa ne vääriksi. Sen sijaan olemme nimenomaisesti panostaneet tuotteiden helppoon saatavuuteen ja varastoinnin paikallisuuteen. Tavoitteenamme on luoda asiakkaisiimme poikkeuksellisen vankka luottamusside, jotta kanssamme asioiminen on mukavaa ja vaivatonta.

Ensiluokkainen asiakaspalvelu on kaikessa toiminnassamme etusijalla. Tiedostamme, että ilman huipputason asiakaspalvelua ei myöskään ole uskollisia asiakkaita, jotka suosittelevat pneumatiikkatuotteitamme edelleen ja pistävät sanan kiertämään.

Ole rohkeasti yhteydessä myyntitiimiimme ja kerro meille tarpeistasi. Haluamme tarjota jokaiselle asiakkaallemme mahdollisimman tyydyttävän ja räätälöidyn ratkaisun.

Täältä  löydät lisää tietoa Univerin tuotteista ja niiden ostamisen helppoudesta.

Myynnissämme sinua palvelevat:

Tuotepäällikkö

Osastopäällikkö

Jani Nieminen

Pneumatiikka

puh. 0400 850 983

Juha Palmgren

Mekaniikka

puh. 040 156 2999

Timo Vakkila

puh. 0400 429 573

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää