Avaa valikko Valikko
Search all..
lektar.com/api-lastausliittimet-polttoaineille-j0452-053

API-lastausliittimet polttoaineille J0452-053

Kuvaus

Emco Wheatonin J0452-053 on Suomen yleisimmin käytetty API-liitin, joita käytetään polttoainelastauksiin joka päivä ympäri maata. API-liitin on tunnettu varmatoimisuudestaan ja helposta käytettävyydestään. Materiaalit ja tiivisteet on suunniteltu pohjoisen kylmiin olosuhteisiin, ja niiden toimivuudesta on vuosien kokemus.

API-liittimessä on Snap on -pikalukitus, joka tarttuu auton vastaliittimeen vaivattomasti.

API-liitin on suunniteltu tippavapaaksi, joka estää nesteiden valumisen maahan liittimen kytkemisen ja irrotuksen aikana.

www.emcowheaton.com tai kysy lisää myynnistämme!

Ominaisuudet
Tuotekoodi J0452-053
Dokumentit
Tuotemerkki Emco Wheaton
Saatat olla kiinnostunut näistä
  • API-lastausliittimet polttoaineille J0453-053

    API-lastausliittimet polttoaineille J0453-053

    Emco Wheatonin uusin API-liitinmalli on tehty entistä helppokäyttöisemmäksi. Snap on -tyyppinen pikalukitus kiinnittyy säiliöauton vastaliittimeen kuin itsestään. Uuden ergonomisen kahvan avulla irrotus onnistuu kätevästi myös yhdellä kädellä. API-liittimen virtausta on tehostettu, mikä nopeuttaa lastausaikaa terminaalissa jopa 17 %. Uusi API-liitin on aiempaa mallia kevyempi, minkä vuoksi lastausvarren käsittely on entistä miellyttävämpää. Myös liittimen huollettavuutta on parannettu, ja tiivisteiden vaihto onnistuu nopeasti ilman, että koko API-liitin täytyy purkaa. Uuden liittimen komponentit ovat kylmänkestäviä ja soveltuvat erinomaisesti pohjoisiin olosuhteisiin. Liitin on suunniteltu tippavapaaksi, joka estää nesteiden valumisen maahan liittimen kytkemisen ja irrotuksen aikana. www.emcowheaton.com tai kysy lisää myynnistämme!

Back to top