Avaa valikko Valikko
Search all..
lektar.com/rakentaminen/kodinturvatuotteet/sammutinlaitehuolto

Sammutinlaitehuolto

Voit tuoda sammuttimesi huoltoon osoitteeseen Hiekkakiventie 2, 00710 Helsinki tai sopia huoltoajan Juha Mäkisen kanssa puhelinnumerosta 044 333 7975. Sammutinhuolto on avoinna arkisin klo 8-16. Tervetuloa!

Uutuutena myös väestönsuojatarkastukset ja tiiveyskokeet! Kysy tarjous!

Lektarilta saat myös turva- ja opastinkilvet helposti.

Kysy lisää myynnistämme!

2 tuote(tta)

Listana  Taulukkona 

Laskeva
  • Sammutinhuolto

    Sammutinhuolto Hiekkakiventie 2, Helsinki

    Varastotilojemme yhteyteen on perustettu sammutinhuoltopiste, joka palvelee sinua sammuttimien huoltotoimenpiteissä. Meiltä saat nyt myös jälkivalaisevat turvakilvet ja poistumisopasteet sekä tarratulosteet. Meillä on myös liikkuva kalusto, joten voimme tulla tekemään huoltotyöt myös paikan päälle! Kokonaisvaltainen palontorjuntahuoltomme hoitaa myös palokaappien huollon ja tarkastuksen. Voit tuoda sammuttimesi huoltoon osoitteeseen Hiekkakiventie 2, 00710 Helsinki ja sopia noutoajasta Juha Mäkisen kanssa puhelinnumerosta 044 333 7975. Sammutinhuolto on avoinna arkisin klo 8-16. Tervetuloa! Uutuutena myös väestönsuojatarkastukset ja tiiveyskokeet! Kysy tarjous!
  • Turvakilvet ja opasteet

    Turvakilvet ja opasteet

    Turvakilvet ja opasteet ovat todella tärkeä osa paloturvallisuutta. Nyt saat Lektarilta myös turvakilvet ja poistumisopasteet. Saatavilla ovat yleisimmät paloturvallisuuteen liittyvät jälkivalaisevat kilvet ja opasteet sekä tarratulosteet. Hätäuloskäynnin suunnan osoittamiseen tarkoitettuja poistumisopasteita on saatavilla jälkivalaisevina. Jälkivalaiseva pinta kerää itseensä luonnon- tai keinovaloa ja hohtaa valojen sammuttua. Turvakylteillä ja opasteilla parannetaan turvallisuutta ja ne tulee sijoittaa näkyvään paikkaan.

2 tuote(tta)

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top