Avaa valikko Valikko
Search all..
lektar.com/rakentaminen/rakennustarvikkeet/sokkelilevyt-salaojamatot-ja-tarvikkeet

Sokkelilevyt, salaojamatot ja tarvikkeet

Valikoimassamme on paljon erilaisia rakennustuotteita. Muun muassa kiinnitysmassa, radonsuojia, reunalistoja, salaojamattoja sekä sokkelilevyjä.

9 tuote(tta)

Listana  Taulukkona 

Laskeva
 • Kiinnitysproppu

  Kiinnitysproppu Delta 6 mm

  Pakattu pussiin. Pussissa 100 kpl kiinnitysproppuja.
 • Kiinnitystulppa

  Kiinnitystulppa + naula 35 mm Delta

  Sokkelilevyn kiinnittämiseen harkkoperustukseen, sisältää tulpan ja naulan.
 • Reunalista

  Reunalista Delta NB

  Reunalistaa käytetään sokkelilevyn yläreunan kiinnitykseen, jolloin se suojaa perustuksia kosteudelta. Reunalista suojaa perustuksia kosteuden vaikutuksilta sekä estää hiekan, roskien ja veden pääsyn sokkelilevyn ja perusmuurin väliin. Pituus 2 metriä. Paketissa on 20 kpl.
 • Reunalista Viking

  Reunalista Viking 2 m

  Reunalistaa käytetään sokkelilevyn yläreunan kiinnitykseen, jolloin se suojaa perustuksia kosteudelta. Reunalista suojaa perustuksia kosteuden vaikutuksilta sekä estää hiekan, roskien ja veden pääsyn sokkelilevyn ja perusmuurin väliin. Pituus 2 metriä. Paketissa on 20 kpl.
 • Salaojamatto

  Salaojamatto Delta Terraxx

  Salaojamatto toimii salaojituksena ja routa-alustana betonilaatoituksen alla ja sorakattojen pohjustuksena, viherkatoissa, käveltävien sekä autolla ajettavien alueiden alla. Pystyyn asennettuna suojaa tehokkaasti seinän eristeitä pitäen rakenteen kuivana. Helppo asentaa.
 • Sokkelilevy

  Sokkelilevy Delta NB 1 m

  Sokkelilevyä käytetään perusmuurin, sokkelin ja rakenteiden vedeneristykseen. Lämpötilankesto -30... + 80°C. Paineenkesto n. 200 KN/m³. Paino 500 g/m². DELTA NB-sokkelilevyt on kehitetty rakennuskohteisiin, joissa tarvitaan perusmuurin, sokkelin ja rakenteiden veden eristystä seka kosteuden haihdutusta. Tyypillisiä käyttökohteita ovat perusmuurit, talojen sokkelit ja maanalaiset rakenteet, kuten parkkihallit, tunnelit seka kunnallistekninen rakentaminen. DELTA NB-sokkelilevy toimitetaan 1x20 m rullassa. Sokkelilevy tunnetaan myös nimityksillä patolevy tai nystyrälevy. Asennus onnistuu sujuvasti Delta-kiinnitystulpilla ja -nauloilla sekä -kiinnityspropuilla.
 • Sokkelilevy

  Sokkelilevy Delta NB 2 m

  Sokkelilevyä käytetään perusmuurin, sokkelin ja rakenteiden vedeneristykseen. Lämpötilankesto - 30 - + 80 °C. Paineenkesto n. 200 KN/m³. Paino 500 g/m². DELTA NB-sokkelilevyt on kehitetty rakennuskohteisiin, joissa tarvitaan perusmuurin, sokkelin ja rakenteiden veden eristystä seka kosteuden haihdutusta. Tyypillisiä käyttökohteita ovat perusmuurit, talojen sokkelit ja maanalaiset rakenteet, kuten parkkihallit, tunnelit seka kunnallistekninen rakentaminen. NB-sokkelilevy toimitetaan 2x20 m rullassa. Sokkelilevy tunnetaan myös nimityksillä patolevy tai nystyrälevy. Asennus onnistuu sujuvasti Delta-kiinnitystulpilla ja -nauloilla sekä -kiinnityspropuilla.
 • Sokkelilevy Viking 1 m

  Sokkelilevy Viking 1 m

  Sokkelilevyä käytetään perusmuurin, sokkelin ja rakenteiden vedeneristykseen. Tyypillisiä käyttökohteita ovat perusmuurit, talojen sokkelit ja maanalaiset rakenteet, kuten parkkihallit, tunnelit seka kunnallistekninen rakentaminen. Sokkelilevy toimitetaan 1 x 20 m rullassa.
 • Sokkelilevy Viking 2 m

  Sokkelilevy Viking 2 m

  Sokkelilevyä käytetään perusmuurin, sokkelin ja rakenteiden vedeneristykseen. Tyypillisiä käyttökohteita ovat perusmuurit, talojen sokkelit ja maanalaiset rakenteet, kuten parkkihallit, tunnelit seka kunnallistekninen rakentaminen. Sokkelilevy toimitetaan 2 x 20 m rullassa. Sokkelilevy tunnetaan myös nimityksillä patolevy tai nystyrälevy.

9 tuote(tta)

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top