Avaa valikko Valikko
Search all..
lektar.com/tekniikan-tuotteet

Tekniikan osaston tuotteet

Lektar maahantuo useita maineikkaita mekaniikan, automaation ja petrokemian merkkituotteita.

Toimitamme mekaniikan ja automaation komponentteja suoraan varastostamme laiterakentajille ja loppukäyttäjille. Lisäksi teemme yhteistyötä suunnittelutoimistojen kanssa. Hihna- ja rullakuljettimet sekä muut suuremmat laitteet toimitetaan valmiina kokonaisuuksina, jotka laitevalmistaja räätälöi asiakkaan vaatimuksiin sopiviksi.

Tuotteet 1-24 / 26

Sivu:
 1. 1
 2. 2

Listana  Taulukkona 

Laskeva
 • Allert metallikuljettimet

  Allert metallikuljettimet

  Allert valmistaa metallilamellikuljettimia eri käyttöaloille: paistouunit kuivaimet jäähdytys lastunkuljettimet
 • Alwayse kuularullat

  Alwayse kuularullat

  Alwayse Engineering Ltd on jo yli 60 vuoden ajan ollut suunnannäyttäjä kuularullien saralla. Nämä ainutlaatuiset kitkaa vähentävät tuotteet mahdollistavat nopeat suunnanmuutokset, ratkaisten useimmat monimutkaiset ongelmat yksinkertaisella ja edullisella tavalla.
 • Apollo Palloventtiilit

  Apollo Palloventtiilit

  Conbraco Industries valmistaa Apollo -tuotemerkillä erilaisia venttiili- ja automaatiotuotteita. Materiaalivaihtoehdot ovat; haponkestävä teräs, pronssi ja hiiliteräs. Tyypillisiä käyttökohteita löytyy prosessi- , meri- ja paperiteollisuudesta. Tuotevalikoimassa on mm.: palloventtiilit läppäventtiilit automaatiotuotteet mudanerottimet takaiskuventtiilit
 • Ashworth kuljetinverkot

  Ashworth kuljetinverkot

  Ashwort on valmistanut kuljetinverkkoja teollisuuden tarpeisiin jo vuodesta 1946. Pitkän kokemuksensa myötä heistä on tullut luotettava yhteystyökumppani niin laiterakentajille kuin loppukäyttäjille.
 • Berndorf Band teräshihnat

  Berndorf Band teräshihnat

  Berndorf Band Itävallasta on maailman johtava teräshihnojen valmistaja. Berndord valmistaa huippunykyaikaisilla koneillaan hihnat vastaamaan asiakkaidensa äärimmilleen vietyjä mittatarkkuuksia.
 • Bimba sylinterit

  Bimba sylinterit

  BIMBA Manufacturing on Yhdysvaltalainen pneumatiikkavalmistaja, joka on keskittynyt erikoissovelluksiin pneumatiikan ja matalapainehydrauliikan alueella.
 • Euroroll rullakiskot

  Euroroll rullakiskot

  Eurorollin valikoimista löydät yksinkertaiset ja tehokkaat ratkaisut läpivirtaushyllyihin ja kappaletavaran käsittelyyn. Toimitamme tuotteita yksittäisistä komponenteista aina valmiisiin kokoonpanoihin.
 • Flex Move kuljetinlaitteet

  Flex Move kuljetinlaitteet

  FlexMove alumiiniset moduulikuljetinjärjestelmät kuuluvat nyt yhtenä osana Dorner-Yhtymään. FlexMove alumiiniset moduulikuljetinjärjestelmät kuuluvat nyt yhtenä osana Dorner-Yhtymään.
 • Gasstrut kaasujouset

  Gasstrut kaasujouset

  Gasstrut valmistaa pääosin erikoismitoitettuja kaasujousia 10 - 5000 N voimilla. Autamme mitoittamaan kohteeseen oikean mallin. Valikoimistamme löytyy mm. seuraavat mallit: haponkestävät kaasujouset lukittavat kaasujouset säädettävät kaasujouset kiinnikevarusteet.
 • GKD erikoisverkot

  GKD erikoisverkot

  GKD:n valikoimista löytyy kudotut erikoisverkot prosessiteollisuuden tarpeisiin. Kaikki verkot valmistetaan asiakkaan mittojen mukaan.
 • ID Insert Deal pneumatiikkatuotteet

  ID Insert Deal pneumatiikkatuotteet

  ID Insert Deal on italialainen pneumatiikkavalmistaja, joka suunnittelee ja valmistaa paineilman huoltolaitteita yli kuudenkymmenen vuoden kokemuksella. Tuoteohjelma kattaa paineensäätimet, suodattimet ja sumuvoitelulaitteet kaasuille ja nestemäisille väliaineille.
 • Kraus kuljetinrullat

  Kraus kuljetinrullat

  Kraus on uudempi toimittaja täydentämään rullavalikoimaamme. Heidän erikoisosaamisensa näkyy kevyemmissä teräs- ja muovirullissa.
 • Mac Valves venttiilit

  Mac Valves venttiilit

  Mac Valves on yhdysvaltalainen pneumatiikkavalmistaja, joka on keskittynyt venttiilien valmistukseen.
 • Nitto kompressorit, vakuumipumput, puhaltimet

  Nitto kompressorit, vakuumipumput, puhaltimet

  Niton valikoimista löytyy lineaarimäntäkompressorit, vakuumipumput ja puhaltimet. Painealue on 0,01 – 2,0 MPa ja tuotto 5-200 l/min.
 • Patoluukkutiivisteet

  Patoluukkutiivisteet

  Valmetin patoluukkutiivisteiden toimintavarmuus tiivistyy kitka- ja kulumiskestävyyteen sekä mittatarkkuuteen.
 • Resatec kumijoustoelementit

  Resatec kumijoustoelementit

  Resatecin kumijoustoelementtien valmistus pohjautuu itse kumimateriaalin hallittuun valmistukseen ja käyttöön eri lämpötilaolosuhteissa. Kumijoustoelementit Oskilloivat tukielementit Tärinää vaimentavat tukielementit Kiristinelementit
 • Rexnord kuljetinketjut ja -komponentit

  Rexnord kuljetinketjut ja -komponentit

  Rexnord on alansa johtava valmistaja kuljetinketjujen ja komponenttien saralla. Valikoimista löytyvät ratkaisut tuotteiden käsittelyyn eri teollisuuden aloille: Panimot Elintarviketeollisuus Laatikkoradat Kuljettimet Autoteollisuus Pastorointi
 • Roll-Ven kuljetinrullat

  Roll-Ven kuljetinrullat

  Roll-ven on pitkäaikainen kuljetinrullatoimittajamme Italiasta. Heidän laaja tuotevalikoimansa kattaa vaihtoehdot kevyistä muovirullista aina järeisiin teräsrulliin asti. Erikoisosaamista löytyy varsinkin vetävien rullien puolelta.
 • Midland venttiilit ja komponentit

  Rotork Midland venttiilit ja komponentit

  Rotork Midlandin pneumatiikkaventtiilit, paineensäätimet, suodattimet ja komponentit ovat valmistettuja AISI 316 haponkestävästä teräksestä.
 • Rubber Design tärinänvaimentimet

  Rubber Design tärinänvaimentimet

  Tärinänvaimentimet Rubber Design on perustettu vuonna 1979 ja se on yksi maailman johtavimmista yrityksistä tärinän- ja shokinvaimennuksen alalla.
 • Rumpumoottorit

  Rumpumoottorit Danrol

  Valikoimassamme ovat tanskalaisen Danrolin rumpumoottorit.
 • Transnorm kuljettimet

  Transnorm kuljettimet

  Transnorm System on yksi alansa merkittävimmistä toimijoista. Mekatroniikan asiantuntijana Transnorm kehittää jatkuvasti kuljetinmoduuleja ja ratkaisuja laiterakentajille sekä järjestelmätoimittajille tarjoten optimaaliset edut loppukäyttäjille.
 • Univer pneumatiikkatuotteet

  Univer pneumatiikkatuotteet

  Univer S.p.A. on Italiainen vuonna 1970 perustettu pneumatiikkatalo. Univer toimii tänä päivänä aktiivisesti ympäri maailmaa tytäryhtiöiden ja kattavan jälleenmyynti-verkon avulla.
 • Venanzetti tärymoottorit

  Venanzetti tärymoottorit

  Venanzetti Vibrazioni on valmistanut tärymoottoreita jo 40-luvulta lähtien ja edustaa tänä päivänä alansa huippuosaamista. Tärymoottoreiden käyttökohteet ovat mm. kemianteollisuudessa, kierrätyksessä sekä kaivos- ja louhintateollisuudessa.

Tuotteet 1-24 / 26

Sivu:
 1. 1
 2. 2

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top