Avaa valikko Valikko
Search all..
lektar.com/tekniikan-tuotteet/pneumatiikkatuotteet

Pneumatiikkatuotteet

Lektar maahantuo useiden tunnettujen pneumatiikkavalmistajien, kuten Univerin ja ID Insert Deal pneumatiikkatuotteita. Katso Univerin jälleenmyyjät sekä lisätietoa Univerin pneumatiikkatuotteista.

Lisäksi valikoimaamme kuuluvat Bimba sylinterit, Mac Valves venttiilit, Nitto kompressorit, vakuumipumput ja puhaltimet sekä Rotork Midland venttiilit ja komponentit.

Kysy lisää myynnistämme!

7 tuote(tta)

Listana  Taulukkona 

Laskeva
 • Bimba sylinterit

  Bimba sylinterit

  BIMBA Manufacturing on Yhdysvaltalainen pneumatiikkavalmistaja, joka on keskittynyt erikoissovelluksiin pneumatiikan ja matalapainehydrauliikan alueella.
 • Expel 30

  Expel paineilmasuodatin

  Expel on ainutlaatuinen, patenttisuojattu paineilmasuodatin, joka on suunniteltu poistamaan kaikki (99,9999 %) nestemäiset vesi- ja emulsionesteet, sekä kiinteät hiukkaset 1 mikroniin asti. Expel paineilmasuodatin suojaa pneumaattisia laitteita, jonka takia niihin ei tule turhia ylläpito- ja korjauskustannuksia. Tuote täyttää ISO12500 standardin. Expel paineilmasuodatin on helppo asentaa ja ylläpitää. Paineilmasuodattimessa ei ole pieniä koloja tai reikiä, jotka tukkiutuisivat, eikä se sisällä liikkuvia osia. Paineilmasuodattimeen on saatavilla varaosia sekä se on täysin purettavissa. Runko ja tuotteen kärki on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Tuotetta on saatavilla myös painemittarilla.
 • ID Insert Deal pneumatiikkatuotteet

  ID Insert Deal pneumatiikkatuotteet

  ID Insert Deal on italialainen pneumatiikkavalmistaja, joka suunnittelee ja valmistaa paineilman huoltolaitteita yli kuudenkymmenen vuoden kokemuksella. Tuoteohjelma kattaa paineensäätimet, suodattimet ja sumuvoitelulaitteet kaasuille ja nestemäisille väliaineille.
 • Mac Valves venttiilit

  Mac Valves venttiilit

  Mac Valves on yhdysvaltalainen pneumatiikkavalmistaja, joka on keskittynyt venttiilien valmistukseen.
 • Nitto kompressorit, vakuumipumput, puhaltimet

  Nitto kompressorit, vakuumipumput, puhaltimet

  Niton valikoimista löytyy lineaarimäntäkompressorit, vakuumipumput ja puhaltimet. Painealue on 0,01 – 2,0 MPa ja tuotto 5-200 l/min.
 • Midland venttiilit ja komponentit

  Rotork Midland venttiilit ja komponentit

  Rotork Midlandin pneumatiikkaventtiilit, paineensäätimet, suodattimet ja komponentit ovat valmistettuja AISI 316 haponkestävästä teräksestä.
 • Sylinteri_K_250_300

  Univer pneumatiikkatuotteet

  Univer S.p.A. on Italiainen vuonna 1971 perustettu pneumatiikkatalo. Univer toimii tänä päivänä aktiivisesti ympäri maailmaa tytäryhtiöiden ja kattavan jälleenmyynti-verkon avulla. Lektar Oy tekee tiivistä yhteistyötä paikallisen teollisuuden kanssa ja tarjoaa mahdollisuuden nopeisiin toimitusaikoihin erikoissylintereille omissa toimitiloissamme tapahtuvalla ammattitaitoisella kokoonpanolla. Katso Univerin pneumatiikkatuotteiden jälleenmyyjät. Lisätietoja: www.univer-group.com tai kysy lisää myyjiltämme!

7 tuote(tta)

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top