Avaa valikko Valikko
Search all..
lektar.com/rakentaminen/kodinturvatuotteet/varoittimet

Varoittimet

Palovaroitin on pakollinen jokaisessa asunnossa. Huoneiston omistaja on velvollinen huolehtimaan siitä, että asunto varustetaan riittävällä määrällä palovaroittimia tai muita laitteita, jotka mahdollisimman aikaisin havaitsevat alkavan tulipalon ja varoittavat asunnossa olevia.

Lektarilta valikoimaan kuuluvat palo- ja häkävaroittimien lisäksi vesivuorovaroitin.

Kysy lisää myynnistämme!

6 tuote(tta)

Listana  Taulukkona 

Laskeva
 • Häkävaroitin

  Häkävaroitin näytöllä Prosec C11-L

  Häkävaroittimessa on kovaääninen hälytys (85 dB). Led-näyttö ilmoittaa häkäpitoisuuden. Helppo asentaa ja käyttää. Korkealaatuinen sensori. Led-näyttö. Hälyttää pariston heikkenemisestä. Hälytys laitteen käyttöiän loppumisesta. Käyttölämpötila: - 10°C - +40°C. Ympäristön kosteus: 15 - 90 %. Sisältää paristot (2 x AAA). Sensorilla 10 vuoden takuu. EN 50291-1:2018 mukainen.
 • Magneettikiinnike

  Magneettikiinnike varoittimelle Prosec

  Magneettikiinnikkeellä asennat varoittimen kätevästi ilman reikiä ja ruuvausta. Pakkauksessa 2 magneettilevyä, joista toinen kiinnitetään teipillä kattoon ja toinen varoittimeen.
 • Palovaroitin mini Prosec valkoinen

  Palovaroitin mini Prosec valkoinen

  Mini palovaroitin tunnistaa näkyvän savun ja reagoi nopeasti kuuluvalla hälytysäänellä (85dB 3 metrin etäisyydellä). Minivaroitin soveltuu käytettäväksi myös asuntoautoissa- ja vaunuissa sekä veneissä. Pienikokoinen optinen palovaroitin 10 vuoden sisäänrakennetulla 3V litiumparistolla. Palovaroittimen halkaisija 5 cm ja korkeus 4,5 cm.
 • Palovaroitin

  Palovaroitin Prosec

  Optinen palovaroitin, 85dB hälytysääni, hälyttää pariston heikkenemisestä, testinäppäin, sisältää 9V pariston. EN14604:2005+AC:2008 hyväksytty.
 • Palovaroitin

  Palovaroitin Prosec 10 v. paristolla

  Optinen palovaroitin, 85dB hälytysääni, hälyttää pariston heikkenemisestä, testinäppäin, sisältää 9V pariston. EN14604:2005+AC:2008 hyväksytty.
 • Vesivuotovaroitin

  Vesivuotovaroitin PW-312 Prosec

  Suojaa kotisi vesivahingoilta sijoittamalla vesivuotohälytin mahdolliseen vuotopaikkaan, kuten uppopumpun, viemärin, jääkaapin, astianpesukoneen, pyykinpesukoneen, pesualtaiden, vesilämmitinten tai WC-istuinten lähelle tai pesuhuoneeseen, autotalliin tai kellariin. Varoittimessa on 85 dB hälytysääni, hälyttää pariston heikkenemisestä. Sisältää 9V pariston. Testinäppäin. 2 vuoden takuu (ei koske paristoa).

6 tuote(tta)

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top