Avaa valikko Valikko
Search all..
lektar.com/koti-ja-sisustus/kylpyhuone/suihkukaapit-suihkunurkat-suihkuseinat

Suihkukaapit, suihkunurkat, suihkuseinät

Macro Design -suihkutilat ovat korkealaatuisia ja muotoilultaan trendikkäitä. Tuotteiden avainasioita ovat helppo asennus ja tyylikkyys. Macro Design tarjoaa vaihtoehtoja tyylikkäistä perusratkaisuista moderneihin ja ylellisiin malleihin. Valikoimassamme ovat Macron suihkukaapit, suihkuseinät ja suihkunurkat oheistuotteineen.

Lisäksi valikoimaamme kuuluvat Lektar Indoorin suihkukaapit

Kysy lisää sisustustuotteiden myynnistämme!

16 tuote(tta)

Listana  Taulukkona 

Laskeva
 • Suihkukaapin liitosletkusarja

  Suihkukaapin liitosletkusarja

  Laadukkaalla suihkukaapin liitosletkulla yhdistät kätevästi suihkukaapin vesijohtoverkkoon. 1,2 metrin pituiset taipuisat liitosletkut mahdollistavat kaapin siirtämisen huoltotoimenpiteitä varten. Sisältää läpiviennit.
 • Suihkukaapin liitosletkut

  Suihkukaapin liitosletkut

  Laadukkaalla suihkukaapin liitosletkulla yhdistät kätevästi suihkukaapin vesijohtoverkkoon. 1,2 metrin pituiset taipuisat liitosletkut mahdollistavat kaapin siirtämisen huoltotoimenpiteitä varten.
 • Suihkukaapin termostaatti

  Suihkukaapin termostaatti Mora Lionx

  Tyylikkään ulkonäkönsä ja helppokäyttöisyytensä vuoksi Mora LionX on jokaiseen kotiin sopiva energiaa säästävä hanasarja.
 • Suihkukaappi 80 x 80 cm - valkoinen profiili, kirkas lasi

  Suihkukaappi Indoor 80 x 80 cm - valkoinen profiili, kirkas lasi

  Suihkukaapissa on valkoinen profiili ja kirkkaat lasit. Kaapin pohjalla on valkoinen akryyliallas, jossa on pohjaventtiili ja poistoputki.
 • Suihkukaappi 90 x 90 cm - valkoinen profiili, kirkas lasi

  Suihkukaappi Indoor 90 x 90 cm - valkoinen profiili, kirkas lasi

  Suihkukaapissa on valkoinen profiili ja kirkkaat lasit. Kaapin pohjalla on valkoinen akryyliallas, jossa on pohjaventtiili ja poistoputki. Kaksi kevyesti avautuvaa liukuovea. Irrotettava etupaneeli helpottaa siivousta.
 • Macro Flow Front suihkukaappi

  Suihkukaappi Macro Flow Front

  Macro Designin Flow Front suihkukaapissa on yksi liukuovi, valumarmoriallas (poistoputki sisältyy). Irrotettava etupaneeli, metalliset säätöjalat ja takakulmassa pyörä siivouksen helpottamiseksi.
 • Macro Flow Semi suihkukaappi

  Suihkukaappi Macro Flow Semi

  Macro Designin Flow Semi suihkukaapissa on leveä kulkuaukko kahden liukuoven ansiosta, valumarmoriallas (poistoputki sisältyy). Irrotettava etupaneeli, metalliset säätöjalat ja takakulmassa pyörä siivouksen helpottamiseksi.
 • Macro Flow Suora suihkukaappi

  Suihkukaappi Macro Flow Suora

  Macro Designin Flow Suora suihkukaapissa on leveä kulkuaukko kahden liukuoven ansiosta, valumarmoriallas (poistoputki sisältyy). Irrotettava etupaneeli, metalliset säätöjalat ja takakulmassa pyörä siivouksen helpottamiseksi.
 • Suihkunurkka Macro Empire Suora musta ruudukko

  Suihkunurkka Macro Empire Suora

  Macro Designin Empire Suora -suihkunurkassa on käännettävät ovet nostosaranoilla. 6 mm kirkas lasi. Saatavilla mustalla tai gun metal alumiiniprofiililla ilman ruudukkoa sekä valkoisella, mustalla tai gun metal profiililla ja ruudukolla. Magneetti ja laahustiivisteet sisältyy. Empire on suunniteltu dramatiikan ja kontrastien ystävälle. Tässä sarjassa korostuvat graafiset linjat, jotka luovat vahvan visuaalisen ilmeen. Käännettävät ovet ja seinät nostosaranoilla Ruudukko suihkun ulkopuolella Saatavilla myös ilman ruudukkoa Musta, gun metal tai valkoinen anodisoitu alumiiniprofiili ympäröi koko lasin Ei suojaamattomia lasin reunoja Metallisaranat 30 mm putken läpivienti mahdollinen Magneetti ja laahusteet sisältyy Koot: 79x79, 79x89, 89x79, 89x89, 79x99, 99x79, 89x99, 99x89 ja 99x99. Korkeus 201 cm.
 • Macro Empire Swing suihkunurkka

  Suihkunurkka Macro Empire Swing

  Empire on suunniteltu dramatiikan ja kontrastien ystävälle. Tässä sarjassa korostuvat graafiset linjat, jotka luovat vahvan visuaalisen ilmeen. Kiinteän seinän asennus vain suoralle lattialle. Macro Designin Empire Swing -suihkunurkassa on kiinteä seinä ja kääntyvä ovi nostosaranoilla. 6 mm kirkas lasi. Saatavilla mustalla tai gun metal alumiiniprofiililla ilman ruudukkoa sekä valkoisella, mustalla tai gun metal profiililla ja ruudukolla. Magneetti ja laahustiivisteet sisältyy. Käännettävät ovet ja seinät nostosaranoilla Ruudukko suihkun ulkopuolella Saatavilla myös ilman ruudukkoa Musta, gun metal tai valkoinen anodisoitu alumiiniprofiili ympäröi koko lasin Ei suojaamattomia lasin reunoja Metallisaranat Magneetti- ja laahustiivisteet sisältyy 30 mm putken läpivienti mahdollinen Koot: 76x79, 76x89, 76x99, 86x79, 86x89, 86x99, 96x79, 96x89, 96x99, 126x79, 126x89 ja 126x99. cm. Lisävarusteena saatavilla leveä seinäprofiili (+1,5 cm) tai levennysprofiili (+3 cm).
 • Suihkuseinä KASTE taittuva kromi

  Suihkuseinä KASTE taittuva

  KASTE suihkuseinä on erittäin käytännöllinen ratkaisu pienempiin kylpyhuoneisiin. Kääntyvän suihkuseinän voit laittaa seinää vasten, saaden lisä tilaa kylpyhuoneeseen. Suihkuseinässä on kirkkaat lasit, 6 mm turvalasia. Tilattavissa myös savu- tai satiinilasilla. Kiiltävä kromi profiili. Tilattavissa mustalla, valkoisella tai kultaisella profiililla. Profiilissa 20 mm tila putkien läpivienneille. Korkeus 200 cm. Tilataan oikea- tai vasenkätisenä.
 • Suihkuseinä KUOHU kiinteä

  Suihkuseinä KUOHU kiinteä

  Korkeus 200 cm. Seinätuki, laahustiiviste ja jalka sisältyy. Ei vedintä. Seinätuen voi asentaa suoraan kulmaan tai viistoon.
 • Suihkuseinä Macro Empire kääntyvä

  Suihkuseinä Macro Empire kääntyvä

  Macro Designin Empire kääntyvä suihkuseinä. 6 mm kirkas lasi. Saatavilla mustalla tai gun metal alumiiniprofiililla ilman ruudukkoa sekä valkoisella, mustalla tai gun metal profiililla ja ruudukolla. Empire on suunniteltu dramatiikan ja kontrastien ystävälle. Tässä sarjassa korostuvat graafiset linjat, jotka luovat vahvan visuaalisen ilmeen. Ruudukko suihkun ulkopuolella Saatavilla myös ilman ruudukkoa Musta, gun metal tai valkoinen anodisoitu alumiiniprofiili ympäröi koko lasin Ei suojaamattomia lasin reunoja Metallisaranat 30 mm putken läpivienti mahdollinen Laahustiiviste sisältyy Leveydet: 78, 88 ja 98 cm.
 • Macro Empire kiinteä suihkuseinä musta ruudukko

  Suihkuseinä Macro Empire kiinteä

  Empire on suunniteltu dramatiikan ja kontrastien ystävälle. Tässä sarjassa korostuvat graafiset linjat, jotka luovat vahvan visuaalisen ilmeen. Kiinteän seinän asennus vain suoralle lattialle Macro Designin Empire kiinteässä suihkuseinässä on on lyhennettävissä oleva 1 m pitkä seinätuki. 6 mm kirkas lasi. Saatavilla mustalla tai gun metal alumiiniprofiililla ilman ruudukkoa sekä valkoisella, mustalla tai gun metal profiililla ja ruudukolla. Ruudukko suihkun ulkopuolella Saatavilla myös ilman ruudukkoa Musta, gun metal tai valkoinen anodisoitu alumiiniprofiili ympäröi koko lasin Ei suojaamattomia lasin reunoja Metallisaranat 30 mm putken läpivienti mahdollinen Leveydet: 75, 85, 95 ja 125 cm.
 • Suihkuseinä SUMU kaareva

  Suihkuseinä SUMU kaareva

  SUMU suihkuseinässä yhdistyvät skandinaavinen estetiikka ja käytännöllisyys. Kauniilla kaarevalla lasilla varustettu kääntyvä suihkuseinä on helppo taittaa sisäänpäin, kun sitä ei käytetä. Näin saat lisää tilaa kylpyhuoneeseen. Suihkuseinässä on kirkkaat lasit, 6 mm turvalasia. Tilattavissa myös savu- tai satiinilasilla. Kiiltävä kromi profiili. Tilattavissa mustalla, valkoisella tai kultaisella profiililla. Profiilissa 20 mm tila putkien läpivienneille. Korkeus 190 cm. Tuotteen kätisyys on valittavissa asennusvaiheessa.
 • Suihkuseinä USVA suora

  Suihkuseinä USVA suora

  Suihkuseinässä on kirkkaat lasit, 6 mm turvalasia. Tilattavissa myös harmaalla tai satiini lasilla. Kiiltävä kromi profiili vakiona. Tilattavissa mustalla, valkoisella tai kultaisella profiililla. Profiilissa 20 mm tila putkien läpivienneille. Korkeus 200 cm. Tuotteen kätisyys on valittavissa asennusvaiheessa.

16 tuote(tta)

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top