Avaa valikko Valikko
Search all..
lektar.com/koti-ja-sisustus/kylpyhuone/suihkukaapit-suihkunurkat-suihkuseinat

Suihkukaapit, suihkunurkat, suihkuseinät

12 tuote(tta)

Listana  Taulukkona 

Laskeva
 • Suihkukaapin liitosletkusarja

  Suihkukaapin liitosletkusarja Macro Design

  Laadukkaalla suihkukaapin liitosletkulla yhdistät kätevästi suihkukaapin vesijohtoverkkoon. 1,2 metrin pituiset taipuisat liitosletkut mahdollistavat kaapin siirtämisen huoltotoimenpiteitä varten. Sisältää läpiviennit.
 • Suihkukaapin liitosletkut

  Suihkukaapin liitosletkut Macro Design

  Laadukkaalla suihkukaapin liitosletkulla yhdistät kätevästi suihkukaapin vesijohtoverkkoon. 1,2 metrin pituiset taipuisat liitosletkut mahdollistavat kaapin siirtämisen huoltotoimenpiteitä varten.
 • Suihkukaapin termostaatti FM Viskan

  Suihkukaapin termostaatti FM Viskan

  Laadukas suihkukaapin termostaatti.
 • Suihkukaappi 80 x 80 cm - valkoinen profiili, kirkas lasi

  Suihkukaappi Indoor 80 x 80 cm - valkoinen profiili, kirkas lasi

  Tyylikkäässä suihkukaapissa on valkoinen profiili ja kirkkaat lasit. Kaapin pohjalla on valkoinen akryyliallas, jossa on pohjaventtiili ja poistoputki.
 • Suihkukaappi 90 x 90 cm - valkoinen profiili, kirkas lasi

  Suihkukaappi Indoor 90 x 90 cm - valkoinen profiili, kirkas lasi

  Tyylikkäässä suihkukaapissa on valkoinen profiili ja kirkkaat lasit. Kaapin pohjalla on valkoinen akryyliallas, jossa on pohjaventtiili ja poistoputki. Kaksi kevyesti avatuvaa liukuovea. Irrotettava etupaneeli helpottaa siivousta.
 • Macro Flow Front suihkukaappi

  Suihkukaappi Macro Flow Front

  Macro Designin Flow Front suihkukaapissa on yksi liukuovi, valumarmoriallas (poistoputki sisältyy). Irrotettava etupaneeli, metalliset säätöjalat ja takakulmassa pyörä siivouksen helpottamiseksi.
 • Macro Flow Semi suihkukaappi

  Suihkukaappi Macro Flow Semi

  Macro Designin Flow Semi suihkukaapissa on leveä kulkuaukko kahden liukuoven ansiosta, valumarmoriallas (poistoputki sisältyy). Irrotettava etupaneeli, metalliset säätöjalat ja takakulmassa pyörä siivouksen helpottamiseksi.
 • Macro Flow Suora suihkukaappi

  Suihkukaappi Macro Flow Suora

  Macro Designin Flow Suora suihkukaapissa on leveä kulkuaukko kahden liukuoven ansiosta, valumarmoriallas (poistoputki sisältyy). Irrotettava etupaneeli, metalliset säätöjalat ja takakulmassa pyörä siivouksen helpottamiseksi.
 • Macro Empire Suora suihkunurkka

  Suihkunurkka Macro Empire Suora

  Macro Designin Empire Suora -suihkunurkassa on käännettävät ovet nostosaranoilla. 6 mm kirkas lasi. Saatavilla mustalla alumiiniprofiililla ilman ruudukkoa sekä valkoisella tai mustalla profiililla ja ruudukolla. Magneetti ja laahustiivisteet sisältyy.
 • Macro Empire Swing suihkunurkka

  Suihkunurkka Macro Empire Swing

  Macro Designin Empire Swing -suihkunurkassa on kiinteä seinä ja kääntyvä ovi nostosaranoilla. 6 mm kirkas lasi. Saatavilla mustalla alumiiniprofiililla ilman ruudukkoa sekä valkoisella tai mustalla profiililla ja ruudukolla. Magneetti ja laahustiivisteet sisältyy.
 • Macro Empire kääntyvä suihkuseinä

  Suihkuseinä Macro Empire kääntyvä

  Macro Designin Empire kääntyvä suihkuseinä. 6 mm kirkas lasi. Saatavilla mustalla alumiiniprofiililla ilman ruudukkoa sekä valkoisella tai mustalla profiililla ja ruudukolla.
 • Macro Empire kiinteä suihkuseinä

  Suihkuseinä Macro Empire kiinteä

  Macro Designin Empire kiinteässä suihkuseinässä on on lyhennettävissä oleva 1 m pitkä seinätuki. 6 mm kirkas lasi. Saatavilla mustalla alumiiniprofiililla ilman ruudukkoa sekä valkoisella tai mustalla profiililla ja ruudukolla.

12 tuote(tta)

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top