Avaa valikko Valikko
Search all..
lektar.com/koti-ja-sisustus/kylpyhuone?p=4

Kylpyhuone

Valikoimassamme ovat laadukkaat kylpyhuonekalusteet, peilit, wc-istuinkannet sekä erilaiset suihkutilat; suihkukaapit, suihkunurkat ja suihkuseinät.

Lektarin omaa maahantuontia edustavat Suvas, Puula ja Kalla-kylpyhuonekalusteet. Edustamme Suomessa myös ruotsalaista Macro Design -tuotemerkkiä, jonka kylpyhuonekalusteet on suunniteltu ajattoman tyylikkäiksi.

Macro Design -suihkutilat ovat korkealaatuisia ja muotoilultaan trendikkäitä. Tuotteiden avainasioita ovat helppo asennus ja tyylikkyys. Macro Design tarjoaa vaihtoehtoja tyylikkäistä perusratkaisuista moderneihin ja ylellisiin malleihin. Valikoimassamme ovat Macron suihkukaapit, suihkuseinät ja suihkunurkat oheistuotteineen.

Kysy lisää sisustustuotteiden myynnistämme!

Tuotteet 73-92 / 92

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Listana  Taulukkona 

Laskeva
  • T-varsivalaisin LED kromi

    T-varsivalaisin LED kromi 50 cm

    Moderni T-varsivalaisin Led-valolla. Väri kromi.
  • T-varsivalaisin LED musta

    T-varsivalaisin LED musta 50 cm

    Moderni T-varsivalaisin Led-valolla. Väri musta.
  • Suvas T-varsivalaisin LED

    T-varsivalaisin LED Suvas 33 cm

    Suvas valaisinpaketti sisältää LED-varsivalaisimen.
  • Tarvikehylly Macro Hide musta 1000 mm

    Tarvikehylly Macro Hide musta 1000 mm

    Macro Designin Hide tarvikehylly tarjoaa paljon säilytystilaa suihkutuotteille. Käännettävä musta ovi ja 3 irrotettavaa hyllyä.
  • Macro Hide tarvikehylly musta

    Tarvikehylly Macro Hide musta 1990 mm

    Macro Designin Hide tarvikehylly tarjoaa paljon säilytystilaa suihkutuotteille. Käännettävä musta ovi ja 6 irrotettavaa hyllyä.
  • Tarvikehylly Macro Hide valkoinen 1000 mm

    Tarvikehylly Macro Hide valkoinen 1000 mm

    Macro Designin Hide tarvikehylly tarjoaa paljon säilytystilaa suihkutuotteille. Käännettävä valkoinen ovi ja 3 irrotettavaa hyllyä.
  • Macro Hide tarvikehylly valkoinen

    Tarvikehylly Macro Hide valkoinen 1990 mm

    Macro Designin Hide tarvikehylly tarjoaa paljon säilytystilaa suihkutuotteille. Käännettävä valkoinen ovi ja 6 irrotettavaa hyllyä.
  • Macro Tidy tarvikehylly Ice

    Tarvikehylly Macro Tidy Ice

    Macro Desingin Tidy tarvikehyllyssä on paljon säilytystilaa. Ice-lasista valmistetun seinän takana suihkutuotteet ovat piilossa. Tidy on varustettu 6 irrotettavalla ja siirrettävällä hyllyllä.
  • Macro Tidy tarvikehylly musta

    Tarvikehylly Macro Tidy musta

    Macro Desingin Tidy tarvikehyllyssä on paljon säilytystilaa. Mustasta lasista valmistetun seinän takana suihkutuotteet ovat piilossa. Tidy on varustettu 6 irrotettavalla ja siirrettävällä hyllyllä.
  • Suvas valaisinlippa LED 60 cm

    Valaisinlippa LED Suvas 60 cm

    Suvas valaisinlippa LED sisältää pistokkeen katkaisimella.
  • Suvas valaisinlippa LED 80 cm

    Valaisinlippa LED Suvas 80 cm

    Suvas valaisinlippa LED sisältää pistokkeen katkaisimella.
  • Vesilukko

    Vesilukko

    Prevex EasyClean pop-up vesilukko. Taipuisa.
  • WC-harja Moon musta tesa

    WC-harja Moon musta tesa

    Käytännöllinen ja hygieeninen: mattamusta WC-harjan pidike ja tyylikäs mattalasinen säiliö. Olipa kyseessä industriaali, skandinaavinen tai tyyliltään neutraali kylpyhuone, tesa®-kiinnitystekniikka erottuu muista. WC-harja tesa® Power.Kit -kiinnityksellä (all-in-one-kiinnitysratkaisu) Harmonisen pyöreät, orgaaniset muodot, mattamustaa jauhemaalattua metallia, ruostumaton, mattalasinen säiliö Erittäin hygieeninen helposti irrotettavan ja puhdistettavan lasisen säiliön ansiosta, vaihdettava harjaspää
  • WC-harja Moon tesa

    WC-harja Moon tesa

    tesa® Moon WC-puhdistusharja on itsekiinnittyvä ja kiinnittyy seinälle ilman porausta. Ruostumaton teräs -look ja satiinilasi muodostavat kauniin yhdistelmän. WC-puhdistusharja, jossa on tesa® Power.Kit -teknologia (all-in-one-liimaliitosratkaisu) Ruostumaton teräs -look, sormenjälkiä hylkivä pinnoite, pyöreät muodot, pyöreä seinälevy Luotettava pito, vettähylkivä, taatusti ruostumaton
  • WC-harja Smooz tesa

    WC-harja Smooz tesa

    tesa® Smooz WC-harjasetti on käytännöllinen ja klassinen. Se voidaan asentaa turvallisesti seinään ilman porauslaitteiden käyttöä ja sillä on hyvä tarttuvuus. WC-harjasetti, jossa on tesa® Power.Kit -teknologia (all-in-one-liimaliitos) Yksinkertainen ja tyylikäs, kiiltävää kromattua metallia, pehmeät muodot, satiinilasia Luotettava ote, vettähylkivä, taatusti ruostumaton
  • Cedo Rio Beach wc-kansi

    WC-kansi Cedo Rio Beach

    Istuinkansi on yleismallinen ja soveltuu useimpiin wc-istuimiin. Kannessa on nopea ja helppo asennus FastFix-saranoin.
  • Cedo Slim softclose wc-kansi

    WC-kansi Cedo Slim softclose

    Cedo Slim -istuinkansi on malliltaan matala ja valmistettu kestävästä ja hygieenisestä Duroplast-muovista, joka näyttää ja tuntuu posliinilta.
  • WC-paperiteline Moon musta tesa

    WC-paperiteline Moon musta tesa

    Industriaalihenkinen, skandinaavinen tai klassinen kylpyhuone – mattamustaksi jauhemaalattu teräksinen WC-paperiteline näyttää hyvältä. Kylpyhuonetarvikkeet, joissa ajanmukainen muotoilu kohtaa kätevän ja siistin kiinnitysteknologian. WC-paperiteline voidaan kiinnittää seinään tukevasti tesa®-kiinnitysratkaisulla reikiä poraamatta. Käytännöllinen ja tyylikäs ratkaisu WC-paperirullalle. Teknisiä tai timpurin taitoja ei tarvita, eikä synny myöskään sotkua – vain kaunista jälkeä. WC-paperiteline tesa® Power.Kit -kiinnityksellä (all-in-one-kiinnitysratkaisu) Harmonisen pyöreät, orgaaniset muodot, mattamustaa jauhemaalattua metallia, ruostumaton Täydellinen lisä industriaalihenkiseen tai skandinaavisen tyylin mukaiseen kylpyhuoneeseen
  • WC-paperiteline Moon tesa

    WC-paperiteline Moon tesa

    Itsekiinnittyvä tesa® Moon WC-paperiteline on helppo kiinnittää seinään. Pidikkeessä on houkutteleva, pehmeälinjainen muotoilu. Itsekiinnittyvä WC-paperiteline, jossa on tesa® Power.Kit -teknologia (all-in-one-liimaliitosratkaisu) Ruostumaton teräs -look, sormenjälkiä hylkivä pinnoite, pyöreät muodot, pyöreä seinälevy Luotettava pito, vettähylkivä, taatusti ruostumaton
  • WC-paperiteline Smooz tesa

    WC-paperiteline Smooz tesa

    Yksinkertaisesti ja kauniisti muotoiltu, itsekiinnittyvä tesa® Smooz WC-paperipidike asennetaan seinään helposti ja turvallisesti. WC-paperiteline, tesa® Power.Kit -teknologia (all-in-one-liimaliitosratkaisu) Kiiltävää kromattua metallia, pehmeät muodot, pyöreä seinälevy Luotettava pito, vettähylkivä, taatusti ruostumaton Yksinkertaisesti ja kauniisti muotoiltu, itsekiinnittyvä tesa® Smooz WC-paperipidike asennetaan seinään helposti ja turvallisesti. Poraa ei tarvita, joten pintoihin ei tule vaurioita. Teline voidaan poistaa jälkiä jättämättä ja käyttää muualla uuden BK20-adapterin kanssa.

Tuotteet 73-92 / 92

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top