Avaa valikko Valikko
Search all..
lektar.com/koti-ja-sisustus/kylpyhuone?p=5

Kylpyhuone

Valikoimassamme ovat laadukkaat kylpyhuonekalusteet, peilit, wc-istuinkannet sekä erilaiset suihkutilat; suihkukaapit, suihkunurkat ja suihkuseinät.

Lektarin omaa maahantuontia edustavat Suvas, Puula ja Kalla-kylpyhuonekalusteet. Edustamme Suomessa myös ruotsalaista Macro Design -tuotemerkkiä, jonka kylpyhuonekalusteet on suunniteltu ajattoman tyylikkäiksi.

Macro Design -suihkutilat ovat korkealaatuisia ja muotoilultaan trendikkäitä. Tuotteiden avainasioita ovat helppo asennus ja tyylikkyys. Macro Design tarjoaa vaihtoehtoja tyylikkäistä perusratkaisuista moderneihin ja ylellisiin malleihin. Valikoimassamme ovat Macron suihkukaapit, suihkuseinät ja suihkunurkat oheistuotteineen.

Kysy lisää sisustustuotteiden myynnistämme!

Tuotteet 97-97 / 97

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Listana  Taulukkona 

Laskeva
  • WC-paperiteline Smooz tesa

    WC-paperiteline Smooz tesa

    Yksinkertaisesti ja kauniisti muotoiltu, itsekiinnittyvä tesa® Smooz WC-paperipidike asennetaan seinään helposti ja turvallisesti. WC-paperiteline, tesa® Power.Kit -teknologia (all-in-one-liimaliitosratkaisu) Kiiltävää kromattua metallia, pehmeät muodot, pyöreä seinälevy Luotettava pito, vettähylkivä, taatusti ruostumaton Yksinkertaisesti ja kauniisti muotoiltu, itsekiinnittyvä tesa® Smooz WC-paperipidike asennetaan seinään helposti ja turvallisesti. Poraa ei tarvita, joten pintoihin ei tule vaurioita. Teline voidaan poistaa jälkiä jättämättä ja käyttää muualla uuden BK20-adapterin kanssa.

Tuotteet 97-97 / 97

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top