Avaa valikko Valikko
Search all..
lektar.com/koti-ja-sisustus/lattiamateriaalit/parkettilattiat

Parkettilattiat

Parkettilattiat

Parkettilattialla luot kotiisi laadukkaan ja lämpimäntunnelman. Parketti sopii kaikkiin sisustustyyleihin: maalaismaisemasta modernin ilmeeseen. Haro parketti on korkealaatuisesta puusta valmistettu lattiamateriaali. Parkettilattiat ovat yleensä tammea, mutta saatavilla myös muita puulajeja. Jokainen puulaji tuo pöytään omat ominaisuutensa.

Parketti on aidosta puusta tehty lattiapäällyste, jonka takia se reagoi voimakkaammin lämpötilanvaihteluihin ja kosteuden muutoksiin. Talvella parketti kutistuu, kesällä sillä on taipumus turvota. Nämä vaihtelut ovat paljon selvempiä massiivipuulattioissa.

Parkettilattia on pitkäikäinen ja sitä voidaan hioa. Mitä paksumpi kulutuskerros, sitä useammin se voidaan hioa. Moderni parkettilattia on helppohoitoinen. Lattiaa imuroidessa tulee käyttää parkettisuulaketta. Parkettilattian voi myös pestä kostealla, ei liian märällä. Parkettilattiaa tulee myös hoitaa tarpeen mukaan. Siinä näkyy myös ajan patina, kuten kosteuden ja auringonvalon tekemät muutokset.

Parkettilattiat ovat säilyttäneet suosionsa perinteisenä laatulattiana. Valikoimaamme kuuluvat laadukkaat Haro parkettilattiat.

Kysy lisää myynnistämme!

1 tuote(tta)

Listana  Taulukkona 

Laskeva
  • HARO parketti

    Parketti HARO

    HAROn parkettimallisto on erittäin laaja: 3-sauvaiset parketit, lankkuparketit viistereunaisina ja ilman viisteitä, Plaza-malliston leveät lankut, alustaan liimattava kalanruotoparketti ja jopa 4 metriä pitkät Parkett-manufaktur -parketit. Toimitusaika noin kaksi viikkoa.

1 tuote(tta)

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top