Avaa valikko Valikko
Search all..
lektar.com/koti-ja-sisustus/taloustavarat/jakkarat

Jakkarat

Jakkarat


Curver on kansainvälisesti tunnettu laatumerkki, jonka toiminnassa kestävä kehitys ja innovatiivisuus ovat kaiken perusta. Curver on omalla alallaan selkeä edelläkävijä kierrätysmateriaalien käytössä. Tavoitteena on tuplata niiden käyttö vuoteen 2028 mennessä. Kaikki tuotteet suunnitellaan ajattomiksi ja kestäviksi, myös sitä kautta vähennetään turhan jätteen syntymistä. Tuotekehitys seuraa ajan trendejä sekä kuluttajien toiveita ja tarpeita. Valikoimassamme ovat Curverin säilytyslaatikot, keittiötuotteet, jäteastiat, jakkarat sekä pesu- ja pyykinkäsittelytuotteet.

Hobby Lifen tuotteet ovat käytännöllisiä ja arkea helpottavia muovisia taloustarvikkeita. Hobby Lifella on kattava valikoima laadukkaita keittiötarvikkeita, säilytyslaatikoita ja jäteastioita. Valikoimassamme olevat Hobby Life -keittiötuotteet ovat elintarvike muovia (BPA-vapaata polypropeenia). Tuotteet ovat mikron kestäviä ja pestävissä astianpesukoneessa.

Kysy lisää myynnistämme !

3 tuote(tta)

Listana  Taulukkona 

Laskeva
 • Jakkara 42 cm Curver

  Jakkara 42 cm Curver

  Curverin tukevassa, 42 cm korkeassa jakkarassa on alaosassa vahvistavat välituet. Muovinen jakkara on helppo pitää puhtaana.
 • Jakkara Merdivo Hobby Life

  Jakkara Merdivo Hobby Life

  Hobby Lifen tukeva Merdivo jakkara on kätevä apuväline, kun tarvitset jotain ylähyllyltä ! Jakkarassa on kaksi askelmaa ja sen kokonaiskorkeus on 28 cm. Leveys on 43 cm ja syvyys 38 cm. Tummanharmaan värin ja tyylikkään muotoilunsa ansiosta jakkaraa ei tarvitse piilottaa kaappiin. Muovinen jakkara on helppo pitää puhtaana.
 • Porrasjakkara 63 cm Curver

  Porrasjakkara 63 cm Curver

  Curver monikäyttöinen kokoontaitettava porrasjakkara on tukeva apuväline kodin eri tiloihin. Kestävä materiaali takaa turvallisen käytön useiden vuosien ajan. Kantavuus max 150kg. Integroidut liukumattomat kumiset jalat, joiden avulla voit kiivetä tälle jakkaralle turvallisesti. Tuotteessa on kaksi askelmaa, korkeus 63 cm. Tuote on väritykseltään musta/harmaa.

3 tuote(tta)

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top