Avaa valikko Valikko
Search all..
lektar.com/koti-ja-sisustus/taloustavarat/keittiotuotteet

Keittiötuotteet

Keittiötavarat

Curver on kansainvälisesti tunnettu laatumerkki, jonka toiminnassa kestävä kehitys ja innovatiivisuus ovat kaiken perusta. Curver on omalla alallaan selkeä edelläkävijä kierrätysmateriaalien käytössä. Tavoitteena on tuplata niiden käyttö vuoteen 2028 mennessä. Kaikki tuotteet suunnitellaan ajattomiksi ja kestäviksi, myös sitä kautta vähennetään turhan jätteen syntymistä. Tuotekehitys seuraa ajan trendejä sekä kuluttajien toiveita ja tarpeita. Valikoimassamme ovat Curverin säilytyslaatikot, keittiötuotteet, jäteastiat, jakkarat sekä pesu- ja pyykinkäsittelytuotteet.

Hobby Lifen tuotteet ovat käytännöllisiä ja arkea helpottavia muovisia taloustarvikkeita. Hobby Lifella on kattava valikoima laadukkaita keittiötarvikkeita, säilytyslaatikoita ja jäteastioita. Valikoimassamme olevat Hobby Life -keittiötuotteet ovat elintarvike muovia (BPA-vapaata polypropeenia). Tuotteet ovat mikron kestäviä ja pestävissä astianpesukoneessa.

Kysy lisää myynnistämme !

Tuotteet 1-24 / 56

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Listana  Taulukkona 

Laskeva
 • Astiankuivausteline

  Astiankuivausteline Curver

  Curver astiankuivaustelineessä on erilliset tilat lautasille, laseille ja aterimille. Telineen alla erillinen irrallinen valutusallas, joka pitää pöydän pinnan kuivana. Sopii esim. matka- ja mökkeilykäyttöön.
 • Astiankuivausteline suorakaide

  Astiankuivausteline suorakaide Curver

  Curverin suorakaiteen mallisen astiankuivaustelineen seinissä oleva reikäkuviointi tekee siitä ilmavan ja astiat kuivuvat nopeasti. Pohjassa olevat piikit auttavat asettelemaan astiat hyvään järjestykseen. Kulmassa oleva kolo on tarkoitettu aterimille. Tyylikäs tummanharmaa väri sopii keittiöön kuin keittiöön.
 • Aterinlaatikko säädettävä

  Aterinlaatikko säädettävä Curver

  Curver aterinlaatikossa on kahdella puolella säätövara, ja se voidaan säätää laatikon ja aterimien mukaan. Sopii joka laatikkoon.
 • Aterinlaatikko säädettävä

  Aterinlaatikko säädettävä Curver

  Curver aterinlaatikossa on kahdella puolella säätövara, ja se voidaan säätää laatikon ja aterimien mukaan. Sopii joka laatikkoon.
 • Elintarvikelaatikko 50L Mano

  Elintarvikelaatikko 50L Mano

  Mano sininen 50L elintarvikelaatikko on valmistettu BPA- ja ftalaattivapaasta polypropeenista ja se soveltuu elintarvikkeiden säilytykseen. Laatikot ovat pinottavissa sekä sisäkkäin, että päällekkäin. Laatikon mitat ovat 59,1x39,6x29,5 cm. Laatikossa on kantokahvat kaikilla neljällä sivulla ja päädyssä olevassa etiketissä on tyhjä tila, johon voit merkitä laatikon sisällön. Laatikkoon on saatavilla erikseen ostettava sininen kansi. Kansi on valmistettu samasta materiaalista kuin laatikkokin.
 • Kansi elintarvikelaatikkoon Mano

  Elintarvikelaatikkoon kansi 50l Mano

  Mano sininen kansi 50L elintarvikelaatikkoon on valmistettu BPA- ja ftalaattivapaasta polypropeenista ja se soveltuu elintarvikekäyttöön. Kannen päädyissä on klipsit, joiden avulla se lukkiutuu hyvin paikoilleen.
 • Jääpalamuotti silikoni Hobby Life

  Jääpalamuotti silikoni Hobby Life

  Hobby Life jääpalamuotissa jääkuutiot jäädytetään silikonisissa muoteissa, joista yksittäisenkin kuution irrottaminen on todella helppoa ! Muotti täytetään vedellä kannessa olevan aukon kautta. Muotissa on paikka 12 kuutiolle.
 • Juomapullo Dots 0,45l vihreä Curver

  Juomapullo Dots 0,45l vihreä Curver

  Uutta tuotetta saatavilla 1.10.2023. Curverin juomapullo on vetoisuudeltaan 0,45 L. Pullo on läpinäkyvää muovia, joten sisällön määrä on helposti nähtävillä. Pullon pinta on kohokuvioitu, joten siitä saa tukevan otteen. Tiivis korkki on vihreä. Materiaali elintarvikekäyttöön soveltuva polypropeeni.
 • Kahvipurkki lusikalla

  Kahvipurkki lusikalla Curver

  Curver kahvipurkissa on tiivis kansi, joka säilyttää kahvin aromit hyvin tallella. Kannessa on pieni levike, josta se on helppo avata. Sisältää annostelulusikan. Materiaali on elintarvikekäyttöön soveltuvaa polypropeenia.
 • Kakkukupu kapea malli

  Kakkukupu kapea malli Curver

  Curverin suorakaiteen mallinen kakkukupu, jossa on punainen kantokahva. Päädyissä lukot, joilla kupu pysyy paikoillaan kannettaessa. Sopii erityisesti voileipäkakkujen säilytykseen ja kuljettamiseen. Läpinäkyvän materiaalin ansiosta sisältö on helposti nähtävillä.
 • Kakkukupu leivoksille Curver

  Kakkukupu leivoksille Curver

  Kakkukupu suojaa kakkuja ja leivoksia, pitäen ne mehukkaina pitkään. Yksinkertaisen tyylikäs kakkukupu, jossa on punainen kantokahva. Päädyissä lukot, joilla kupu pysyy paikoillaan kannettaessa. Sopii hyvin esimerkiksi leivosten ja piirakoiden säilytykseen. Läpinäkyvän materiaalin ansiosta sisältö on helposti nähtävillä. Mitat 295x450x111 mm (LxSxK).
 • Kakkukupu pyöreä käännettävä

  Kakkukupu pyöreä käännettävä Curver

  Curverin pyöreä kakkukupu sopii pyöreiden täytekakkujen säilytykseen ja kuljettamiseen. Kakkukuvussa on luonnonvalkoinen pohja, läpikuultava kupu ja punainen kahva.
 • Kylmälaukku 10 l

  Kylmälaukku 10L Curver

  Curverin matalassa 10 litran vetoisessa kylmälaukussa on kahvan avulla lukittuva kansi. Sileän sisäpinnan ansiosta laukku on helppo pitää puhtaana. Sinisen laukun kansi on valkoinen. Loppuunmyyty vuodelta 2023, lisää on saatavilla keväällä 2024.

  Loppu
  varastosta

 • Kylmälaukku 20 l

  Kylmälaukku 20L Curver

  Curverin 20 litran vetoisessa kylmälaukussa on kahvan avulla lukittuva kansi. Sileän sisäpinnan ansiosta laukku on helppo pitää puhtaana. Sinisen laukun kansi on valkoinen.
 • Kylmälaukku 32 l

  Kylmälaukku 32L Curver

  Curverin 32 litran vetoisessa kylmälaukussa on kahvan avulla lukittuva kansi. Sileän sisäpinnan ansiosta laukku on helppo pitää puhtaana. Väri sininen.
 • Mehukannu 1,75L litteä

  Mehukannu 1,75L litteä Hobby Life

  Hobby Life kannellinen 1,75 L mehukannu on muotoiltu niin, että se mahtuu hyvin myös jääkaapin ovessa olevaan laatikkoon. Kannun mitat ovat 10,2x14,5x22 cm. Materiaali on BPA-vapaata polypropeenia.
 • Mikroastia dual rect 0,6+0,3l eco

  Mikroastia dual rect 0,6+0,3L eco Curver

  Curverin Eco lunch mikroastia on valmistettu 100% kierrätetystä, elintarvikekäyttöön soveltuvasta muovista. Suorakaiteen muotoinen astia on jaettu väliseinällä kahteen osioon, joten siinä on helppo kuljettaa kahta eri ruokaa samassa rasiassa. Osioiden tilavuudet ovat 0,6 ja 0,3 L. Mikroastia on täysin ilmatiivis. Kannen höyrylukon ansiosta ruoan lämmitys mikrossa onnistuu kätevästi.
 • Mikroastia lunch kit rect 1,2l eco

  Mikroastia lunch kit rect 1,2L eco Curver

  Curverin Eco lunch 1,2 L mikroastia on valmistettu 100% kierrätetystä, elintarvikekäyttöön soveltuvasta muovista. Suorakaiteen muotoinen astia on täysin ilmatiivis. Astian sisällä on aterimet, matalampi astia sekä pieni pyöreä purkki. Kannen höyrylukon ansiosta ruoan lämmitys mikrossa onnistuu kätevästi.
 • Mikroastia lunch kit rect 1,0l eco

  Mikroastia lunch kit rect 1L eco Curver

  Curverin Eco lunch 1,0 L mikroastia on valmistettu 100% kierrätetystä, elintarvikekäyttöön soveltuvasta muovista. Suorakaiteen muotoinen astia on täysin ilmatiivis. Astian sisällä on muoviset aterimet . Kannen höyrylukon ansiosta ruoan lämmitys mikrossa onnistuu kätevästi.
 • Mikroastia lunch kit round 1,6l eco

  Mikroastia lunch kit round 1,6L eco Curver

  Curverin Eco lunch 1,6 L mikroastia on valmistettu 100% kierrätetystä, elintarvikekäyttöön soveltuvasta muovista. Pyöreä astia on täysin ilmatiivis. Astian sisällä on aterimet, matalampi astia ja pieni pyöreä purkki. Kannen höyrylukon ansiosta ruoan lämmitys mikrossa onnistuu kätevästi.
 • Mikroastia lunch kit round 1L eco Curver

  Mikroastia lunch kit round 1L eco Curver

  Curverin Eco lunch 1,0 L mikroastia on valmistettu 100% kierrätetystä, elintarvikekäyttöön soveltuvasta muovista. Pyöreä astia on täysin ilmatiivis. Astian sisällä on muoviset aterimet valmiina. Kannen höyrylukon ansiosta ruoan lämmitys mikrossa onnistuu kätevästi.
 • Mikroastia lunch kit square 1,1l eco

  Mikroastia lunch kit square 1,1L eco Curver

  Curverin Eco lunch 1,1 L mikroastia on valmistettu 100% kierrätetystä, elintarvikekäyttöön soveltuvasta muovista. Neliön muotoinen astia on täysin ilmatiivis. Astian sisällä on muoviset aterimet, matalampi astia sekä pieni pyöreä purkki. Kannen höyrylukon ansiosta ruoan lämmitys mikrossa onnistuu kätevästi.
 • Mikroastia pyöreä 0,5L

  Mikroastia pyöreä 0,5L Hobby Life

  Hobby Life pyöreässä mikroastiassa on venttiili kannessa, jonka ansiosta ruoka voidaan säilyttämisen tai pakastamisen jälkeen lämmittää suoraan mikrossa. Rasia on valkoinen ja kansi läpikuultava. Rasian tilavuus on 0,5L. Konepestävä.
 • Mikroastia pyöreä 1,0L

  Mikroastia pyöreä 1L Hobby Life

  Hobby Life pyöreässä mikroastiassa on venttiili kannessa, jonka ansiosta ruoka voidaan säilyttämisen tai pakastamisen jälkeen lämmittää suoraan mikrossa. Rasia on valkoinen ja kansi läpikuultava. Rasian tilavuus on 1 L. Konepestävä.

Tuotteet 1-24 / 56

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top