Avaa valikko Valikko
Search all..
lektar.com/koti-ja-sisustus/taloustavarat/keittiotuotteet

Keittiötuotteet

Keittiötuotteet

Curver on kansainvälisesti tunnettu laatumerkki, jonka toiminnassa kestävä kehitys ja innovatiivisuus ovat kaiken perusta. Curver on omalla alallaan selkeä edelläkävijä kierrätysmateriaalien käytössä. Tavoitteena on tuplata niiden käyttö vuoteen 2028 mennessä. Kaikki tuotteet suunnitellaan ajattomiksi ja kestäviksi, myös sitä kautta vähennetään turhan jätteen syntymistä. Tuotekehitys seuraa ajan trendejä sekä kuluttajien toiveita ja tarpeita. Valikoimassamme ovat Curverin säilytyslaatikot, keittiötuotteet, jäteastiat, jakkarat sekä pesu- ja pyykinkäsittelytuotteet.

Hobby Lifen tuotteet ovat käytännöllisiä ja arkea helpottavia muovisia taloustarvikkeita. Hobby Lifella on kattava valikoima laadukkaita keittiötarvikkeita, säilytyslaatikoita ja jäteastioita. Valikoimassamme olevat Hobby Life -keittiötuotteet ovat elintarvike muovia (BPA-vapaata polypropeenia). Tuotteet ovat mikron kestäviä ja pestävissä astianpesukoneessa.

Kysy lisää myynnistämme !

Tuotteet 1-24 / 65

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Listana  Taulukkona 

Laskeva
 • Astiankuivausteline

  Astiankuivausteline Curver

  Curver astiankuivaustelineessä on erilliset tilat lautasille, laseille ja aterimille. Telineen alla erillinen irrallinen valutusallas, joka pitää pöydän pinnan kuivana. Sopii esim. matka- ja mökkeilykäyttöön.
 • Astiankuivausteline suorakaide

  Astiankuivausteline suorakaide Curver

  Curverin suorakaiteen mallisen astiankuivaustelineen seinissä oleva reikäkuviointi tekee siitä ilmavan ja astiat kuivuvat nopeasti. Pohjassa olevat piikit auttavat asettelemaan astiat hyvään järjestykseen. Kulmassa oleva kolo on tarkoitettu aterimille. Tyylikäs tummanharmaa väri sopii keittiöön kuin keittiöön.
 • Aterinlaatikko säädettävä

  Aterinlaatikko säädettävä Curver

  Curver aterinlaatikossa on kahdella puolella säätövara, ja se voidaan säätää laatikon ja aterimien mukaan. Sopii joka laatikkoon.
 • Aterinlaatikko säädettävä

  Aterinlaatikko säädettävä Curver

  Curver aterinlaatikossa on kahdella puolella säätövara, ja se voidaan säätää laatikon ja aterimien mukaan. Sopii joka laatikkoon.
 • Jääpalamuotti silikoni

  Jääpalamuotti silikoni Hobby Life

  Hobby Life jääpalamuotissa jääkuutiot jäädytetään silikonisissa muoteissa, joista yksittäisenkin kuution irrottaminen on todella helppoa ! Muotti täytetään vedellä kannessa olevan aukon kautta. Muotissa on paikka 12 kuutiolle.
 • Juomapullo Dots 0,45l

  Juomapullo Dots 0,45L Curver

  Curverin juomapullo on vetoisuudeltaan 0,45 L. Itse pullo on läpinäkyvää muovia, joten sisällön määrä on helposti nähtävillä. Pullon pinta on kohokuvioitu, joten siitä saa tukevan otteen. Tiivis korkki on kirkkaan sininen. Materiaali elintarvikekäyttöön soveltuva polypropeeni.
 • Kahvipurkki lusikalla

  Kahvipurkki lusikalla Curver

  Curver kahvipurkissa on tiivis kansi, joka säilyttää kahvin aromit hyvin tallella. Kannessa on pieni levike, josta se on helppo avata. Sisältää annostelulusikan. Materiaali on elintarvikekäyttöön soveltuvaa polypropeenia.
 • Kakkukupu kapea malli

  Kakkukupu kapea malli Curver

  Curverin suorakaiteen mallinen kakkukupu, jossa on punainen kantokahva. Päädyissä lukot, joilla kupu pysyy paikoillaan kannettaessa. Sopii erityisesti voileipäkakkujen säilytykseen ja kuljettamiseen. Läpinäkyvän materiaalin ansiosta sisältö on helposti nähtävillä.
 • Kakkukupu kapea malli

  Kakkukupu kapea malli Hobby Life

  Hobby Life kakkukupu kapea malli sopii hyvin voileipäkakkujen säilytykseen. Päädyissä olevat nostettavat läpät lukitsevat kuvun paikoilleen. Kantokahva helpottaa nostamista. Materiaali on BPA-vapaata polypropeenia ja mitat ovat 23,5x13x17 cm.
 • Kakkukupu leivoksille Curver

  Kakkukupu leivoksille Curver

  Kakkukupu suojaa kakkuja ja leivoksia, pitäen ne mehukkaina pitkään. Yksinkertaisen tyylikäs kakkukupu, jossa on punainen kantokahva. Päädyissä lukot, joilla kupu pysyy paikoillaan kannettaessa. Sopii hyvin esimerkiksi leivosten ja piirakoiden säilytykseen. Läpinäkyvän materiaalin ansiosta sisältö on helposti nähtävillä. Mitat 295x450x111 mm (LxSxK).
 • Kakkukupu leivoksille

  Kakkukupu leivoksille Hobby Life

  Hobby Life kakkukupu leivoksille sopii hyvin esimerkiksi pasteijoiden, leivosten tai voileipien säilytykseen. Neljällä sivulla olevat nostettavat läpät lukitsevat kuvun paikoilleen. Kantokahva helpottaa nostamista. Materiaali on BPA-vapaata polypropeenia ja mitat ovat 42,5x29,5x10,5 cm.
 • Kakkukupu pyöreä 29cm

  Kakkukupu pyöreä 29cm Hobby Life

  Hobby Life pyöreä kakkukupu on riittävän iso korkeammillekin täytekakuille. Kakun maksimihalkaisija voi olla 29 cm. Pohjan reunoilla on kaksi nostettavaa läppää, joilla kupu lukittuu paikoilleen. Kannen päällä olevan kahvan ansiosta kupua on helppo nostaa. Kakkukupu on BPA-vapaata polypropeenia ja sen mitat ovat 38x38x17 cm.
 • Kakkukupu pyöreä käännettävä

  Kakkukupu pyöreä käännettävä Curver

  Curverin pyöreä kakkukupu sopii pyöreiden täytekakkujen säilytykseen ja kuljettamiseen. Kakkukuvussa on luonnonvalkoinen pohja, läpikuultava kupu ja punainen kahva.
 • Kylmäkalle 2 kpl

  Kylmäkalle 2 kpl Curver

  Curver kylmäkalle pitää tuotteet viileänä kylmälaukussa. Pakkauksessa 2 kpl.
 • Kylmälaukku 10 l

  Kylmälaukku 10L Curver

  Curverin matalassa 10 litran vetoisessa kylmälaukussa on kahvan avulla lukittuva kansi. Sileän sisäpinnan ansiosta laukku on helppo pitää puhtaana. Sinisen laukun kansi on valkoinen.
 • Kylmälaukku 20 l

  Kylmälaukku 20L Curver

  Curverin 20 litran vetoisessa kylmälaukussa on kahvan avulla lukittuva kansi. Sileän sisäpinnan ansiosta laukku on helppo pitää puhtaana. Sinisen laukun kansi on valkoinen.
 • Kylmälaukku 32 l

  Kylmälaukku 32L Curver

  Curverin 32 litran vetoisessa kylmälaukussa on kahvan avulla lukittuva kansi. Sileän sisäpinnan ansiosta laukku on helppo pitää puhtaana. Väri sininen.
 • Lävikkö

  Lävikkö Curver

  Curverin laadukas iso lävikkö sopii hyvin suurempien annosten huuhteluun. Lävikössä on kaksi kahvaa, joiden ansiosta kaataminen onnistuu helposti ja lävikön voi tarvittaessa nostaa kattilan päälle valumaan. Pohjassa olevat nystyrät pitävät lävikön hyvin paikoillaan. Väri on kaunis valkoinen.
 • Lävikkö kahvalla

  Lävikkö kahvalla Hobby Life

  Hobby Life valkoisessa lävikössä on tukeva kahva ja sopivan kokoiset reiät monenlaisten ruokatarvikkeiden huuhtomiseen. Pohjassa olevan renkaan avulla lävikkö pysyy tukevasti pystyssä myös pöydällä. Halkaisija on 21 cm ja korkeus 11,5 cm. Materiaali on BPA-vapaata polypropeeenia.
 • Mehukannu 1,75L litteä

  Mehukannu 1,75L litteä Hobby Life

  Hobby Life kannellinen 1,75 L mehukannu on muotoiltu niin, että se mahtuu hyvin myös jääkaapin ovessa olevaan laatikkoon. Kannun mitat ovat 10,2x14,5x22 cm. Materiaali on BPA-vapaata polypropeenia.
 • Mikroastia dual rect 0,6+0,3l eco

  Mikroastia dual rect 0,6+0,3L eco Curver

  Curverin Eco lunch mikroastia on valmistettu 100% kierrätetystä, elintarvikekäyttöön soveltuvasta muovista. Suorakaiteen muotoinen astia on jaettu väliseinällä kahteen osioon, joten siinä on helppo kuljettaa kahta eri ruokaa samassa rasiassa. Osioiden tilavuudet ovat 0,6 ja 0,3 L. Mikroastia on täysin ilmatiivis. Kannen höyrylukon ansiosta ruoan lämmitys mikrossa onnistuu kätevästi.
 • Mikroastia lunch kit rect 1,2l eco

  Mikroastia lunch kit rect 1,2L eco Curver

  Curverin Eco lunch 1,2 L mikroastia on valmistettu 100% kierrätetystä, elintarvikekäyttöön soveltuvasta muovista. Suorakaiteen muotoinen astia on täysin ilmatiivis. Astian sisällä on aterimet, matalampi astia sekä pieni pyöreä purkki. Kannen höyrylukon ansiosta ruoan lämmitys mikrossa onnistuu kätevästi.
 • Mikroastia lunch kit rect 1,0l eco

  Mikroastia lunch kit rect 1L eco Curver

  Curverin Eco lunch 1,0 L mikroastia on valmistettu 100% kierrätetystä, elintarvikekäyttöön soveltuvasta muovista. Suorakaiteen muotoinen astia on täysin ilmatiivis. Astian sisällä on muoviset aterimet . Kannen höyrylukon ansiosta ruoan lämmitys mikrossa onnistuu kätevästi.
 • Mikroastia lunch kit round 1,6l eco

  Mikroastia lunch kit round 1,6L eco Curver

  Curverin Eco lunch 1,6 L mikroastia on valmistettu 100% kierrätetystä, elintarvikekäyttöön soveltuvasta muovista. Pyöreä astia on täysin ilmatiivis. Astian sisällä on aterimet, matalampi astia ja pieni pyöreä purkki. Kannen höyrylukon ansiosta ruoan lämmitys mikrossa onnistuu kätevästi.

Tuotteet 1-24 / 65

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top