Avaa valikko Valikko
Search all..
lektar.com/koti-ja-sisustus/taloustavarat/keittiotuotteet?p=2

Keittiötuotteet

Keittiötavarat

Curver on kansainvälisesti tunnettu laatumerkki, jonka toiminnassa kestävä kehitys ja innovatiivisuus ovat kaiken perusta. Curver on omalla alallaan selkeä edelläkävijä kierrätysmateriaalien käytössä. Tavoitteena on tuplata niiden käyttö vuoteen 2028 mennessä. Kaikki tuotteet suunnitellaan ajattomiksi ja kestäviksi, myös sitä kautta vähennetään turhan jätteen syntymistä. Tuotekehitys seuraa ajan trendejä sekä kuluttajien toiveita ja tarpeita. Valikoimassamme ovat Curverin säilytyslaatikot, keittiötuotteet, jäteastiat, jakkarat sekä pesu- ja pyykinkäsittelytuotteet.

Hobby Lifen tuotteet ovat käytännöllisiä ja arkea helpottavia muovisia taloustarvikkeita. Hobby Lifella on kattava valikoima laadukkaita keittiötarvikkeita, säilytyslaatikoita ja jäteastioita. Valikoimassamme olevat Hobby Life -keittiötuotteet ovat elintarvike muovia (BPA-vapaata polypropeenia). Tuotteet ovat mikron kestäviä ja pestävissä astianpesukoneessa.

Kysy lisää myynnistämme !

Tuotteet 25-48 / 57

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Listana  Taulukkona 

Laskeva
  • Mikroastia pyöreä 1,0L

    Mikroastia pyöreä 1L Hobby Life

    Hobby Life pyöreässä mikroastiassa on venttiili kannessa, jonka ansiosta ruoka voidaan säilyttämisen tai pakastamisen jälkeen lämmittää suoraan mikrossa. Rasia on valkoinen ja kansi läpikuultava. Rasian tilavuus on 1 L. Konepestävä.
  • Mikrokupu

    Mikrokupu Curver

    Curverin läpikuultava mikrokupu pitää mikroaaltouunin puhtaana. Mikrokuvun halkaisija on 27 cm ja korkeus 9 cm.
  • Mittakannu 1 l

    Mittakannu 1L Curver

    Curverin läpikuultavassa mittakannussa on asteikko sekä ulko- että sisäpuolella. Kannussa on tukeva kahva ja kaatonokka.
  • Pyöreät purkit 3x0,08L eco

    Pyöreät purkit 3 x 0,08 L eco Curver

    Curverin kätevät pikkupurkit sopivat esimerkiksi salaatinkastikkeen, siemenien, dippikastikkeen tms. säilytykseen ja kuljetukseen. Niissä voit säilyttää myös vaikkapa nauloja, ruuveja, nappeja tai muuta pientavaraa. Pakkauksessa on 3 purkkia. Yhden purkin tilavuus on 0,08L. 100% kierrätysmuovia.
  • Rasia kannella + 3 purkkia

    Rasia kannella + 3 purkkia Hobby Life

    Hobby Life kannellinen rasia kolmella pikkupurkilla on kätevä apuväline kaikenlaisen pikkutavaran säilytykseen. Voit pilkkoa purkkeihin valmiiksi salaattitarvikkeita tai käyttää sitä esimerkiksi mausteiden tai ompelutarvikkeiden säilytykseen. Kannessa on lukot molemmissa päissä ja purkit ovat väriltään vaaleanharmaita. Rasian mitat ovat 27,3x11,3x6,2 cm.
  • Rasia kannella + 4 purkkia

    Rasia kannella + 4 purkkia Hobby Life

    Hobby Life kannellinen rasia neljällä pikkupurkilla on kätevä apuväline kaikenlaisen pikkutavaran säilytykseen. Voit pilkkoa purkkeihin valmiiksi salaattitarvikkeita tai käyttää sitä esimerkiksi mausteiden tai ompelutarvikkeiden säilytykseen. Kannessa on lukot molemmissa päissä ja purkit ovat väriltään vaaleanharmaita. Rasian mitat ovat 36,5x14x9 cm.
  • Rasia kannella Trend 0,3L suorakaide Hobby Life

    Rasia kannella Trend 0,3L suorakaide Hobby Life

    Hobby Life kannellinen Trend rasia on tilavuudeltaan 0,3 L. Kansi on valkoinen ja sen kulmassa on kätevä lippa, joka helpottaa kannen avaamista. Läpikuultavan materiaalin ansiosta sisältö on helposti nähtävillä. Materiaali on BPA-vapaata polypropeenia. Mitat ovat 9,5x13x4,5 cm.
  • Trend rasia kannella 0,6L suorakaide

    Rasia kannella Trend 0,6L suorakaide Hobby Life

    Hobby Life kannellinen Trend rasia on tilavuudeltaan 0,6 L. Kansi on valkoinen ja sen kulmassa on kätevä lippa, joka helpottaa kannen avaamista. Läpikuultavan materiaalin ansiosta sisältö on helposti nähtävillä. Materiaali on BPA-vapaata polypropeenia. Mitat ovat 11,5x16x5,5 cm.
  • Trend rasia kannella 1,2L suorakaide

    Rasia kannella Trend 1,2L suorakaide Hobby Life

    Hobby Life kannellinen Trend rasia on tilavuudeltaan 1,2 L. Kansi on valkoinen ja sen kulmassa on kätevä lippa, joka helpottaa kannen avaamista. Läpikuultavan materiaalin ansiosta sisältö on helposti nähtävillä. Materiaali on BPA-vapaata polypropeenia. Mitat ovat 14,3x20x6,7 cm.
  • Trend rasia kannella 2,0L suorakaide

    Rasia kannella Trend 2L suorakaide Hobby Life

    Hobby Life kannellinen Trend rasia on tilavuudeltaan 2,0 L. Kansi on valkoinen ja sen kulmassa on kätevä lippa, joka helpottaa kannen avaamista. Läpikuultavan materiaalin ansiosta sisältö on helposti nähtävillä. Materiaali on BPA-vapaata polypropeenia. Mitat ovat 16,5x23x7 cm.
  • Säilytysrasia 1,7L kuivaruoka

    Säilytysrasia 1,7L kuivaruoka Hobby Life

    Hobby Life 1,7L säilytysrasia soveltuu hyvin kuivaruoan, kuten makaronien tai sokerin säilytykseen. Valkoinen kansi taittuu keskeltä ylös, joten kaataminen onnistuu helposti. Itse rasia on muotoiltu niin, että keskeltä saa pitävän otteen. Mitat ovat 17,5x19x9,5 cm ja materiaali on elintarvikekäyttöön soveltuvaa polypropeenia.
  • Säilytysrasia 2,4L kuivaruoka

    Säilytysrasia 2,4L kuivaruoka Hobby Life

    Hobby Life 2,4L säilytysrasia soveltuu hyvin kuivaruoan, kuten makaronien tai sokerin säilytykseen. Valkoinen kansi taittuu keskeltä ylös, joten kaataminen onnistuu helposti. Itse rasia on muotoiltu niin, että keskeltä saa pitävän otteen. Mitat ovat 22,5x19x9,5 cm ja materiaali on elintarvikekäyttöön soveltuvaa polypropeenia.
  • Säilytysrasia kannella Fresh & Go 0,5L

    Säilytysrasia kannella Fresh & Go 0,5L Curver

    Curver 0,5l pyöreä Fresh & Go säilytysrasia sopii ruoan säilytykseen jääkaapissa ja pakastimessa. Sen voi pestä myös astianpesukoneessa. Kannen läppä helpottaa avaamista ja sulkemista. Mitat ovat 12,5x12,5x6,5 cm.
  • Säilytysrasia kannella Fresh & Go 0,8L

    Säilytysrasia kannella Fresh & Go 0,8L Curver

    Curver 0,8l nelikulmainen Fresh & Go säilytysrasia sopii ruoan säilytykseen jääkaapissa ja pakastimessa. Sen voi pestä myös astianpesukoneessa. Kannen läppä helpottaa avaamista ja sulkemista. Mitat ovat 15,5x15,5x5,5 cm.
  • Säilytysrasia kannella Fresh & Go 1,0L

    Säilytysrasia kannella Fresh & Go 1,0L Curver

    Curver 1l suorakaiteen mallinen Fresh & Go säilytysrasia sopii ruoan säilytykseen jääkaapissa ja pakastimessa. Sen voi pestä myös astianpesukoneessa. Kannen läppä helpottaa avaamista ja sulkemista. Mitat ovat 22,8x14,8x6,2 cm.
  • Säilytysrasia kannella Fresh & Go 1,2L

    Säilytysrasia kannella Fresh & Go 1,2L Curver

    Curver 1,2l nelikulmainen Fresh & Go säilytysrasia sopii ruoan säilytykseen jääkaapissa ja pakastimessa. Sen voi pestä myös astianpesukoneessa. Kannen läppä helpottaa avaamista ja sulkemista. Mitat ovat 15,5x15,5x8,3 cm.
  • Säilytysrasia kannella Fresh & Go 2,9L

    Säilytysrasia kannella Fresh & Go 2,9L Curver

    Curver 2,9l nelikulmainen Fresh & Go säilytysrasia sopii ruoan säilytykseen jääkaapissa ja pakastimessa. Sen voi pestä myös astianpesukoneessa. Kannen läppä helpottaa avaamista ja sulkemista. Mitat ovat 23x23x8,3 cm.
  • Säilytysrasiasetti Fresh & Go 3 kpl Curver

    Säilytysrasiasetti Fresh & Go 3 kpl Curver

    Curverin kolmen kappaleen setti tiiviitä rasioita eväille, säilytykseen ja pakastukseen. Rasioiden materiaali oli elintarvikekäyttöön soveltuva polypropeeni.
  • Tiiviö 0,4L kannella suorakaide Hobby Life

    Tiiviö 0,4L kannella suorakaide Hobby Life

    Hobby Life 0,4 L tiiviössä on tiukasti lukittava kansi. Tiiviö on pinottava. Tiiviön sisältö näkyy helposti läpinäkyvän materiaalin ansiosta. Rasian voi pakastaa ja pestä astianpesukoneessa. Mitat ovat 14,5x9,7x5,2 cm.
  • Tiiviö 0,8L kannella suorakaide Hobby Life

    Tiiviö 0,8L kannella suorakaide Hobby Life

    Hobby Life 0,8 L tiiviössä on tiukasti lukittava kansi. Tiiviö on pinottava. Tiiviön sisältö näkyy helposti läpinäkyvän materiaalin ansiosta. Rasian voi pakastaa ja pestä astianpesukoneessa. Mitat ovat 18,5 x 13 x 4 cm.
  • Tiiviö 1,4L kannella suorakaide Hobby Life

    Tiiviö 1,4L kannella suorakaide Hobby Life

    Hobby Life 1,4 L tiiviössä on tiukasti lukittava kansi. Tiiviö on pinottava. Tiiviön sisältö näkyy helposti läpinäkyvän materiaalin ansiosta. Rasian voi pakastaa ja pestä astianpesukoneessa. Mitat ovat 22x15x7 cm.
  • Tiiviö 2,6L kannella suorakaide Hobby Life

    Tiiviö 2,6L kannella suorakaide Hobby Life

    Hobby Life 2,6 L tiiviössä on tiukasti lukittava kansi. Tiiviö on pinottava. Tiiviön sisältö näkyy helposti läpinäkyvän materiaalin ansiosta. Rasian voi pakastaa ja pestä astianpesukoneessa. Mitat ovat 25,5x18x8 cm.
  • Tiiviö Grand Chef eco 0,75l

    Tiiviö Grand Chef eco 0,75l Curver

    Curver Grand Chef eco 0,75l neliönmallinen tiiviö on valmistettu 100% kierrätetystä polypropeenista. Integroidun kumitiivisteen ansiosta tiiviö on täysin ilmatiivis ja kannen avaaminen onnistuu kätevästi kulmassa olevasta läpästä. Tiiviö on pinottava ja se kestää lämmityksen mikroaaltouunissa. Läpikuultavan materiaalin ansiosta sisältö on helposti nähtävillä. Mitat ovat 150x150x65mm.
  • Tiiviö Grand Chef eco 1,2l

    Tiiviö Grand Chef eco 1,2l Curver

    Curver Grand Chef eco 1,2l suorakaiteen mallinen tiiviö on valmistettu 100% kierrätetystä polypropeenista. Integroidun kumitiivisteen ansiosta tiiviö on täysin ilmatiivis ja kannen avaaminen onnistuu kätevästi kulmassa olevasta läpästä. Tiiviö on pinottava ja se kestää lämmityksen mikroaaltouunissa. Läpikuultavan materiaalin ansiosta sisältö on helposti nähtävillä. Mitat ovat 150x200x65mm.

Tuotteet 25-48 / 57

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top