Avaa valikko Valikko
Search all..
lektar.com/koti-ja-sisustus/taloustavarat/keittiotuotteet?p=3

Keittiötuotteet

Keittiötavarat

Curver on kansainvälisesti tunnettu laatumerkki, jonka toiminnassa kestävä kehitys ja innovatiivisuus ovat kaiken perusta. Curver on omalla alallaan selkeä edelläkävijä kierrätysmateriaalien käytössä. Tavoitteena on tuplata niiden käyttö vuoteen 2028 mennessä. Kaikki tuotteet suunnitellaan ajattomiksi ja kestäviksi, myös sitä kautta vähennetään turhan jätteen syntymistä. Tuotekehitys seuraa ajan trendejä sekä kuluttajien toiveita ja tarpeita. Valikoimassamme ovat Curverin säilytyslaatikot, keittiötuotteet, jäteastiat, jakkarat sekä pesu- ja pyykinkäsittelytuotteet.

Hobby Lifen tuotteet ovat käytännöllisiä ja arkea helpottavia muovisia taloustarvikkeita. Hobby Lifella on kattava valikoima laadukkaita keittiötarvikkeita, säilytyslaatikoita ja jäteastioita. Valikoimassamme olevat Hobby Life -keittiötuotteet ovat elintarvike muovia (BPA-vapaata polypropeenia). Tuotteet ovat mikron kestäviä ja pestävissä astianpesukoneessa.

Kysy lisää myynnistämme !

Tuotteet 49-57 / 57

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Listana  Taulukkona 

Laskeva
  • Tiiviö Grand Chef eco 1,8l

    Tiiviö Grand Chef eco 1,8l Curver

    Curver Grand Chef eco 1,8l suorakaiteen mallinen tiiviö on valmistettu 100% kierrätetystä polypropeenista. Integroidun kumitiivisteen ansiosta tiiviö on täysin ilmatiivis ja kannen avaaminen onnistuu kätevästi kulmassa olevasta läpästä. Tiiviö on pinottava ja se kestää lämmityksen mikroaaltouunissa. Läpikuultavan materiaalin ansiosta sisältö on helposti nähtävillä. Mitat ovat 150x200x93mm.
  • Tiiviö Grand Chef eco 2,6l

    Tiiviö Grand Chef eco 2,6l Curver

    Curver Grand Chef eco 2,6l suorakaiteen mallinen tiiviö on valmistettu 100% kierrätetystä polypropeenista. Integroidun kumitiivisteen ansiosta tiiviö on täysin ilmatiivis ja kannen avaaminen onnistuu kätevästi kulmassa olevasta läpästä. Tiiviö on pinottava ja se kestää lämmityksen mikroaaltouunissa. Läpikuultavan materiaalin ansiosta sisältö on helposti nähtävillä. Mitat ovat 200x300x65mm.
  • Tiiviö Grand Chef eco 5,4l

    Tiiviö Grand Chef eco 5,4l Curver

    Curver Grand Chef eco 5,4l suorakaiteen mallinen tiiviö on valmistettu 100% kierrätetystä polypropeenista. Integroidun kumitiivisteen ansiosta tiiviö on täysin ilmatiivis ja kannen avaaminen onnistuu kätevästi kulmassa olevasta läpästä. Tiiviö on pinottava ja se kestää lämmityksen mikroaaltouunissa. Läpikuultavan materiaalin ansiosta sisältö on helposti nähtävillä. Mitat ovat 200x300x125mm.
  • Tiiviö Push Up mikroon 0,4L

    Tiiviö Push Up mikroon 0,4L Hobby Life

    Hobby Life tiiviön kansi avautuu kätevästi uudenlaisella push up-mekanismilla ! Paina päädyissä olevat siivekkeet alas ja kansi avautuu. Avattavan höyrylukon ansiosta tiiviön voi siirtää suoraan jääkaapista mikroon lämmitettäväksi. Tiiviön materiaali on BPA-vapaata polypropeenia. Tilavuus 0,4L ja mitat 16,2x10,5x4,8 cm.
  • Tiiviö Push Up mikroon 0,9L

    Tiiviö Push Up mikroon 0,9L Hobby Life

    Hobby Life tiiviön kansi avautuu kätevästi uudenlaisella push up-mekanismilla ! Paina päädyissä olevat siivekkeet alas ja kansi avautuu. Avattavan höyrylukon ansiosta tiiviön voi siirtää suoraan jääkaapista mikroon lämmitettäväksi. Tiiviön materiaali on BPA-vapaata polypropeenia. Tilavuus 0,9L ja mitat 18,5x14,9x6,7 cm.
  • Tiiviö Push Up mikroon 1,1L

    Tiiviö Push Up mikroon 1,1L Hobby Life

    Hobby Life tiiviön kansi avautuu kätevästi uudenlaisella push up-mekanismilla ! Paina päädyissä olevat siivekkeet alas ja kansi avautuu. Avattavan höyrylukon ansiosta tiiviön voi siirtää suoraan jääkaapista mikroon lämmitettäväksi. Tiiviön materiaali on BPA-vapaata polypropeenia. Tilavuus 1,1L ja mitat 21,4x14,9x6,7 cm.
  • Tiiviö Push Up mikroon 2,0L

    Tiiviö Push Up mikroon 2L Hobby Life

    Hobby Life tiiviön kansi avautuu kätevästi uudenlaisella push up-mekanismilla ! Paina päädyissä olevat siivekkeet alas ja kansi avautuu. Avattavan höyrylukon ansiosta tiiviön voi siirtää suoraan jääkaapista mikroon lämmitettäväksi. Tiiviön materiaali on BPA-vapaata polypropeenia. Tilavuus 2L ja mitat 26,5x17,4x8 cm.
  • Valutuskori aterimille

    Valutuskori aterimille Curver

    Curver valutuskori aterimille. Korin seinät ovat rei'itettyjä, jolloin ilma kiertää ja aterimet kuivuvat nopeasti. Kaunis harmaa väri sopii keittiöön kuin keittiöön.
  • Valutuskori pyöreä

    Valutuskori pyöreä Curver

    Curverin pyöreässä valutuskorissa aterimet kuivuvat kätevästi. Irrotettava pohja helpottaa puhtaanapitoa.

Tuotteet 49-57 / 57

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top