Avaa valikko Valikko
Search all..
lektar.com/koti-ja-sisustus/taloustavarat/kodin-sailytys?p=3

Kodin säilytys

Kodin säilytys

Curver on kansainvälisesti tunnettu laatumerkki, jonka toiminnassa kestävä kehitys ja innovatiivisuus ovat kaiken perusta. Curver on omalla alallaan selkeä edelläkävijä kierrätysmateriaalien käytössä. Tavoitteena on tuplata niiden käyttö vuoteen 2028 mennessä. Kaikki tuotteet suunnitellaan ajattomiksi ja kestäviksi, myös sitä kautta vähennetään turhan jätteen syntymistä. Tuotekehitys seuraa ajan trendejä sekä kuluttajien toiveita ja tarpeita. Valikoimassamme ovat Curverin säilytyslaatikot, keittiötuotteet, jäteastiat, jakkarat sekä pesu- ja pyykinkäsittelytuotteet.

Mano-työkalupakit ja lokerikot ovat kestäviä ja korkealaatuisia. Mano suunnittelee ja valmistaa tuotteensa itse. Valikoimassamme ovat Manon varastolaatikot, työkalupakit, hyllylaatikot ja tarvikelokerot.

Tuotteet 49-65 / 65

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Listana  Taulukkona 

Laskeva
  • Säilytyslaatikko Jute 12 l

    Säilytyslaatikko Jute 12 l harmaa Curver

    Curverin Jute säilytyslaatikossa on uudenlainen, juuttikangasta muistuttava pinta! Laatikon päissä olevat reiät helpottavat nostamista. Tilavuus on 12 litraa ja väri tummanharmaa.
  • Säilytyslaatikko Jute 12 l

    Säilytyslaatikko Jute 12 l valkoinen Curver

    Curverin Jute säilytyslaatikossa on uudenlainen, juuttikangasta muistuttava pinta! Laatikon päissä olevat reiät helpottavat nostamista. Tilavuus on 12 litraa ja väri luonnonvalkoinen.
  • Säilytyslaatikko Jute 17 l

    Säilytyslaatikko Jute 17 l harmaa Curver

    Curverin Jute säilytyslaatikossa on uudenlainen, juuttikangasta muistuttava pinta! Laatikon päissä olevat reiät helpottavat nostamista. Tilavuus on 17 litraa ja väri tummanharmaa.
  • Säilytyslaatikko Jute 17 l

    Säilytyslaatikko Jute 17 l valkoinen Curver

    Curverin Jute säilytyslaatikossa on uudenlainen, juuttikangasta muistuttava pinta! Laatikon päissä olevat reiät helpottavat nostamista. Tilavuus on 17 litraa ja väri luonnonvalkoinen.
  • Säilytyslaatikko Jute 20 l

    Säilytyslaatikko Jute 20 l harmaa Curver

    Curverin Jute säilytyslaatikossa on uudenlainen, juuttikangasta muistuttava pinta! Laatikon päissä olevat reiät helpottavat nostamista. Tilavuus on 20 litraa ja väri tummanharmaa.
  • Säilytyslaatikko Jute 20 l

    Säilytyslaatikko Jute 20 l valkoinen Curver

    Curverin Jute säilytyslaatikossa on uudenlainen, juuttikangasta muistuttava pinta! Laatikon päissä olevat reiät helpottavat nostamista. Tilavuus on 20 litraa ja väri luonnonvalkoinen.
  • Säilytyslaatikko Jute 5 l

    Säilytyslaatikko Jute 5 l harmaa Curver

    Curverin Jute säilytyslaatikossa on uudenlainen, juuttikangasta muistuttava pinta! Laatikon päissä olevat reiät helpottavat nostamista. Tilavuus on 5 litraa ja väri tummanharmaa.
  • Säilytyslaatikko Jute 5 l

    Säilytyslaatikko Jute 5 l valkoinen Curver

    Curverin Jute säilytyslaatikossa on uudenlainen, juuttikangasta muistuttava pinta! Laatikon päissä olevat reiät helpottavat nostamista. Tilavuus on 5 litraa ja väri luonnonvalkoinen.
  • Sängynaluslaatikko Basestore kannella 35 l Orplast

    Sängynaluslaatikko Basestore kannella 35 l Orplast

    Kannellisen Basestore sängynaluslaatikon tilavuus on 35L. Tyylikkäät valkoiset lukot pitävät kannen tiukasti paikoillaan. Läpikuultavan laatikon sisältö on helposti nähtävillä. Laatikon pohjassa on 6 pyörää, joten sitä on helppo liikutella esimerkiksi imuroitaessa. Laatikossa on pyöristetyt ulkokulmat. Laatikko mahtuu hyvin sängyn alle ja säästää näin tilaa. Se on valmistettu BPA-vapaasta polypropeenista. Laatikon mitat ovat 80x40x17 cm.
  • Sängynaluslaatikko Basestore kannella 60 l Orplast

    Sängynaluslaatikko Basestore kannella 60 l Orplast

    Kannellisen Basestore sängynaluslaatikon tilavuus on 60L. Tyylikkäät valkoiset lukot pitävät kannen tiukasti paikoillaan. Läpikuultavan laatikon sisältö on helposti nähtävillä. Laatikon pohjassa on 6 pyörää, joten sitä on helppo liikutella esimerkiksi imuroitaessa. Laatikko mahtuu hyvin sängyn alle ja säästää näin tilaa. Se on valmistettu BPA-vapaasta polypropeenista. Laatikon mitat ovat 80x60x19 cm.
  • Tekstiililaatikko 18,5 l

    Tekstiililaatikko 18,5 l Curver

    Curverin läpikuultavassa tekstiililaatikossa säilytät kodin tekstiilit puhtaina ja pölyttöminä. Kannellinen laatikko on kevyt käsitellä.
  • Tekstiililaatikko 33 l

    Tekstiililaatikko 33 l Curver

    Curverin läpikuultavassa tekstiililaatikossa säilytät kodin tekstiilit puhtaina ja pölyttöminä. Kannellinen laatikko on kevyt käsitellä.
  • Tekstiililaatikko 5,7 l

    Tekstiililaatikko 5,7 l Curver

    Curverin läpikuultavassa tekstiililaatikossa säilytät kodin tekstiilit puhtaina ja pölyttöminä. Kannellinen laatikko on kevyt käsitellä.
  • Varasto/muuttolaatikko 50 l

    Varasto/muuttolaatikko 50 l Mano

    Manon musta 50 litran laatikko on erittäin kestävä ja siksi se sopii sekä varastointiin että muuttolaatikoksi. Laatikot ovat pinottavissa sekä sisäkkäin että päällekkäin.
  • Varasto/muuttolaatikon kansi Mano

    Varasto/muuttolaatikon kansi Mano

    Manon varasto- / muuttolaatikon kansi on valmistettu kierrätysmuovista ja se on todella kestävä ! Kansi sopii sekä 50l että 35l laatikoihin. Voit huoletta pinota laatikoita päällekkäin ja säästää tilaa. Kannen päädyissä on klipsit, joiden avulla kansi lukittuu paikoilleen.
  • Varastolaatikko 35 l

    Varastolaatikko 35 l Mano

    Manon musta 35 litran laatikko on erittäin kestävä ja se on valmistettu kierrätysmuovista. Laatikot ovat pinottavissa sekä sisäkkäin että päällekkäin.
  • Varastolaatikko 42 l kannella

    Varastolaatikko 42 l kannella Mano

    Manon erittäin tukevan, kannellisen varastolaatikon tilavuus on 42 litraa. Mustan laatikon päädyissä on keltaiset kannen kiinnikkeet. Laatikon yhdessä kulmassa on reikä, jotta kannen voi tarvittaessa lukita erikseen riippulukolla. Laatikkoa on erittäin helppo kantaa ja se on pinottava.

Tuotteet 49-65 / 65

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top