Avaa valikko Valikko
Search all..
lektar.com/koti-ja-sisustus/taloustavarat/roska-ja-kierratysastiat/poljinjateastia-5-l-curver

Poljinjäteastia Deco 5 l Curver

Kuvaus

Poljinjäteastia Deco 5 l on valmistettu 95% kierrätysmuovista. Poljinroska-astiassa on erillinen sisäastia. Poljinjäteastian ulkopinnan IML-kalvo ei ruostu eikä siihen jää sormenjälkiä. D-mallinen jäteastia on helppo sijoittaa seinää vasten. Se sopii kokonsa puolesta hyvin esim. kylpyhuoneeseen ja se on helppo puhdistaa.

Mitat: 211 x 235 x 277 mm.

Ominaisuudet
Tuotekoodi CJ0216059900
EAN 3253922160018
Dokumentit
Tuotemerkki Curver
Leveys (cm) 21,10 
Syvyys (cm) 23,50 
Korkeus (cm) 27,70 
Väri Teräs
Myyntierä 1
Myyntiyksikkö kpl
Lavalla 90
Curver on kansainvälisesti tunnettu laatumerkki, jonka toiminnassa kestävä kehitys ja innovatiivisuus ovat kaiken perusta. Curver on omalla alallaan selkeä edelläkävijä kierrätysmateriaalien käytössä. Tavoitteena on tuplata niiden käyttö vuoteen 2028 mennessä. Kaikki tuotteet suunnitellaan ajattomiksi ja kestäviksi, myös sitä kautta vähennetään turhan jätteen syntymistä. Tuotekehitys seuraa ajan trendejä sekä kuluttajien toiveita ja tarpeita.
Saatat olla kiinnostunut näistä
 • Poljin roska-astia Slim Bin 25 l Curver

  Poljin roska-astia Slim Bin 25 l Curver

  Curver Slim Bin roska-astia on polkimella varustettu ja se soveltuu erityisesti kapeisiin tiloihin. Pinta on hopeanvärinen ja yksityiskohdat mustia. Käyttöä helpottavat kannen avaava poljin ja pussinpidike. 90 % kierrätysmuovista valmistettu astia on helppo pitää puhtaana.
 • Poljin roska-astia Slim Bin 40 l Curver

  Poljin roska-astia Slim Bin 40 l Curver

  Curver Slim Bin roska-astia on polkimella varustettu ja se soveltuu erityisesti kapeisiin tiloihin. Pinta on hopeanvärinen ja yksityiskohdat mustia. Käyttöä helpottavat kannen avaava poljin ja pussinpidike. 90 % kierrätysmuovista valmistettu astia on helppo pitää puhtaana.
 • Bioastia 10 l metallikahvalla Curver

  Bioastia 10 l metallikahvalla Curver

  Curver 10 litran bioastia sopii jätteiden lajitteluun. Astiassa on kestävä metallikahva. Kansi saatavana erillisenä.
 • Kansi Bioastialle Curver

  Kansi Bioastialle Curver

  Curver bioastian kansi sopii Curverin 6 litran ja 10 litran bioastiaan.
 • Pidike Bioastiaan Curver

  Pidike Bioastiaan Curver

  Curver bioastian pidike sopii Curverin 6 litran ja 10 litran bioastiaan.
 • Roska-astia heilurikansi 10 l Curver

  Roska-astia heilurikansi 10 l Curver

  Curver heilurikansiastia on kätevä roskakori. Näppärä heilurikansi palautuu automaattisesti avauksen jälkeen. Vetoisuus 10 litraa.
 • Roska-astia heilurikansi 25 l Curver

  Roska-astia heilurikansi 25 l Curver

  Curver heilurikansiastia on kätevä roskakori. Näppärä heilurikansi palautuu automaattisesti avauksen jälkeen. Vetoisuus 25 litraa.
 • Roska-astia heilurikansi 50 l Curver

  Roska-astia heilurikansi 50 l Curver

  Curver heilurikansiastia on kätevä roskakori. Näppärä heilurikansi palautuu automaattisesti avauksen jälkeen. Vetoisuus 50 litraa.
 • Roska-astia heilurikansi Flip Bin 10 l Curver

  Roska-astia heilurikansi Flip Bin 10 l Curver

  Curver Flip Bin heiluriastiassa kansi aukeaa kahdella tavalla. Nostamalla kantta aukko on koko astian kokoinen ja painamalla kantta se saranoituu puolesta välistä. Vetoisuus 10 litraa.
 • Roska-astia heilurikansi Flip Bin 25 l Curver

  Roska-astia heilurikansi Flip Bin 25 l Curver

  Curver Flip Bin heiluriastiassa kansi aukeaa kahdella tavalla. Nostamalla kantta aukko on koko astian kokoinen ja painamalla kantta se saranoituu puolesta välistä. Vetoisuus 25 litraa.
 • Roska-astia heilurikansi Flip Bin 50 l Curver

  Roska-astia heilurikansi Flip Bin 45 l Curver

  Curver Flip Bin heiluriastiassa kansi aukeaa kahdella tavalla. Nostamalla kantta aukko on koko astian kokoinen ja painamalla kantta se saranoituu puolesta välistä. Vetoisuus 45 litraa.
 • Jäteastia 110 l Curver

  Jäteastia 110 l Curver

  Curver 110 litran vetoinen jäteasia sopii käytettaväksi puutarhassa, autotallissa, yleisroskiksena ja myös vesi- ja lehtiastiana. Astian runko on väriltään beige ja kansi vihreä. Kahva ja kaksi pyörää helpottavat liikuttamista.
 • Jäteastia 110 l Curver

  Jäteastia 110 l eco Curver

  Curver 110 litran vetoinen jäteasia sopii käytettaväksi puutarhassa, autotallissa, yleisroskiksena ja myös vesi- ja lehtiastiana. Astia on väriltään musta. Kahva ja kaksi pyörää helpottavat liikuttamista.
 • Poljinjäteastia metallisoitu 20 l Curver

  Poljinjäteastia metallisoitu 15 l Curver

  Curverin metallisoidun poljinjäteastian tyylikäs muotoilu miellyttää silmää. Tuotteen pinta on hopeanvärinen ja yksityiskohdat mustat. Poljin ja sisällä oleva irrotettava ja tyhjennettävä sisäastia helpottavat käyttöä. 75% kierrätysmuovista valmistettu astia on helppo pitää puhtaana.
 • Roskakori Roll-top 50 l Curver

  Roskakori Roll-top 50 l Curver

  Curver Roll-Top roskakori sopii hyvin esimerkiksi keittiöön, WC- ja kylpyhuonetiloihin tai työpöydän viereen. Heilurikannen ansiosta roskien säilöminen on hygieenistä ja helppoa. Vetoisuus 50 litraa.

Back to top