Avaa valikko Valikko
Search all..
lektar.com/koti-ja-sisustus/taloustavarat/roska-ja-kierratysastiat?p=2

Roska- ja kierrätysastiat

kierratys

Curver on kansainvälisesti tunnettu laatumerkki, jonka toiminnassa kestävä kehitys ja innovatiivisuus ovat kaiken perusta. Curver on omalla alallaan selkeä edelläkävijä kierrätysmateriaalien käytössä. Tavoitteena on tuplata niiden käyttö vuoteen 2028 mennessä. Kaikki tuotteet suunnitellaan ajattomiksi ja kestäviksi, myös sitä kautta vähennetään turhan jätteen syntymistä. Tuotekehitys seuraa ajan trendejä sekä kuluttajien toiveita ja tarpeita. Valikoimassamme ovat Curverin säilytyslaatikot, keittiötuotteet, jäteastiat, jakkarat sekä pesu- ja pyykinkäsittelytuotteet.

Hobby Lifen tuotteet ovat käytännöllisiä ja arkea helpottavia muovisia taloustarvikkeita. Hobby Lifella on kattava valikoima laadukkaita keittiötarvikkeita, säilytyslaatikoita ja jäteastioita.

Kysy lisää myynnistämme !

Tuotteet 25-42 / 42

Sivu:
 1. 1
 2. 2

Listana  Taulukkona 

Laskeva
 • Pidike Bioastiaan Curver

  Pidike Bioastiaan Curver

  Curver bioastian pidike sopii Curverin 6 litran ja 10 litran bioastiaan.
 • Poljin roska-astia Slim Bin 25 l Curver

  Poljin roska-astia Slim Bin 25 l Curver

  Curver Slim Bin roska-astia on polkimella varustettu ja se soveltuu erityisesti kapeisiin tiloihin. Pinta on hopeanvärinen ja yksityiskohdat mustia. Käyttöä helpottavat kannen avaava poljin ja pussinpidike. 90 % kierrätysmuovista valmistettu astia on helppo pitää puhtaana.
 • Poljin roska-astia Slim Bin 40 l Curver

  Poljin roska-astia Slim Bin 40 l Curver

  Curver Slim Bin roska-astia on polkimella varustettu ja se soveltuu erityisesti kapeisiin tiloihin. Pinta on hopeanvärinen ja yksityiskohdat mustia. Käyttöä helpottavat kannen avaava poljin ja pussinpidike. 90 % kierrätysmuovista valmistettu astia on helppo pitää puhtaana.
 • Poljinjäteastia 5 l Curver

  Poljinjäteastia Deco 5 l Curver

  Poljinjäteastia Deco 5 l on valmistettu 95% kierrätysmuovista. Poljinroska-astiassa on erillinen sisäastia. Poljinjäteastian ulkopinnan IML-kalvo ei ruostu eikä siihen jää sormenjälkiä. D-mallinen jäteastia on helppo sijoittaa seinää vasten. Se sopii kokonsa puolesta hyvin esim. kylpyhuoneeseen ja se on helppo puhdistaa. Mitat: 211 x 235 x 277 mm.
 • Poljinjäteastia Deco 50 l Curver

  Poljinjäteastia Deco 50 l Curver

  Poljinjäteastia Deco 50 l on valmistettu 80% kierrätysmuovista. Poljinjäteastiassa on pussinpidike. Sen kannessa on soft close toiminto, minkä vuoksi kansi laskeutuu hitaasti ja äänettömästi. Poljinjäteastian ulkopinnan IML-kalvo ei ruostu eikä siihen jää sormenjälkiä. Lisäksi poljinjäteastia on helppo puhdistaa. Mitat 290 x 390 x 730 mm.
 • Poljinjäteastia Deco 10 l + 18 l Curver

  Poljinjäteastia Deco Duo 10 l + 18 l Curver

  Poljinjäteastia Deco Duo on valmistettu 70% kierrätysmuovista. Se sisältää 2 eri kokoista jäteastiaa. Poljinroska-astian kannessa on soft close toiminto. Tämän ansiosta kansi laskeutuu hitaasti ja äänettömästi. Poljinjäteastian ulkopinnan IML-kalvo ei ruostu eikä siihen jää sormenjälkiä ja se on helppo puhdistaa. Mitat 390 x 290 x 505 mm.
 • Poljinjäteastia metallisoitu 20 l Curver

  Poljinjäteastia metallisoitu 15 l Curver

  Curverin metallisoidun poljinjäteastian tyylikäs muotoilu miellyttää silmää. Tuotteen pinta on hopeanvärinen ja yksityiskohdat mustat. Poljin ja sisällä oleva irrotettava ja tyhjennettävä sisäastia helpottavat käyttöä. 75% kierrätysmuovista valmistettu astia on helppo pitää puhtaana.
 • Poljinroskis 5,5L

  Poljinroskis 5,5L Hobby Life

  Hobby Life 5,5 L vetoisessa roska-astiassa on kätevä poljintoiminto, jolla kansi aukeaa käsin koskematta.
 • Roska-astia heilurikansi 10 l Curver

  Roska-astia heilurikansi 10 l Curver

  Curver heilurikansiastia on kätevä roskakori. Näppärä heilurikansi palautuu automaattisesti avauksen jälkeen. Vetoisuus 10 litraa.
 • Roska-astia heilurikansi 25 l Curver

  Roska-astia heilurikansi 25 l Curver

  Curver heilurikansiastia on kätevä roskakori. Näppärä heilurikansi palautuu automaattisesti avauksen jälkeen. Vetoisuus 25 litraa.
 • Roska-astia heilurikansi 50 l Curver

  Roska-astia heilurikansi 50 l Curver

  Curver heilurikansiastia on kätevä roskakori. Näppärä heilurikansi palautuu automaattisesti avauksen jälkeen. Vetoisuus 50 litraa.
 • Roska-astia heilurikansi Flip Bin 10 l Curver

  Roska-astia heilurikansi Flip Bin 10 l Curver

  Curver Flip Bin heiluriastiassa kansi aukeaa kahdella tavalla. Nostamalla kantta aukko on koko astian kokoinen ja painamalla kantta se saranoituu puolesta välistä. Vetoisuus 10 litraa.
 • Roska-astia heilurikansi Flip Bin 25 l Curver

  Roska-astia heilurikansi Flip Bin 25 l Curver

  Curver Flip Bin heiluriastiassa kansi aukeaa kahdella tavalla. Nostamalla kantta aukko on koko astian kokoinen ja painamalla kantta se saranoituu puolesta välistä. Vetoisuus 25 litraa.
 • Roska-astia heilurikansi Flip Bin 50 l Curver

  Roska-astia heilurikansi Flip Bin 45 l Curver

  Curver Flip Bin heiluriastiassa kansi aukeaa kahdella tavalla. Nostamalla kantta aukko on koko astian kokoinen ja painamalla kantta se saranoituu puolesta välistä. Vetoisuus 45 litraa.
 • Roskakori Roll-top 50 l Curver

  Roskakori Roll-top 50 l Curver

  Curver Roll-Top roskakori sopii hyvin esimerkiksi keittiöön, WC- ja kylpyhuonetiloihin tai työpöydän viereen. Heilurikannen ansiosta roskien säilöminen on hygieenistä ja helppoa. Vetoisuus 50 litraa.
 • Taittokansiroskis 16L

  Taittokansiroskis 16L Hobby Life

  Hobby Life taittokansiroskis, jossa on helppokäyttöinen taittuva kaksiosainen kansi.
 • Taittokansiroskis 28L

  Taittokansiroskis 28L Hobby Life

  Hobby Life taittokansiroskis, jossa on helppokäyttöinen taittuva kaksiosainen kansi. Tilavuus 28L. Väri hopea/musta. Mitat 34,5x26x49,4 cm.
 • Taittokansiroskis 5L

  Taittokansiroskis 5L Hobby Life

  Hobby Life taittokansiroskis, jossa on helppokäyttöinen taittuva kaksiosainen kansi.

Tuotteet 25-42 / 42

Sivu:
 1. 1
 2. 2

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top