Avaa valikko Valikko
Search all..
lektar.com/lisaaineistusinjektori-accuplus-lisaaineistusinjektori-accuplus

Lisäaineistusinjektori Accuplus

Kuvaus

Polttoaineen lisäaineistuksella voidaan parantaa esimerkiksi tuotteen suorituskykyä tai kylmänkestävyyttä, ja näin valmistaa juuri oikeanlaisia tuotteita loppukäyttäjille. Pieneen tilaan mahtuva Accuplus lisäaineistusinjektori on edullinen käyttää ja se tuottaa tarkan syötön vuoksi lisäaineen paremman sekoittumisen päätuotteeseen.

www.technipfmc.com tai kysy lisää myynnistämme!

Ominaisuudet
Tuotekoodi Lisäaineistusinjektori Accuplus
Dokumentit
Tuotemerkki TechnipFMC
Saatat olla kiinnostunut näistä
 • PRIME 4 mittari

  PRIME 4 mittari

  Prime 4 on suunniteltu tarkkaan ja luotettavaan polttonesteen mittaukseen. Prime 4:lle ominainen pyörivälamellinen rakenne tuottaa äärimmäisen tarkan mittaustuloksen ja tasalaatuisen, huoltovapaan toiminnan.
 • Valmiit laitepaketit polttoaineen lastaukseen ja mittaukseen

  Valmiit laitepaketit polttoaineen lastaukseen ja mittaukseen

  Tehdasvalmisteinen kokonaisuus pitää sisällään kaikki laitteet lastaukseen ja mittaukseen. Laitepaketti tulee valmiiksi MID-hyväksyttynä tehtaalta ja se on heti käyttövalmis. Kompakti laitekokonaisuus mahtuu käyttöpaikalla pieneen tilaan. www.technipfmc.com tai kysy lisää myynnistämme!
 • Tuoteventtiili 210

  Tuoteventtiili 210

  Pienikokoinen Alhaiset ylläpitokustannukset Helppo huollettavuus ilman venttiilin irrotustarvetta Nopea ja hallittu pysäytys ilman paineiskua Tarkkuussäätö www.technipfmc.com tai kysy lisää myynnistämme!
 • Accuload

  Accuload IV -esiasettelija

  Accuload-esiasettelijalla kuljettaja ohjaa ja valvoo polttonesteen lastausta. Accuload IV:n tärkeimmät hyödyt asiakkaille: Helppokäyttöinen kosketusnäyttö lyhentää lastausaikaa terminaalissa Toimii myös kylmissä olosuhteissa ja voidaan käyttää hansikkaat käsissä Accuload IV on MID-hyväksyntäkelpoinen Voit päivittää vanhemman Accuload III:n uusimpaan IV-versioon. Tuotteiden tekniset dokumentit voit ladata valmistajan tuotetietosivulta: FMC Measurement Solutions - Online Publication Index (smithmeter.com) tai kysy lisää myyjiltämme!

Back to top