Avaa valikko Valikko
Search all..
lektar.com/pinnanvalvontalaitteet-st-15-ja-st-35

Pinnanvalvontalaitteet ST-15 ja ST-35

Kuvaus

Scullyn valmistama ST-35 on terminaalikäyttöön suunniteltu pinnanvalvontalaite. Laite kytketään säiliöautoon polttoaineterminaaleissa, jossa se valvoo ylitäytönestoantureita ja pysäyttää lastauksen välittömästi, mikäli jokin ylitäyttöantureista aktivoituu. ST-15 soveltuu 2-napaisille optisille tai termisille antureille, ja ST-35 käytetään 5-napaisille optisille antureille.

Vihreä valo kertoo kuljettajalle, kun lastaus voi alkaa.

Soveltuu Atex-alueelle.

www.scully.com tai kysy lisää myyjiltämme!

Ominaisuudet
Tuotekoodi Pinnanvalvontalaitteet ST-15 ja ST-35
Dokumentit
Tuotemerkki Scully
Saatat olla kiinnostunut näistä
  • Intellitrol 2 Scully

    Intellitrol 2

    Scullyn valmistama Intellitrol 2 on yhdistetty pinnanvalvonta- ja maadoitusvalvontajärjestelmä. Laitteen käyttö suojelee ympäristöä estämällä polttoaineen ylitäytön ja valumisen maahan. Laite kytketään säiliöautoon polttoaineterminaaleissa, jossa se valvoo ylitäytönestoantureita ja pysäyttää lastauksen välittömästi, mikäli jokin ylitäyttöantureista aktivoituu. Räjähdysvaarallisella alueella lastattavan ajoneuvon on oltava huolellisesti maadoitettu. Intellitrol 2 valvoo auton maadoitusta ja estää lastauksen, mikäli maadoitus ei ole kunnossa. Laite soveltuu 2-johdin tai 5-johdinantureille, ja se pystyy valvomaan jopa 15* anturia yhtäaikaisesti. *Laite valvoo joko 15:sta 5-johdinanturia tai 8:aa 2-johdinanturia samanaikaisesti Näyttöön syttyvä vihreä valo kertoo kuljettajalle, kun lastaus voi alkaa. Soveltuu Atex-alueelle. www.scully.com tai kysy lisää myyjiltämme!
  • Maadoitusvalvontalaite ST-47

    Maadoitusvalvontalaite ST-47

    Scullyn ST-47 on terminaalikäyttöön suunniteltu maadoitusvalvontalaite. Säiliöautoon kytkettävä järjestelmä valvoo auton maadoitusta ja estää lastauksen, mikäli maadoitus ei ole kunnossa. Vihreä valo kertoo kuljettajalle, kun lastaus voi alkaa. Soveltuu Atex-alueelle. www.scully.com tai kysy lisää myyjiltämme!

Back to top