Avaa valikko Valikko
Search all..
lektar.com/pyykkikori-infinity-dots-60-l-eco-cp04754n2300

Pyykkikori Infinity Dots 60 l eco valkoinen Curver

Kuvaus

Curver Infinity Dots pyykkikorissa on tyylikäs rei'itys, joten pyykit ovat korissa ilmavasti. Koria on helppo siirrellä sivuilla olevien kantokahvojen avulla.

Ominaisuudet
Tuotekoodi CP04754N2300
EAN 3253924754000
Dokumentit
Tuotemerkki Curver
Leveys (mm) 437,00 
Syvyys (mm) 351,00 
Korkeus (mm) 602,00 
Väri valkoinen
Tilavuus (l) 60
Myyntiyksikkö kpl
Materiaali polypropeeni

Pyykkikori on valmistettu 100% kierrätysmuovista.

Curver on kansainvälisesti tunnettu laatumerkki, jonka toiminnassa kestävä kehitys ja innovatiivisuus ovat kaiken perusta. Curver on omalla alallaan selkeä edelläkävijä kierrätysmateriaalien käytössä. Tavoitteena on tuplata niiden käyttö vuoteen 2028 mennessä. Kaikki tuotteet suunnitellaan ajattomiksi ja kestäviksi, myös sitä kautta vähennetään turhan jätteen syntymistä. Tuotekehitys seuraa ajan trendejä sekä kuluttajien toiveita ja tarpeita.

Saatat olla kiinnostunut näistä
 • Mankelikori Infinity Dots 40l eco

  Mankelikori Infinity Dots 40l eco valkoinen Curver

  Curver Infinity Dots mankelikorissa on tyylikäs rei'itys, joten pyykit ovat korissa ilmavasti. Koria on helppo siirrellä neljällä sivulla olevien kantokahvojen avulla.
 • Pyykkikori Victor 40 l kannella

  Pyykkikori Victor 40 l kannella Curver

  Curverin Victor pyykkikorissa on rei'itys, joiden ansiosta ilma vaihtuu korissa. Rei'istä myös näkee kuinka täynnä pyykkikori on, vaikka kansi olisi kiinni. Saranallisen kannen ansiosta pyykit eivät ole koko ajan näkyvillä.
 • Pyykkikori Knit 57 l

  Pyykkikori Knit 57 l valkoinen Curver

  Curver Knit pyykkikorin ulkopinta muistuttaa kudottua neulosta. Tuotteessa on saranoitu kansi ja näppärät kantokahvat, joiden ansiosta tuotetta on helppo liikutella.
 • Pyykkikori Knit 57 l

  Pyykkikori Knit 57 l ruskea Curver

  Curver Knit pyykkikorin ulkopinta muistuttaa kudottua neulosta. Tuotteessa on saranoitu kansi ja näppärät kantokahvat, joiden ansiosta tuotetta on helppo liikutella.
 • Mankelikori Knit 40 l

  Mankelikori Knit 40 l valkoinen Curver

  Curver Knit mankelikorilla saat pyykkisi järjestykseen. Korin ulkopinta muistuttaa kudottua neulosta. Tuotteessa on näppärät kantokahvat, joiden ansiosta tuotetta on helppo liikutella.

Back to top