Avaa valikko Valikko
Search all..
lektar.com/rakentaminen/rakennustarvikkeet/tesa-teipit?p=5

Teippituotteet tesa

Teippituotteet tesa

Helppokäyttöiset ja älykkäät tesa teippiratkaisut kaikkiin kodin kohteisiin. Laajasta valikoimastamme löydät tesa teippejä eri käyttötarkoituksiin. Valikoimaamme kuuluvat tesa asennus- ja rakennusteipit, ikkunatiivisteet, korjausteipit, maalarinteipit, pakkausteipit, erikois- ja varoitusteipit, remonttisuojat, tarranaulat ja tarrakoukut.

Kysy lisää myynnistämme!

Tuotteet 97-120 / 154

Sivu:
 1. 3
 2. 4
 3. 5
 4. 6
 5. 7

Listana  Taulukkona 

Laskeva
 • Rappausteippi PVC keltainen 50mm

  Rappausteippi tesa PVC keltainen 33 m x 50 mm

  Pintakuvioitu tesa® PVC -rakennus ja suojausteippi on laadukas ratkaisu ulkokäyttöön,sillä se on valmistettu vahvasta PVC-materiaalista. Suora katkaisujälki pintakuvioidun selkäaineen ansiosta. Tällä teipillä voit liittää esineitä tai niputtaa materiaaleja yhteen turvallisesti. Pintakuvioitu tesa® PVC -rakennus ja suojausteippi voidaan poistaa jälkiä jättämättä jopa 6 viikon ajan. Suojaus, kiinnitys tai niputtaminen jälkiä jättämättä.
 • Rappausteippi PVC oranssi 50mm

  Rappausteippi tesa PVC oranssi 33 m x 50 mm

  tesa® PVC -rakennus- ja suojausteippi sopii erinomaisesti ulkokäyttöön, esimerkiksi rakennus- ja kiinnitystöihin. Siinä on PVC-selkäaine ja erinomainen tarttuvuus. Teippiä voidaan myös käyttää tehokkaasti niputtamaan materiaaleja yhteen tai pitämään esineitä paikoillaan. Saavuta hyviä tuloksia tesa® PVC -rakennus- ja suojausteipillä. Teippi on UV-kestävä, ja se voidaan poistaa jälkiä jättämättä jopa 6 viikon ajan.
 • Säilytyshylly yksitasoinen Aluxx tesa

  Säilytyshylly yksitasoinen Aluxx tesa

  tesa® Aluxx suihkuverho on helppo kiinnittää seinään. Kiiltävä pinta on ruostumaton, mikä tekee tästä miellyttävän säilytysratkaisun shampoolle tai saippualle. Suihkukori, tesa® Power.Kit -teknologia (all-in-one-liimaliitosratkaisu) Kiiltävää kromattua alumiinia, pehmeät muodot, pyöreät seinälevyt Luotettava pito, vettähylkivä, taatusti ruostumaton
 • Saippuapumppu Moon musta tesa

  Saippuapumppu Moon musta tesa

  Käsihygieniaa muotoilua unohtamatta: mattalasinen saippuapullo ja urbaani, mattamusta pidike moderniin kylpyhuoneeseen. Se voidaan kiinnittää siististi, kätevästi ja reikiä poraamatta. Annostelijaan mahtuu 200 ml nestesaippuaa ja se voidaan täyttää uudelleen, joten ratkaisu on myös vastuullinen. Saippua-annostelija tesa® Power.Kit -kiinnityksellä (all-in-one-kiinnitysratkaisu) Harmonisen pyöreät, orgaaniset muodot, mattamustaa jauhemaalattua metallia, ruostumaton, mattalasinen pullo Täydellinen lisä industriaalihenkiseen tai skandinaavisen tyylin mukaiseen kylpyhuoneeseen
 • Saippuapumppu Moon tesa

  Saippuapumppu Moon tesa

  Tyylikäs ja itsekiinnittyvä tesa® Moon saippua-annostelija on houkutteleva lisävaruste, joka on helppo kiinnittää seinään. Saippua-annostelija kylpyhuoneeseen, tesa® Power.Kit -teknologia (all-in-one-liimaliitosratkaisu) Ruostumaton teräs -look, sormenjälkiä hylkivä pinnoite, pyöreät muodot, pyöreä seinälevy Luotettava pito, vettähylkivä, taatusti ruostumaton
 • Saippuapumppu Smooz tesa

  Saippuapumppu Smooz tesa

  Itsekiinnittyvä tesa® Smooz käsisaippua-annostelija voidaan asentaa ilman porausta ja pintoja vaurioittamatta. Annostelija voidaan poistaa milloin tahansa liiman jäänteitä jättämättä. Satiinilasi ja kromi ovat viehättävä yhdistelmä. Annostelija käsisaippuaa varten, tesa® Power.Kit -teknologia (all-in-one-liimaliitosratkaisu). Kiiltävää kromattua metallia, pehmeät muodot, pyöreä seinälevy, satiinilasi. Luotettava pito, vettähylkivä, taatusti ruostumaton.
 • Saumausteippi halkeamille tesa 10 m x 50 mm

  Saumausteippi halkeamille tesa 10 m x 50 mm

  Ammattimainen maalaus tai tapetointi edellyttävät ehdottoman tasaista seinäpintaa. tesa® Saumausteippi halkeamiin peittää kaikenlaiset halkeamat ja muut vauriot.
 • Silikoniteippi Extreme Repair läpikuultava

  Silikoniteippi tesa Extreme Repair läpikuultava 2,5 m x 19 mm

  tesa Extreme repair on vulkanoituva korjausteippi virtajohtojen, audio- ja videokaapelien, putkien ja vesijohtoputkien tilapäiseen korjaukseen.
 • Silikoniteippi Extreme Repair musta

  Silikoniteippi tesa Extreme Repair musta 2,5 m x 19 mm

  tesa Extreme repair on vulkanoituva korjausteippi virtajohtojen, audio- ja videokaapelien, putkien ja vesijohtoputkien tilapäiseen korjaukseen.
 • Suihkuhylly yksitasoinen Moon musta tesa

  Suihkuhylly yksitasoinen Moon musta tesa

  Suihkukori uusimpiin sisustustrendeihin: industriaali, skandinaavinen tai neutraali, urbaani kylpyhuone – mattamusta suihkukori sopii niihin täydellisesti. Kylpyhuonetarvikkeet, joissa ajanmukainen muotoilu kohtaa kätevän ja siistin kiinnitysteknologian. Kori kiinnittyy tiukasti seinään tesa®-kiinnitysratkaisulla reikiä poraamatta ja voidaan tarvittaessa irrottaa ilman jälkiä. Tyylikästä säilytystilaa suihkugeelille ja muille tuotteille. Korissa on riittävästi tilaa monelle tuotteelle, ja se on niin syvä, että pullot pysyvät korissa putoamatta. Suihkukori tesa® Power.Kit -kiinnityksellä (all-in-one-kiinnitysratkaisu) Harmonisen pyöreät, orgaaniset muodot, mattamustaa eloksoitua alumiinia, ruostumaton Täydellinen lisä industriaalihenkiseen tai skandinaavisen tyylin mukaiseen kylpyhuoneeseen
 • Suihkulasta Spaa tesa

  Suihkulasta Spaa tesa

  Kiinnitä tyylikäs tesa SPAA kuivauslasta helposti seinälle, niin se on aina kätesi ulottuvilla, kun haluat kuivata seinät tai lattian suihkun jälkeen. Suihkulasta on kromattua metallia. Luotettava pito, vettähylkivä, taatusti ruostumaton
 • Suojakalvo teippireunuksella Easy Cover Economy L

  Suojakalvo teippireunuksella tesa Easy Cover Economy L

  tesa® Easy Cover Economy on vakiolaatuinen suojamuovi. Siihen on yhdistetty tesa®-maalarinteippi, joka mahdollistaa helppokäyttöisyyden ja siistit maalipinnan reunat.
 • Suojakalvo teippireunuksella Easy Cover Economy M

  Suojakalvo teippireunuksella tesa Easy Cover Economy M

  tesa® Easy Cover Economy on vakiolaatuinen suojamuovi. Siihen on yhdistetty tesa®-maalarinteippi, joka mahdollistaa helppokäyttöisyyden ja siistit maalipinnan reunat.
 • Suojakalvo teippireunuksella Easy Cover Economy XL

  Suojakalvo teippireunuksella tesa Easy Cover Economy XL

  tesa® Easy Cover Economy on vakiolaatuinen suojamuovi. Siihen on yhdistetty tesa®-maalarinteippi, joka mahdollistaa helppokäyttöisyyden ja siistit maalipinnan reunat.
 • Suojakalvo teippireunuksella Easy Cover Precision Mask 2,6m

  Suojakalvo teippireunuksella tesa Easy Cover Precision Mask 17 x 2,6 m

  Läpinäkyvän ja taipuisan kalvon ja tesa-teipin yhdistelmä takaa terävät maalirajat ja suojaa suuret alueet yhdellä työvaiheella
 • Suojakalvo teippireunuksella tesa Easy Cover® UV 2,6 x 17 m

  Suojakalvo teippireunuksella tesa Easy Cover® UV 2,6 x 17 m

  tesa Easy Cover® UV Precision on ammattimainen suojausratkaisu, joka säästää sekä aikaa että rahaa. Suojakalvo suojaa suuria pintoja, ja Precision Mask® -teippi rajaa maalin reunat siististi. 2-in-1-suojausratkaisu on UV-kestävä jopa 26 viikon ajan.
 • Suojakalvo teippireunuksella tesa Easy Cover® UV Extra Strong 2,6 x 12 m

  Suojakalvo teippireunuksella tesa Easy Cover® UV Extra Strong 2,6 x 12 m

  Laadukkaan suojakalvon ja erikoiskangasteipin yhdistelmä pintojen rajaamiseen ja suojaamiseen vain yhdellä työvaiheella.
 • tesa

  Suojamuovi teippireunuksella tesa Extra Strong

  2-in-1: suojakalvon ja ulkokäyttöön tarkoitetun erikoiskangasteipin yhdistelmä. Tuote ominaisuudet Suojaamiseen ulkona 2-in 1 ratkaisu suurten alueiden rajaamiseen ja suojaamiseen Siisteihin, suoriin maalirajoihin Sileille ja hieman karkeille pinnoille Ihanteellinen ikkunoiden suojaamiseen laastitus-, rappaus- ja maalaustöissä Raskaaseen, pitkäaikaiseen käyttöön
 • Suojamuovi Universal 20m2

  Suojamuovi tesa Universal 20 m2

  tesa® Suojapeite Universal on erittäin monikäyttöinen suojaamaan lattiaa ja huonekaluja maalaamisen ja remontoinnin aikana.
 • Suojapaperi teippireunuksella Easy Cover Economy S

  Suojapaperi teippireunuksella tesa Easy Cover Economy S

  Käytä tesa® Easy Cover Economy -paperia ympäristön huomioivana suojana maalaustöissä ja hyödynnä siihen valmiiksi kiinnitettyä tesa®-maalarinteippiä.
 • Tarrakoukku läpinäkyvä lasipinnoille 1kg

  Tarrakoukku tesa läpinäkyvä lasipinnoille 2 x 1 kg

  tesa® läpinäkyvä tarrakoukku kestää jopa 1 kg:n painon, joten ne soveltuvat erinomaisesti kaikenlaisille koristeille ja käyttöesineille läpinäkyville ja koville pinnoille, kuten lasi.
 • Tarrakoukku läpinäkyvä lasipinnoille 0,2kg

  Tarrakoukku tesa läpinäkyvä lasipinnoille 5 x 0,2 kg

  tesa® tarrakoukku kestää jopa 0,2 kg:n painon, joten ne soveltuvat erinomaisesti kaikenlaisille koristeille ja käyttöesineille, läpinäkyville ja koville pinnoille.
 • Tarrakoukku tapetti- ja rappauspinnoille 0,5 kg

  Tarrakoukku tesa tapetti- ja rappauspinnoille 2 x 0,5 kg

  Jos haluat ripustaa köynnöksiä, valoketjuja tai muita koristeita ilman poraa, tesa® kattokoukku on täydellinen ratkaisu. Kattokoukku on helppo kiinnittää, ja se voidaan poistaa jälkiä jättämättä. Sitä voidaan myös käyttää uudelleen.
 • Tarranauha täyttöpakkaus laatoille 2 kg

  Tarranauha täyttöpakkaus tesa laatoille 9 x 2 kg

  tesa®-teippiliuskoille laatta- ja metallipinnoille 2 kg voidaan irrottaa ilman jälkiä. Täyttöpakkaus tarranauloille – tai kiinnitettäväksi suoraan sileille pinnoille.

Tuotteet 97-120 / 154

Sivu:
 1. 3
 2. 4
 3. 5
 4. 6
 5. 7

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top