Avaa valikko Valikko
Search all..
lektar.com/laskeutuvat-lastausportaat-emco-wheaton

Laskeutuvat lastausportaat E0264

Kuvaus

Emco Wheatonin taittuvat lastausportaat takaavat turvallisen pääsyn lastaustasolta säiliöauton päälle. Portaiden tukeva rakenne luo miellyttävät työskentelyolosuhteet kuljettajalle. Luistamattomat askelmat takaavat hyvän pidon myös talviaikaan. Tehtaalla tarkasti tasapainotetut portaat ovat kevyitä käyttää.

Portaiden komponentit ovat kokonaan kuumasinkittyjä, ja ne soveltuvat lähes kaikkiin olosuhteisiin.

Portaat voidaan varustaa pneumaattisella käyttölaitteella. Lisävarusteisiin kuuluvat myös parkkiasentolukko ja ketju.

Käyttäjän turvallisuutta voidaan entisestään lisätä integroimalla portaisiin 2- tai 3-kaiteiset putoamissuojat.

www.emcowheaton.com tai kysy lisää myynnistämme!

Ominaisuudet
Tuotekoodi Laskeutuvat lastausportaat
Dokumentit
Tuotemerkki Emco Wheaton
Saatat olla kiinnostunut näistä
  • Turvaportit

    Turvaportit

    Yellowgate -turvaportit YellowGate-turvaportti sopii kaikkiin käyttötarkoituksiin säädettävän leveytensä ja useiden eri asennustapojensa vuoksi – Yksi portti kaikkiin kohteisiin! Turvaportin leveys on säädettävissä 400 – 900 mm välillä.Turvaportti voidaan kiinnittää seinään, pyöreään tai nelikulmaiseen tolppaan tai kulmarautaan yhdellä ja samalla kiinnitystavalla. Turvaportin avautumissuunta voidaan vaihtaa erittäin helposti vaihtamalla kahden pultin paikkaa. Yellowgate -turvaportti on EN 14122 -standardin mukainen.
  • Leveät lastausportaat E0264 - 3000

    Leveät lastausportaat E0264 - 3000

    Emco Wheatonin pneumaattisesti toimivat leveät lastausportaat tarjoavat erinomaisen pääsyn säiliöauton päälle isolla alueella. Vankka rakenne luo miellyttävät työskentelyolosuhteet kuljettajalle. Luistamattomat askelmat takaavat hyvän pidon myös talviaikaan. Portaiden komponentit ovat kokonaan kuumasinkittyjä, ja ne soveltuvat lähes kaikkiin olosuhteisiin. Käyttäjän turvallisuutta voidaan entisestään lisätä integroimalla portaisiin 2- tai 3-kaiteiset putoamissuojat.

Back to top