Avaa valikko Valikko
Search all..
lektar.com/lastausportaat-lastaustasot-ja-putoamissuojat-emco-wheaton-lastausportaat-lastaustasot-ja-putoamissuojat-emco-wheaton

Leveät lastausportaat E0264 - 3000

Kuvaus

Emco Wheatonin pneumaattisesti toimivat leveät lastausportaat tarjoavat erinomaisen pääsyn säiliöauton päälle isolla alueella. Vankka rakenne luo miellyttävät työskentelyolosuhteet kuljettajalle. Luistamattomat askelmat takaavat hyvän pidon myös talviaikaan.

Portaiden komponentit ovat kokonaan kuumasinkittyjä, ja ne soveltuvat lähes kaikkiin olosuhteisiin. Käyttäjän turvallisuutta voidaan entisestään lisätä integroimalla portaisiin 2- tai 3-kaiteiset putoamissuojat.

Ominaisuudet
Tuotekoodi Lastausportaat, lastaustasot ja putoamissuojat Emco Wheaton
Dokumentit
Tuotemerkki Emco Wheaton
Saatat olla kiinnostunut näistä
  • Turvaportit

    Turvaportit

    Yellowgate -turvaportit YellowGate-turvaportti sopii kaikkiin käyttötarkoituksiin säädettävän leveytensä ja useiden eri asennustapojensa vuoksi – Yksi portti kaikkiin kohteisiin! Turvaportin leveys on säädettävissä 400 – 900 mm välillä.Turvaportti voidaan kiinnittää seinään, pyöreään tai nelikulmaiseen tolppaan tai kulmarautaan yhdellä ja samalla kiinnitystavalla. Turvaportin avautumissuunta voidaan vaihtaa erittäin helposti vaihtamalla kahden pultin paikkaa. Yellowgate -turvaportti on EN 14122 -standardin mukainen.
  • Kaasun talteenottolaitos (VRU)

    Kaasun talteenottolaitos (VRU)

    Tanskalaisen Cool Sorption A/S:n valmistama kaasujen talteenottolaitos (VRU) soveltuu muun muassa nestesatamiin ja polttoaine- ja kemikaalivarastoille. Lastauksessa syntyneet polttoainehöyryt kerätään laitoksen sisään, jossa siitä saadaan prosessin aikana kerättyä talteen polttoaine, joka muussa tapauksessa haihtuisi ilmaan. Polttonesteen talteenottopotentiaali on jopa 1500 litraa jokaista tuhatta kuutiota kohden. Yhtä säiliöautoa kohden tämä tarkoittaa jopa 60 litraa talteen otettua polttoainetta. Laitokset ovat pitkäikäisiä ja ne vaativat vain vähän huoltotoimenpiteitä. www.coolsorption.com tai kysy lisää myyjiltämme!
  • Liittimet ja venttiilit Mann-Tek

    Liittimet ja venttiilit Mann-Tek

    Mann-Tek valmistaa laajaa valikoimaa tippavapaita liittimiä sekä venttiilejä säiliöautokäyttöön. Materiaalivaihtoehtoja on useita ja sopivia liittimiä löytyy myös vaikeille kemikaaleille sekä kaasuille, polttoaineille, nestekaasuille ja nesteytetylle maakaasulle (LNG mukaan lukien). www.mann-tek.com tai kysy lisää myyjiltämme!
  • Laskeutuvat lastausportaat E0264

    Laskeutuvat lastausportaat E0264

    Emco Wheatonin taittuvat lastausportaat takaavat turvallisen pääsyn lastaustasolta säiliöauton päälle. Portaiden tukeva rakenne luo miellyttävät työskentelyolosuhteet kuljettajalle. Luistamattomat askelmat takaavat hyvän pidon myös talviaikaan. Tehtaalla tarkasti tasapainotetut portaat ovat kevyitä käyttää. Portaiden komponentit ovat kokonaan kuumasinkittyjä, ja ne soveltuvat lähes kaikkiin olosuhteisiin. Portaat voidaan varustaa pneumaattisella käyttölaitteella. Lisävarusteisiin kuuluvat myös parkkiasentolukko ja ketju. Käyttäjän turvallisuutta voidaan entisestään lisätä integroimalla portaisiin 2- tai 3-kaiteiset putoamissuojat. www.emcowheaton.com tai kysy lisää myynnistämme!

Back to top