Avaa valikko Valikko
Search all..
lektar.com/lastaustaso-e0300

Lastaustaso E0300

Kuvaus

Emco Wheatonin lastaustaso on kuumasinkitystä teräksestä tehty valmis moduuli, johon mahtuu lastausportaat ja lastausvarsi. Haluttu käyttösuunta on asiakkaan valittavissa.

www.emcowheaton.com tai kysy lisää myynnistämme!

Ominaisuudet
Tuotekoodi Lastaustaso E0300
Dokumentit
Tuotemerkki Emco Wheaton
Saatat olla kiinnostunut näistä
  • Leveät lastausportaat E0264 - 3000

    Leveät lastausportaat E0264 - 3000

    Emco Wheatonin pneumaattisesti toimivat leveät lastausportaat tarjoavat erinomaisen pääsyn säiliöauton päälle isolla alueella. Vankka rakenne luo miellyttävät työskentelyolosuhteet kuljettajalle. Luistamattomat askelmat takaavat hyvän pidon myös talviaikaan. Portaiden komponentit ovat kokonaan kuumasinkittyjä, ja ne soveltuvat lähes kaikkiin olosuhteisiin. Käyttäjän turvallisuutta voidaan entisestään lisätä integroimalla portaisiin 2- tai 3-kaiteiset putoamissuojat.
  • Laskeutuvat lastausportaat E0264

    Laskeutuvat lastausportaat E0264

    Emco Wheatonin taittuvat lastausportaat takaavat turvallisen pääsyn lastaustasolta säiliöauton päälle. Portaiden tukeva rakenne luo miellyttävät työskentelyolosuhteet kuljettajalle. Luistamattomat askelmat takaavat hyvän pidon myös talviaikaan. Tehtaalla tarkasti tasapainotetut portaat ovat kevyitä käyttää. Portaiden komponentit ovat kokonaan kuumasinkittyjä, ja ne soveltuvat lähes kaikkiin olosuhteisiin. Portaat voidaan varustaa pneumaattisella käyttölaitteella. Lisävarusteisiin kuuluvat myös parkkiasentolukko ja ketju. Käyttäjän turvallisuutta voidaan entisestään lisätä integroimalla portaisiin 2- tai 3-kaiteiset putoamissuojat. www.emcowheaton.com tai kysy lisää myynnistämme!

Back to top