Avaa valikko Valikko
Search all..
lektar.com/tikkaat-portaat-tyotelineet-rollastep

Tikkaat - portaat - työtelineet

Kuvaus
 • RollAStep tikastasot C-sarja.
 • RollAStep tikastasot G-sarja
 • Rollastep kulkutasot MP-sarja
 • RollAStep työteline TR-sarja
Ominaisuudet
Tuotekoodi RollAStep
Dokumentit
Tuotemerkki RollAStep

RollAStep tikastasot C-sarja.

RollAStep C-Sarjan liikuteltavat tikastasot koostuvat kiinteästä tikkaasta ja kiinteästä tasosta ja ne ovat yhden henkilön liikuteltavissa.

Teräsalusta on poikkeuksellisen tukeva ja vastaavasti yläosa on kevyttä alumiinia.

Lisävarusteena Lue lisää

Saatat olla kiinnostunut näistä
 • Turvaportit

  Turvaportit

  Yellowgate -turvaportit YellowGate-turvaportti sopii kaikkiin käyttötarkoituksiin säädettävän leveytensä ja useiden eri asennustapojensa vuoksi – Yksi portti kaikkiin kohteisiin! Turvaportin leveys on säädettävissä 400 – 900 mm välillä.Turvaportti voidaan kiinnittää seinään, pyöreään tai nelikulmaiseen tolppaan tai kulmarautaan yhdellä ja samalla kiinnitystavalla. Turvaportin avautumissuunta voidaan vaihtaa erittäin helposti vaihtamalla kahden pultin paikkaa. Yellowgate -turvaportti on EN 14122 -standardin mukainen.
 • Leveät lastausportaat E0264 - 3000

  Leveät lastausportaat E0264 - 3000

  Emco Wheatonin pneumaattisesti toimivat leveät lastausportaat tarjoavat erinomaisen pääsyn säiliöauton päälle isolla alueella. Vankka rakenne luo miellyttävät työskentelyolosuhteet kuljettajalle. Luistamattomat askelmat takaavat hyvän pidon myös talviaikaan. Portaiden komponentit ovat kokonaan kuumasinkittyjä, ja ne soveltuvat lähes kaikkiin olosuhteisiin. Käyttäjän turvallisuutta voidaan entisestään lisätä integroimalla portaisiin 2- tai 3-kaiteiset putoamissuojat.

Back to top