Knauf

Nykyaikaisen ja patentoidun teknologiansa ansiosta Knauf Insulation valmistaa korkealaatuisimpia teknisiä eristeitä ja rakennuseristeitä, joilla saavutetaan rakennuksiin mukavuutta ja energiatehokkuutta.

Knauf Insulation -eristeet ovat mittatarkkoja, helppoja käsitellä ja ennen kaikkea helppoja asentaa.

Eristeissä on käytetty vain luonnon omia sideaineita. Patentoitu ECOSE Technology -menetelmä takaa sen, että tuotteet ovat hyviä lämmöneristeitä ja käyttäjälleen turvallisia. Tuotteet täyttävät kaikki vaadittavat Euroopassa käytetyt standardit.

Knauf Insulation on kehittänyt innovatiivisen sideaineen, jota nyt käytetään myös teknisissä eristeissä.

Sideaine on peräisin luonnon omista raaka-aineista eikä siihen lisätä tuotantoprosessissa formaldehydiä. Tuotteet, jotka on valmistettu ECOSE Technology -menetelmällä eivät sisällä myöskään phenoleja eivätkä akryylejä eivätkä valkaisu- tai väriaineita.

ECOSE Technology -menetelmällä valmistetut tuotteet ovat hyviä lämmöneristeitä ja käyttäjälleen turvallisia. Tuotteet täyttävät kaikki vaadittavat Euroopassa käytettävät standardit.

Nykyaikaisen ja patentoidun teknologiansa ansiosta Knauf valmistaa korkealaatuisimpia rakennuseristeitä, joilla saavutetaan rakennuksiin mukavuutta ja energiatehokkuutta.

Knauf rakennuseristeet ovat mittatarkkoja, helppoja käsitellä ja ennen kaikkea helppoja asentaa. Knauf rakennuseristeissä on neutraali tuoksu ja ne eivät aiheuta kutinaa asennettaessa.

Knauf rakennuseristeissä on käytetty vain luonnon omia sideaineita. Patentoitu ECOSE Technology -menetelmä takaa sen, että tuotantoprosessissa tuotteeseen ei ole lisätty petrokemian tuotteita, formaldehydiä, phenoleja eikä akryylejä. Tuotteet eivät myöskään sisällä valkaisu- tai väriaineita.

Ecose Technology -menetelmällä valmistetut tuotteet ovat hyviä lämmöneristeitä ja käyttäjälleen turvallisia. Tuotteet täyttävät kaikki vaadittavat Euroopassa käytetyt standardit. Knauf rakennuseristeille on myös myönnetty Eurofins Gold Certified Indoor Air Quality -sertifikaatti ja M1 rakennusmateriaalin päästöluokka.

Knauf Insulationin tekniset eristeet ovat käyttäjäystävällisiä; ne ovat lähes tuoksuttomia, helppoja leikata ja mittatarkkoja.

Knauf Insulation tarjoaa laajan valikoiman talotekniikan eristeitä, jotka sopivat paikallisiin rakennusmenetelmiin sekä hyväksi havaittuja ratkaisuja, joilla saavutetaan rakennuksiin mukavuutta ja energiatehokkuutta. Valikoimassamme ovat mm. kivivillaverkkomatot, lamellimatot, ilmastoinnin lämpömatot ja eristyskourut.

Meiltä saat myös teollisuuden eristeet; korkean lämpötilan kivivillalevyt, verkkomatot, eristyskourut ja laite-/säiliöeristyslevyt sekä säiliöiden kattolevyt.