Avaa valikko Valikko
Search all..
lektar.com/eristeet/tekniset-eristeet/knauf-tekniset-eristeet/verkkomatot?mode=list

Verkkomatot

Verkkomatot

Valikoimastamme löydät Knaufin verkkomatot. Verkkomatot ovat valmistettu kivivillasta, jonka takia ne kestävät hyvin korkeita lämpötiloja. Verkkomatot sopivat erinomaisesti ilmanvaihtokanavien lämpö- ja paloeristykseen. Kivivillaverkkomatot ovat helppo asentaa ja ne pysyvät muodossaan.

Kysy lisää myynnistämme!

5 tuote(tta)

Listana  Taulukkona 

Laskeva
 • Knauf Fire-teK WM 908GGB kivivillaverkkomatto 100mm

  Kivivillaverkkomatto Knauf Fire-teK WM 908GGB 100 mm EI120

  Fire-teK kivivillaverkkomatto soveltuu erinomaisesti ilmastointikanavien palo-, ääni- ja lämpöeristeeksi. Matto on vahvistettu kuumasinkityllä teräslankaverkolla ja päällystetty mustalla alumiinilaminaatilla. Verkkomatolla on erittäin hyvät lämmöneristysominaisuudet. Paketissa: 2,25 m2.
 • Kivivillaverkkomatto Knauf Fire-teK WM 908GGB 60 mm EI30

  Kivivillaverkkomatto Knauf Fire-teK WM 908GGB 60 mm EI30

  Fire-teK kivivillaverkkomatto soveltuu erinomaisesti ilmastointikanavien palo-, ääni- ja lämpöeristeeksi. Matto on vahvistettu kuumasinkityllä teräslankaverkolla ja päällystetty mustalla alumiinilaminaatilla. Paketissa: 3,15 m2.
 • Knauf Fire-teK WM 908GGB kivivillaverkkomatto 80mm

  Kivivillaverkkomatto Knauf Fire-teK WM 908GGB 80 mm EI60

  Fire-teK kivivillaverkkomatto soveltuu erinomaisesti ilmastointikanavien palo-, ääni- ja lämpöeristeeksi. Matto on vahvistettu kuumasinkityllä teräslankaverkolla ja päällystetty mustalla alumiinilaminaatilla. Paketissa: 2,7 m2.
 • Knauf Fire-teK WM 910GGB kivivillaverkkomatto 40mm

  Kivivillaverkkomatto Knauf Fire-teK WM 910GGB 40 mm EI30

  Fire-teK kivivillaverkkomatto soveltuu erinomaisesti ilmastointikanavien palo-, ääni- ja lämpöeristeeksi. Matto on vahvistettu kuumasinkityllä teräslankaverkolla ja päällystetty mustalla alumiinilaminaatilla. Paketissa: 4,5 m2.
 • Knauf Power-teK WM 640 GGA kivivillaverkkomatto 50 mm

  Kivivillaverkkomatto Knauf Power-teK WM 640 GGA 50 mm

  Power-teK kivivillaverkkomatto soveltuu erinomaisesti ilmastointikanavien ääni- ja lämpöeristeeksi. Matto on vahvistettu kuumasinkityllä teräslankaverkolla ja päällystetty alumiinilaminaatilla.

5 tuote(tta)

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top