Avaa valikko Valikko
Search all..
lektar.com/koti-ja-sisustus/taloustavarat?p=5

Taloustavarat

taloustavarat

Curver on kansainvälisesti tunnettu laatumerkki, jonka toiminnassa kestävä kehitys ja innovatiivisuus ovat kaiken perusta. Curver on omalla alallaan selkeä edelläkävijä kierrätysmateriaalien käytössä. Tavoitteena on tuplata niiden käyttö vuoteen 2028 mennessä. Kaikki tuotteet suunnitellaan ajattomiksi ja kestäviksi, myös sitä kautta vähennetään turhan jätteen syntymistä. Tuotekehitys seuraa ajan trendejä sekä kuluttajien toiveita ja tarpeita. Valikoimassamme ovat Curverin säilytyslaatikot, keittiötuotteet, jäteastiat, jakkarat sekä pesu- ja pyykinkäsittelytuotteet.

Hobby Lifen tuotteet ovat käytännöllisiä ja arkea helpottavia muovisia taloustarvikkeita. Hobby Lifella on kattava valikoima laadukkaita keittiötarvikkeita, säilytyslaatikoita ja jäteastioita. Valikoimassamme olevat Hobby Life -keittiötuotteet ovat elintarvike muovia (BPA-vapaata polypropeenia). Tuotteet ovat mikron kestäviä ja pestävissä astianpesukoneessa.

Pehmeät Active -työkalulaukut on helppo pakata ja kuljettaa mukana. Vahva materiaali kestää työkalujen painon aiheuttaman rasituksen ja on mukava kantaa. Valikoimastamme löytyvät vahvistetuilla kantokahvoilla varustetut laukut, avoimet laukut ja vedettävät työkalulaukut.

Mano-työkalupakit ja lokerikot ovat kestäviä ja korkealaatuisia. Mano suunnittelee ja valmistaa tuotteensa itse. Valikoimassamme ovat Manon varastolaatikot, työkalupakit, hyllylaatikot ja tarvikelokerikot.

Nordic Stream -siivoustuotteet tuovat iloa siivoukseen! Ruotsalaisen laatumerkin tuotteet tarjoavat premium-laatua kohtuuhinnalla. Ergonomiset ja käyttäjäystävälliset tuotteet soveltuvat erityisen hyvin suomalaisen kuluttajan ja ammattilaisen tarpeisiin.

Kysy lisää taloustavaroiden myynnistämme!

Tuotteet 97-120 / 232

Sivu:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Listana  Taulukkona 

Laskeva
  • Flexi monitoimimoppi Nordic Stream

    Monitoimimoppi Flexi Nordic Stream

    Nordic Stream Flexi monitoimimoppi nihkeä- ja kosteapyyhintään.
  • Monitoimimoppi Nordic Stream

    Monitoimimoppi Nordic Stream

    Nordic Stream monitoimimoppi lattioiden nihkeä- ja kosteapyyhintään.
  • Mikrokuitu moppipää Nordic Stream

    Moppipää mikrokuitu Nordic Stream

    Nordic Stream mikrokuitu moppipää on optimaalinen kaikenlaisten lattioiden kosteapyyhintään. Mikrokuidut imevät vettä ja likaa tehokkaasti ylös lattiasta.
  • Viskoosi moppipää

    Moppipää viskoosi Nordic Stream

    Nordic Stream viskoosi moppipää sopii kaikenlaisten lattioiden kosteapyyhintään.
  • Paperikori Diamond 12L Hobby Life

    Paperikori Diamond 12L Hobby Life

    Hobby Life Diamond paperikorissa on kaunis ja ilmava reikäkuvio. Ergonomiset kädensijat helpottavat nostamista.
  • Pidike Bioastiaan Curver

    Pidike Bioastiaan Curver

    Curver bioastian pidike sopii Curverin 6 litran ja 10 litran bioastiaan.
  • Pieni työkalulaukku, pehmeä kahva Active

    Pieni työkalulaukku, pehmeä kahva Active

    Active -työkalupakit on helppo pakata ja kuljettaa mukana. Vahva tekstiili kestää työkaluja painon aiheuttaman rasituksen ja on mukava kantaa.
  • Poljin roska-astia Slim Bin 25 l Curver

    Poljin roska-astia Slim Bin 25 l Curver

    Curver Slim Bin roska-astia on polkimella varustettu ja se soveltuu erityisesti kapeisiin tiloihin. Pinta on hopeanvärinen ja yksityiskohdat mustia. Käyttöä helpottavat kannen avaava poljin ja pussinpidike. 90 % kierrätysmuovista valmistettu astia on helppo pitää puhtaana.
  • Poljin roska-astia Slim Bin 40 l Curver

    Poljin roska-astia Slim Bin 40 l Curver

    Curver Slim Bin roska-astia on polkimella varustettu ja se soveltuu erityisesti kapeisiin tiloihin. Pinta on hopeanvärinen ja yksityiskohdat mustia. Käyttöä helpottavat kannen avaava poljin ja pussinpidike. 90 % kierrätysmuovista valmistettu astia on helppo pitää puhtaana.
  • Poljinjäteastia 5 l Curver

    Poljinjäteastia Deco 5 l Curver

    Poljinjäteastia Deco 5 l on valmistettu 95% kierrätysmuovista. Poljinroska-astiassa on erillinen sisäastia. Poljinjäteastian ulkopinnan IML-kalvo ei ruostu eikä siihen jää sormenjälkiä. D-mallinen jäteastia on helppo sijoittaa seinää vasten. Se sopii kokonsa puolesta hyvin esim. kylpyhuoneeseen ja se on helppo puhdistaa. Mitat: 211 x 235 x 277 mm.
  • Poljinjäteastia Deco 50 l Curver

    Poljinjäteastia Deco 50 l Curver

    Poljinjäteastia Deco 50 l on valmistettu 80% kierrätysmuovista. Poljinjäteastiassa on pussinpidike. Sen kannessa on soft close toiminto, minkä vuoksi kansi laskeutuu hitaasti ja äänettömästi. Poljinjäteastian ulkopinnan IML-kalvo ei ruostu eikä siihen jää sormenjälkiä. Lisäksi poljinjäteastia on helppo puhdistaa. Mitat 290 x 390 x 730 mm.
  • Poljinjäteastia Deco 10 l + 18 l Curver

    Poljinjäteastia Deco Duo 10 l + 18 l Curver

    Poljinjäteastia Deco Duo on valmistettu 70% kierrätysmuovista. Se sisältää 2 eri kokoista jäteastiaa. Poljinroska-astian kannessa on soft close toiminto. Tämän ansiosta kansi laskeutuu hitaasti ja äänettömästi. Poljinjäteastian ulkopinnan IML-kalvo ei ruostu eikä siihen jää sormenjälkiä ja se on helppo puhdistaa. Mitat 390 x 290 x 505 mm.
  • Poljinjäteastia metallisoitu 20 l Curver

    Poljinjäteastia metallisoitu 15 l Curver

    Curverin metallisoidun poljinjäteastian tyylikäs muotoilu miellyttää silmää. Tuotteen pinta on hopeanvärinen ja yksityiskohdat mustat. Poljin ja sisällä oleva irrotettava ja tyhjennettävä sisäastia helpottavat käyttöä. 75% kierrätysmuovista valmistettu astia on helppo pitää puhtaana.
  • Poljinroskis 5,5L

    Poljinroskis 5,5L Hobby Life

    Hobby Life 5,5 L vetoisessa roska-astiassa on kätevä poljintoiminto, jolla kansi aukeaa käsin koskematta.
  • Porrasjakkara 63 cm Curver

    Porrasjakkara 63 cm Curver

    Curver monikäyttöinen kokoontaitettava porrasjakkara on tukeva apuväline kodin eri tiloihin. Kestävä materiaali takaa turvallisen käytön useiden vuosien ajan. Kantavuus max 150kg. Integroidut liukumattomat kumiset jalat, joiden avulla voit kiivetä tälle jakkaralle turvallisesti. Tuotteessa on kaksi askelmaa, korkeus 63 cm. Tuote on väritykseltään musta/harmaa.
  • Pyöreät purkit 3x0,08L eco

    Pyöreät purkit 3 x 0,08 L eco Curver

    Curverin kätevät pikkupurkit sopivat esimerkiksi salaatinkastikkeen, siemenien, dippikastikkeen tms. säilytykseen ja kuljetukseen. Niissä voit säilyttää myös vaikkapa nauloja, ruuveja, nappeja tai muuta pientavaraa. Pakkauksessa on 3 purkkia. Yhden purkin tilavuus on 0,08L. 100% kierrätysmuovia.
  • Pyykkikori Infinity Dots 60 l eco

    Pyykkikori Infinity Dots 60 l eco harmaa Curver

    Curverin kannellinen likapyykkikori Infinity Dots on väriltään tyylikäs tummanharmaa ja pinnassa on kaunis ja ilmava reikäkuvio.
  • Pyykkikori Infinity Dots 60 l eco

    Pyykkikori Infinity Dots 60 l eco valkoinen Curver

    Curver Infinity Dots pyykkikorissa on tyylikäs rei'itys, joten pyykit ovat korissa ilmavasti. Koria on helppo siirrellä sivuilla olevien kantokahvojen avulla.
  • Pyykkikori Knit 57 l

    Pyykkikori Knit 57 l ruskea Curver

    Curver Knit pyykkikorin ulkopinta muistuttaa kudottua neulosta. Tuotteessa on saranoitu kansi ja näppärät kantokahvat, joiden ansiosta tuotetta on helppo liikutella.
  • Pyykkikori Knit 57 l

    Pyykkikori Knit 57 l valkoinen Curver

    Curver Knit pyykkikorin ulkopinta muistuttaa kudottua neulosta. Tuotteessa on saranoitu kansi ja näppärät kantokahvat, joiden ansiosta tuotetta on helppo liikutella.
  • Pyykkikori Pure 55L eco

    Pyykkikori Pure 55L eco valkoinen Curver

    Curver valkoisessa Pure 55l pyykkikorissa on hienostunut ja ilmava geometrinen reikäkuvio. Pyykkikorissa on saranoitu kansi ja kantokahvat molemmissa sivuissa. Materiaali on 100% kierrätysmuovi ja mitat 43x35x58 cm.
  • Pyykkikori rottinki 40 l

    Pyykkikori rottinki 40 l valkoinen Curver

    Curverin kannellisessa Rottinki pyykkikorissa on rottinkimainen punottu rakenne. Ilmava kori sopii hyvin kylpyhuoneen tai kodinhoitohuoneen sisustuselementiksi.
  • Pyykkikori rottinki 60 l

    Pyykkikori rottinki 60 l valkoinen Curver

    Curverin kannellisessa Rottinki pyykkikorissa on rottinkimainen punottu rakenne. Ilmava kori sopii hyvin kylpyhuoneen tai kodinhoitohuoneen sisustuselementiksi.
  • Pyykkikori Victor 40 l kannella

    Pyykkikori Victor 40 l kannella Curver

    Curverin Victor pyykkikorissa on rei'itys, joiden ansiosta ilma vaihtuu korissa. Rei'istä myös näkee kuinka täynnä pyykkikori on, vaikka kansi olisi kiinni. Saranallisen kannen ansiosta pyykit eivät ole koko ajan näkyvillä.

Tuotteet 97-120 / 232

Sivu:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top