Avaa valikko Valikko
Search all..
lektar.com/koti-ja-sisustus/taloustavarat/roska-ja-kierratysastiat?mode=grid

Roska- ja kierrätysastiat

kierratys

Curver on kansainvälisesti tunnettu laatumerkki, jonka toiminnassa kestävä kehitys ja innovatiivisuus ovat kaiken perusta. Curver on omalla alallaan selkeä edelläkävijä kierrätysmateriaalien käytössä. Tavoitteena on tuplata niiden käyttö vuoteen 2028 mennessä. Kaikki tuotteet suunnitellaan ajattomiksi ja kestäviksi, myös sitä kautta vähennetään turhan jätteen syntymistä. Tuotekehitys seuraa ajan trendejä sekä kuluttajien toiveita ja tarpeita. Valikoimassamme ovat Curverin säilytyslaatikot, keittiötuotteet, jäteastiat, jakkarat sekä pesu- ja pyykinkäsittelytuotteet.

Hobby Lifen tuotteet ovat käytännöllisiä ja arkea helpottavia muovisia taloustarvikkeita. Hobby Lifella on kattava valikoima laadukkaita keittiötarvikkeita, säilytyslaatikoita ja jäteastioita.

Kysy lisää myynnistämme !

Tuotteet 1-24 / 42

Sivu:
 1. 1
 2. 2

Listana  Taulukkona 

Laskeva
 • Bioastia 10 l metallikahvalla Curver

  Bioastia 10 l metallikahvalla Curver

  Curver 10 litran bioastia sopii jätteiden lajitteluun. Astiassa on kestävä metallikahva. Kansi saatavana erillisenä.
 • Heiluriroskis Vittorio 10L

  Heiluriroskis Vittorio 10L Hobby Life

  Hobby Life Vittorio heiluriroskis on helppokäyttöinen: kansi avautuu etureunaa kevyesti alaspäin painamalla. Mustarunkoinen kansiyksikkö irtoaa helposti nostamalla ja sisään voi laittaa vaihdettavan roskapussin.
 • Heiluriroskis Vittorio 16L

  Heiluriroskis Vittorio 16L Hobby Life

  Hobby Life Vittorio heiluriroskis on helppokäyttöinen: kansi avautuu etureunaa kevyesti alaspäin painamalla. Mustarunkoinen kansiyksikkö irtoaa helposti nostamalla ja sisään voi laittaa vaihdettavan roskapussin.
 • Heiluriroskis Vittorio 5L

  Heiluriroskis Vittorio 5L Hobby Life

  Hobby Life Vittorio heiluriroskis on helppokäyttöinen: kansi avautuu etureunaa kevyesti alaspäin painamalla. Mustarunkoinen kansiyksikkö irtoaa helposti nostamalla ja sisään voi laittaa vaihdettavan roskapussin.
 • Jäteastia 110 l Curver

  Jäteastia 110 l Curver

  Curver 110 litran vetoinen jäteasia sopii käytettaväksi puutarhassa, autotallissa, yleisroskiksena ja myös vesi- ja lehtiastiana. Astian runko on väriltään beige ja kansi vihreä. Kahva ja kaksi pyörää helpottavat liikuttamista.
 • Jäteastia 110 l Curver

  Jäteastia 110 l eco Curver

  Curver 110 litran vetoinen jäteasia sopii käytettaväksi puutarhassa, autotallissa, yleisroskiksena ja myös vesi- ja lehtiastiana. Astia on väriltään musta. Kahva ja kaksi pyörää helpottavat liikuttamista.
 • Kansi Bioastialle Curver

  Kansi Bioastialle Curver

  Curver bioastian kansi sopii Curverin 6 litran ja 10 litran bioastiaan.
 • Kierrätysastia Collect 10L sininen

  Kierrätysastia Collect 10L sininen Curver

  Curver Collect 10L sininen kierrätysastia on osa Ready to Collect kierrätysjärjestelmää. Sarjaan kuuluu neljä eri kokoista astiaa. Kaikki sarjan osat ovat pinottavia.
 • Kierrätysastia Collect 10L tummanharmaa

  Kierrätysastia Collect 10L tummanharmaa Curver

  Curver Collect 10L tummanharmaa kierrätysastia on osa Ready to Collect kierrätysjärjestelmää. Sarjaan kuuluu neljä eri kokoista astiaa. Kaikki sarjan osat ovat pinottavia.
 • Kierrätysastia Collect 10L valkoinen

  Kierrätysastia Collect 10L valkoinen Curver

  Curver Collect 10L valkoinen kierrätysastia on osa Ready to Collect kierrätysjärjestelmää. Sarjaan kuuluu neljä eri kokoista astiaa. Kaikki sarjan osat ovat pinottavia.
 • Kierrätysastia Collect 10L vihreä

  Kierrätysastia Collect 10L vihreä Curver

  Curver Collect 10L vihreä kierrätysastia on osa Ready to Collect kierrätysjärjestelmää. Sarjaan kuuluu neljä eri kokoista astiaa. Kaikki sarjan osat ovat pinottavia.
 • Kierrätysastia Collect 20L sininen

  Kierrätysastia Collect 20L sininen Curver

  Curver Collect 20L sininen kierrätysastia on osa Ready to Collect kierrätysjärjestelmää. Sarjaan kuuluu neljä eri kokoista astiaa. Kaikki sarjan osat ovat pinottavia.
 • Kierrätysastia Collect 20L tummanharmaa Curver

  Kierrätysastia Collect 20L tummanharmaa Curver

  Curver Collect 20L tummanharmaa kierrätysastia on osa Ready to Collect kierrätysjärjestelmää. Sarjaan kuuluu neljä eri kokoista astiaa. Kaikki sarjan osat ovat pinottavia.
 • Kierrätysastia Collect 20L valkoinen

  Kierrätysastia Collect 20L valkoinen Curver

  Curver Collect 20L valkoinen kierrätysastia on osa Ready to Collect kierrätysjärjestelmää. Sarjaan kuuluu neljä eri kokoista astiaa. Kaikki sarjan osat ovat pinottavia.
 • Kierrätysastia Collect 20L vihreä

  Kierrätysastia Collect 20L vihreä Curver

  Curver Collect 20L vihreä kierrätysastia on osa Ready to Collect kierrätysjärjestelmää. Sarjaan kuuluu neljä eri kokoista astiaa. Kaikki sarjan osat ovat pinottavia.
 • Kierrätysastia Collect 30L sininen

  Kierrätysastia Collect 30L sininen Curver

  Curver Collect 30L sininen kierrätysastia on osa Ready to Collect kierrätysjärjestelmää. Sarjaan kuuluu neljä eri kokoista astiaa. Kaikki sarjan osat ovat pinottavia.
 • Kierrätysastia Collect 30L tummanharmaa

  Kierrätysastia Collect 30L tummanharmaa Curver

  Curver Collect 30L tummanharmaa kierrätysastia on osa Ready to Collect kierrätysjärjestelmää. Sarjaan kuuluu neljä eri kokoista astiaa. Kaikki sarjan osat ovat pinottavia.
 • Kierrätysastia Collect 30L valkoinen

  Kierrätysastia Collect 30L valkoinen Curver

  Curver Collect 30L valkoinen kierrätysastia on osa Ready to Collect kierrätysjärjestelmää. Sarjaan kuuluu neljä eri kokoista astiaa. Kaikki sarjan osat ovat pinottavia.
 • Kierrätysastia Collect 30L vihreä

  Kierrätysastia Collect 30L vihreä Curver

  Curver Collect 30L vihreä kierrätysastia on osa Ready to Collect kierrätysjärjestelmää. Sarjaan kuuluu neljä eri kokoista astiaa. Kaikki sarjan osat ovat pinottavia.
 • Kierrätysastia Collect 5L sininen

  Kierrätysastia Collect 5L sininen Curver

  Curver Collect 5L sininen kierrätysastia on osa Ready to Collect kierrätysjärjestelmää. Sarjaan kuuluu neljä eri kokoista astiaa. Kaikki sarjan osat ovat pinottavia. Collect 5L astia sopii erityisen hyvin biojätteen kierrätykseen. Astia sisältää pussinpidikkeen.
 • Kierrätysastia Collect 5L tummanharmaa

  Kierrätysastia Collect 5L tummanharmaa Curver

  Curver Collect 5L tummanharmaa kierrätysastia on osa Ready to Collect kierrätysjärjestelmää. Sarjaan kuuluu neljä eri kokoista astiaa. Kaikki sarjan osat ovat pinottavia. Collect 5L astia sopii erityisen hyvin biojätteen kierrätykseen. Astia sisältää pussinpidikkeen.
 • Kierrätysastia Collect 5L valkoinen

  Kierrätysastia Collect 5L valkoinen Curver

  Curver Collect 5L valkoinen kierrätysastia on osa Ready to Collect kierrätysjärjestelmää. Sarjaan kuuluu neljä eri kokoista astiaa. Kaikki sarjan osat ovat pinottavia. Collect 5L astia sopii erityisen hyvin biojätteen kierrätykseen. Astia sisältää pussinpidikkeen.
 • Kierrätysastia Collect 5L vihreä

  Kierrätysastia Collect 5L vihreä Curver

  Curver Collect 5L vihreä kierrätysastia on osa Ready to Collect kierrätysjärjestelmää. Sarjaan kuuluu neljä eri kokoista astiaa. Kaikki sarjan osat ovat pinottavia. Collect 5L astia sopii erityisen hyvin biojätteen kierrätykseen. Astia sisältää pussinpidikkeen.
 • Paperikori Diamond 12L Hobby Life

  Paperikori Diamond 12L Hobby Life

  Hobby Life Diamond paperikorissa on kaunis ja ilmava reikäkuvio. Ergonomiset kädensijat helpottavat nostamista.

Tuotteet 1-24 / 42

Sivu:
 1. 1
 2. 2

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top