Avaa valikko Valikko
Search all..
lektar.com/koti-ja-sisustus/taloustavarat?p=2

Taloustavarat

taloustavarat

Curver on kansainvälisesti tunnettu laatumerkki, jonka toiminnassa kestävä kehitys ja innovatiivisuus ovat kaiken perusta. Curver on omalla alallaan selkeä edelläkävijä kierrätysmateriaalien käytössä. Tavoitteena on tuplata niiden käyttö vuoteen 2028 mennessä. Kaikki tuotteet suunnitellaan ajattomiksi ja kestäviksi, myös sitä kautta vähennetään turhan jätteen syntymistä. Tuotekehitys seuraa ajan trendejä sekä kuluttajien toiveita ja tarpeita. Valikoimassamme ovat Curverin säilytyslaatikot, keittiötuotteet, jäteastiat, jakkarat sekä pesu- ja pyykinkäsittelytuotteet.

Hobby Lifen tuotteet ovat käytännöllisiä ja arkea helpottavia muovisia taloustarvikkeita. Hobby Lifella on kattava valikoima laadukkaita keittiötarvikkeita, säilytyslaatikoita ja jäteastioita. Valikoimassamme olevat Hobby Life -keittiötuotteet ovat elintarvike muovia (BPA-vapaata polypropeenia). Tuotteet ovat mikron kestäviä ja pestävissä astianpesukoneessa.

Pehmeät Active -työkalulaukut on helppo pakata ja kuljettaa mukana. Vahva materiaali kestää työkalujen painon aiheuttaman rasituksen ja on mukava kantaa. Valikoimastamme löytyvät vahvistetuilla kantokahvoilla varustetut laukut, avoimet laukut ja vedettävät työkalulaukut.

Mano-työkalupakit ja lokerikot ovat kestäviä ja korkealaatuisia. Mano suunnittelee ja valmistaa tuotteensa itse. Valikoimassamme ovat Manon varastolaatikot, työkalupakit, hyllylaatikot ja tarvikelokerikot.

Nordic Stream -siivoustuotteet tuovat iloa siivoukseen! Ruotsalaisen laatumerkin tuotteet tarjoavat premium-laatua kohtuuhinnalla. Ergonomiset ja käyttäjäystävälliset tuotteet soveltuvat erityisen hyvin suomalaisen kuluttajan ja ammattilaisen tarpeisiin.

Kysy lisää taloustavaroiden myynnistämme!

Tuotteet 25-48 / 232

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Listana  Taulukkona 

Laskeva
  • Juomapullo Dots 0,45l vihreä Curver

    Juomapullo Dots 0,45l vihreä Curver

    Uutta tuotetta saatavilla 1.10.2023. Curverin juomapullo on vetoisuudeltaan 0,45 L. Pullo on läpinäkyvää muovia, joten sisällön määrä on helposti nähtävillä. Pullon pinta on kohokuvioitu, joten siitä saa tukevan otteen. Tiivis korkki on vihreä. Materiaali elintarvikekäyttöön soveltuva polypropeeni.
  • Kahvipurkki lusikalla

    Kahvipurkki lusikalla Curver

    Curver kahvipurkissa on tiivis kansi, joka säilyttää kahvin aromit hyvin tallella. Kannessa on pieni levike, josta se on helppo avata. Sisältää annostelulusikan. Materiaali on elintarvikekäyttöön soveltuvaa polypropeenia.
  • Kakkukupu kapea malli

    Kakkukupu kapea malli Curver

    Curverin suorakaiteen mallinen kakkukupu, jossa on punainen kantokahva. Päädyissä lukot, joilla kupu pysyy paikoillaan kannettaessa. Sopii erityisesti voileipäkakkujen säilytykseen ja kuljettamiseen. Läpinäkyvän materiaalin ansiosta sisältö on helposti nähtävillä.
  • Kakkukupu leivoksille Curver

    Kakkukupu leivoksille Curver

    Kakkukupu suojaa kakkuja ja leivoksia, pitäen ne mehukkaina pitkään. Yksinkertaisen tyylikäs kakkukupu, jossa on punainen kantokahva. Päädyissä lukot, joilla kupu pysyy paikoillaan kannettaessa. Sopii hyvin esimerkiksi leivosten ja piirakoiden säilytykseen. Läpinäkyvän materiaalin ansiosta sisältö on helposti nähtävillä. Mitat 295x450x111 mm (LxSxK).
  • Kakkukupu pyöreä käännettävä

    Kakkukupu pyöreä käännettävä Curver

    Curverin pyöreä kakkukupu sopii pyöreiden täytekakkujen säilytykseen ja kuljettamiseen. Kakkukuvussa on luonnonvalkoinen pohja, läpikuultava kupu ja punainen kahva.
  • Kannellinen laatikko Multibox 80L pyörillä

    Kannellinen laatikko Multibox 80L pyörillä Hobby Life

    Hobby Life Multibox säilytyslaatikon tilavuus on 80L. Laatikon alla on 6 pyörää, joten laatikon liikuttelu on helppoa. Kannellisen laatikon päädyissä on lukot. Läpikuultavan laatikon sisältö on helposti nähtävillä.
  • Kansi Bioastialle Curver

    Kansi Bioastialle Curver

    Curver bioastian kansi sopii Curverin 6 litran ja 10 litran bioastiaan.
  • Kierrätysastia Collect 10L sininen

    Kierrätysastia Collect 10L sininen Curver

    Curver Collect 10L sininen kierrätysastia on osa Ready to Collect kierrätysjärjestelmää. Sarjaan kuuluu neljä eri kokoista astiaa. Kaikki sarjan osat ovat pinottavia.
  • Kierrätysastia Collect 10L tummanharmaa

    Kierrätysastia Collect 10L tummanharmaa Curver

    Curver Collect 10L tummanharmaa kierrätysastia on osa Ready to Collect kierrätysjärjestelmää. Sarjaan kuuluu neljä eri kokoista astiaa. Kaikki sarjan osat ovat pinottavia.
  • Kierrätysastia Collect 10L valkoinen

    Kierrätysastia Collect 10L valkoinen Curver

    Curver Collect 10L valkoinen kierrätysastia on osa Ready to Collect kierrätysjärjestelmää. Sarjaan kuuluu neljä eri kokoista astiaa. Kaikki sarjan osat ovat pinottavia.
  • Kierrätysastia Collect 10L vihreä

    Kierrätysastia Collect 10L vihreä Curver

    Curver Collect 10L vihreä kierrätysastia on osa Ready to Collect kierrätysjärjestelmää. Sarjaan kuuluu neljä eri kokoista astiaa. Kaikki sarjan osat ovat pinottavia.
  • Kierrätysastia Collect 20L sininen

    Kierrätysastia Collect 20L sininen Curver

    Curver Collect 20L sininen kierrätysastia on osa Ready to Collect kierrätysjärjestelmää. Sarjaan kuuluu neljä eri kokoista astiaa. Kaikki sarjan osat ovat pinottavia.
  • Kierrätysastia Collect 20L tummanharmaa Curver

    Kierrätysastia Collect 20L tummanharmaa Curver

    Curver Collect 20L tummanharmaa kierrätysastia on osa Ready to Collect kierrätysjärjestelmää. Sarjaan kuuluu neljä eri kokoista astiaa. Kaikki sarjan osat ovat pinottavia.
  • Kierrätysastia Collect 20L valkoinen

    Kierrätysastia Collect 20L valkoinen Curver

    Curver Collect 20L valkoinen kierrätysastia on osa Ready to Collect kierrätysjärjestelmää. Sarjaan kuuluu neljä eri kokoista astiaa. Kaikki sarjan osat ovat pinottavia.
  • Kierrätysastia Collect 20L vihreä

    Kierrätysastia Collect 20L vihreä Curver

    Curver Collect 20L vihreä kierrätysastia on osa Ready to Collect kierrätysjärjestelmää. Sarjaan kuuluu neljä eri kokoista astiaa. Kaikki sarjan osat ovat pinottavia.
  • Kierrätysastia Collect 30L sininen

    Kierrätysastia Collect 30L sininen Curver

    Curver Collect 30L sininen kierrätysastia on osa Ready to Collect kierrätysjärjestelmää. Sarjaan kuuluu neljä eri kokoista astiaa. Kaikki sarjan osat ovat pinottavia.
  • Kierrätysastia Collect 30L tummanharmaa

    Kierrätysastia Collect 30L tummanharmaa Curver

    Curver Collect 30L tummanharmaa kierrätysastia on osa Ready to Collect kierrätysjärjestelmää. Sarjaan kuuluu neljä eri kokoista astiaa. Kaikki sarjan osat ovat pinottavia.
  • Kierrätysastia Collect 30L valkoinen

    Kierrätysastia Collect 30L valkoinen Curver

    Curver Collect 30L valkoinen kierrätysastia on osa Ready to Collect kierrätysjärjestelmää. Sarjaan kuuluu neljä eri kokoista astiaa. Kaikki sarjan osat ovat pinottavia.
  • Kierrätysastia Collect 30L vihreä

    Kierrätysastia Collect 30L vihreä Curver

    Curver Collect 30L vihreä kierrätysastia on osa Ready to Collect kierrätysjärjestelmää. Sarjaan kuuluu neljä eri kokoista astiaa. Kaikki sarjan osat ovat pinottavia.
  • Kierrätysastia Collect 5L sininen

    Kierrätysastia Collect 5L sininen Curver

    Curver Collect 5L sininen kierrätysastia on osa Ready to Collect kierrätysjärjestelmää. Sarjaan kuuluu neljä eri kokoista astiaa. Kaikki sarjan osat ovat pinottavia. Collect 5L astia sopii erityisen hyvin biojätteen kierrätykseen. Astia sisältää pussinpidikkeen.
  • Kierrätysastia Collect 5L tummanharmaa

    Kierrätysastia Collect 5L tummanharmaa Curver

    Curver Collect 5L tummanharmaa kierrätysastia on osa Ready to Collect kierrätysjärjestelmää. Sarjaan kuuluu neljä eri kokoista astiaa. Kaikki sarjan osat ovat pinottavia. Collect 5L astia sopii erityisen hyvin biojätteen kierrätykseen. Astia sisältää pussinpidikkeen.
  • Kierrätysastia Collect 5L valkoinen

    Kierrätysastia Collect 5L valkoinen Curver

    Curver Collect 5L valkoinen kierrätysastia on osa Ready to Collect kierrätysjärjestelmää. Sarjaan kuuluu neljä eri kokoista astiaa. Kaikki sarjan osat ovat pinottavia. Collect 5L astia sopii erityisen hyvin biojätteen kierrätykseen. Astia sisältää pussinpidikkeen.
  • Kierrätysastia Collect 5L  vihreä

    Kierrätysastia Collect 5L vihreä Curver

    Curver Collect 5L vihreä kierrätysastia on osa Ready to Collect kierrätysjärjestelmää. Sarjaan kuuluu neljä eri kokoista astiaa. Kaikki sarjan osat ovat pinottavia. Collect 5L astia sopii erityisen hyvin biojätteen kierrätykseen. Astia sisältää pussinpidikkeen.
  • Kori Knit L 19 l

    Kori Knit L 19 l ruskea Curver

    Curver Knit säilytyskorit sopivat erinomaisesti kodin tavararoiden säilytykseen ja ovat samalla oiva sisustuselementti. Korin pinta on kuin kudottu kangas.

Tuotteet 25-48 / 232

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top