Avaa valikko Valikko
Search all..
lektar.com/koti-ja-sisustus/taloustavarat?p=9

Taloustavarat

taloustavarat

Curver on kansainvälisesti tunnettu laatumerkki, jonka toiminnassa kestävä kehitys ja innovatiivisuus ovat kaiken perusta. Curver on omalla alallaan selkeä edelläkävijä kierrätysmateriaalien käytössä. Tavoitteena on tuplata niiden käyttö vuoteen 2028 mennessä. Kaikki tuotteet suunnitellaan ajattomiksi ja kestäviksi, myös sitä kautta vähennetään turhan jätteen syntymistä. Tuotekehitys seuraa ajan trendejä sekä kuluttajien toiveita ja tarpeita. Valikoimassamme ovat Curverin säilytyslaatikot, keittiötuotteet, jäteastiat, jakkarat sekä pesu- ja pyykinkäsittelytuotteet.

Hobby Lifen tuotteet ovat käytännöllisiä ja arkea helpottavia muovisia taloustarvikkeita. Hobby Lifella on kattava valikoima laadukkaita keittiötarvikkeita, säilytyslaatikoita ja jäteastioita. Valikoimassamme olevat Hobby Life -keittiötuotteet ovat elintarvike muovia (BPA-vapaata polypropeenia). Tuotteet ovat mikron kestäviä ja pestävissä astianpesukoneessa.

Pehmeät Active -työkalulaukut on helppo pakata ja kuljettaa mukana. Vahva materiaali kestää työkalujen painon aiheuttaman rasituksen ja on mukava kantaa. Valikoimastamme löytyvät vahvistetuilla kantokahvoilla varustetut laukut, avoimet laukut ja vedettävät työkalulaukut.

Mano-työkalupakit ja lokerikot ovat kestäviä ja korkealaatuisia. Mano suunnittelee ja valmistaa tuotteensa itse. Valikoimassamme ovat Manon varastolaatikot, työkalupakit, hyllylaatikot ja tarvikelokerikot.

Nordic Stream -siivoustuotteet tuovat iloa siivoukseen! Ruotsalaisen laatumerkin tuotteet tarjoavat premium-laatua kohtuuhinnalla. Ergonomiset ja käyttäjäystävälliset tuotteet soveltuvat erityisen hyvin suomalaisen kuluttajan ja ammattilaisen tarpeisiin.

Kysy lisää taloustavaroiden myynnistämme!

Tuotteet 193-216 / 232

Sivu:
  1. 6
  2. 7
  3. 8
  4. 9
  5. 10

Listana  Taulukkona 

Laskeva
  • Tiiviö 2,6L kannella suorakaide Hobby Life

    Tiiviö 2,6L kannella suorakaide Hobby Life

    Hobby Life 2,6 L tiiviössä on tiukasti lukittava kansi. Tiiviö on pinottava. Tiiviön sisältö näkyy helposti läpinäkyvän materiaalin ansiosta. Rasian voi pakastaa ja pestä astianpesukoneessa. Mitat ovat 25,5x18x8 cm.
  • Tiiviö Grand Chef eco 0,75l

    Tiiviö Grand Chef eco 0,75l Curver

    Curver Grand Chef eco 0,75l neliönmallinen tiiviö on valmistettu 100% kierrätetystä polypropeenista. Integroidun kumitiivisteen ansiosta tiiviö on täysin ilmatiivis ja kannen avaaminen onnistuu kätevästi kulmassa olevasta läpästä. Tiiviö on pinottava ja se kestää lämmityksen mikroaaltouunissa. Läpikuultavan materiaalin ansiosta sisältö on helposti nähtävillä. Mitat ovat 150x150x65mm.
  • Tiiviö Grand Chef eco 1,2l

    Tiiviö Grand Chef eco 1,2l Curver

    Curver Grand Chef eco 1,2l suorakaiteen mallinen tiiviö on valmistettu 100% kierrätetystä polypropeenista. Integroidun kumitiivisteen ansiosta tiiviö on täysin ilmatiivis ja kannen avaaminen onnistuu kätevästi kulmassa olevasta läpästä. Tiiviö on pinottava ja se kestää lämmityksen mikroaaltouunissa. Läpikuultavan materiaalin ansiosta sisältö on helposti nähtävillä. Mitat ovat 150x200x65mm.
  • Tiiviö Grand Chef eco 1,8l

    Tiiviö Grand Chef eco 1,8l Curver

    Curver Grand Chef eco 1,8l suorakaiteen mallinen tiiviö on valmistettu 100% kierrätetystä polypropeenista. Integroidun kumitiivisteen ansiosta tiiviö on täysin ilmatiivis ja kannen avaaminen onnistuu kätevästi kulmassa olevasta läpästä. Tiiviö on pinottava ja se kestää lämmityksen mikroaaltouunissa. Läpikuultavan materiaalin ansiosta sisältö on helposti nähtävillä. Mitat ovat 150x200x93mm.
  • Tiiviö Grand Chef eco 2,6l

    Tiiviö Grand Chef eco 2,6l Curver

    Curver Grand Chef eco 2,6l suorakaiteen mallinen tiiviö on valmistettu 100% kierrätetystä polypropeenista. Integroidun kumitiivisteen ansiosta tiiviö on täysin ilmatiivis ja kannen avaaminen onnistuu kätevästi kulmassa olevasta läpästä. Tiiviö on pinottava ja se kestää lämmityksen mikroaaltouunissa. Läpikuultavan materiaalin ansiosta sisältö on helposti nähtävillä. Mitat ovat 200x300x65mm.
  • Tiiviö Grand Chef eco 5,4l

    Tiiviö Grand Chef eco 5,4l Curver

    Curver Grand Chef eco 5,4l suorakaiteen mallinen tiiviö on valmistettu 100% kierrätetystä polypropeenista. Integroidun kumitiivisteen ansiosta tiiviö on täysin ilmatiivis ja kannen avaaminen onnistuu kätevästi kulmassa olevasta läpästä. Tiiviö on pinottava ja se kestää lämmityksen mikroaaltouunissa. Läpikuultavan materiaalin ansiosta sisältö on helposti nähtävillä. Mitat ovat 200x300x125mm.
  • Tiiviö Push Up mikroon 0,4L

    Tiiviö Push Up mikroon 0,4L Hobby Life

    Hobby Life tiiviön kansi avautuu kätevästi uudenlaisella push up-mekanismilla ! Paina päädyissä olevat siivekkeet alas ja kansi avautuu. Avattavan höyrylukon ansiosta tiiviön voi siirtää suoraan jääkaapista mikroon lämmitettäväksi. Tiiviön materiaali on BPA-vapaata polypropeenia. Tilavuus 0,4L ja mitat 16,2x10,5x4,8 cm.
  • Tiiviö Push Up mikroon 0,9L

    Tiiviö Push Up mikroon 0,9L Hobby Life

    Hobby Life tiiviön kansi avautuu kätevästi uudenlaisella push up-mekanismilla ! Paina päädyissä olevat siivekkeet alas ja kansi avautuu. Avattavan höyrylukon ansiosta tiiviön voi siirtää suoraan jääkaapista mikroon lämmitettäväksi. Tiiviön materiaali on BPA-vapaata polypropeenia. Tilavuus 0,9L ja mitat 18,5x14,9x6,7 cm.
  • Tiiviö Push Up mikroon 1,1L

    Tiiviö Push Up mikroon 1,1L Hobby Life

    Hobby Life tiiviön kansi avautuu kätevästi uudenlaisella push up-mekanismilla ! Paina päädyissä olevat siivekkeet alas ja kansi avautuu. Avattavan höyrylukon ansiosta tiiviön voi siirtää suoraan jääkaapista mikroon lämmitettäväksi. Tiiviön materiaali on BPA-vapaata polypropeenia. Tilavuus 1,1L ja mitat 21,4x14,9x6,7 cm.
  • Tiiviö Push Up mikroon 2,0L

    Tiiviö Push Up mikroon 2L Hobby Life

    Hobby Life tiiviön kansi avautuu kätevästi uudenlaisella push up-mekanismilla ! Paina päädyissä olevat siivekkeet alas ja kansi avautuu. Avattavan höyrylukon ansiosta tiiviön voi siirtää suoraan jääkaapista mikroon lämmitettäväksi. Tiiviön materiaali on BPA-vapaata polypropeenia. Tilavuus 2L ja mitat 26,5x17,4x8 cm.
  • Työkalulaukku Active

    Työkalulaukku Active

    Active -työkalupakit on helppo pakata ja kuljettaa mukana. Vahva tekstiili kestää työkaluja painon aiheuttaman rasituksen ja on mukava kantaa.
  • Työkalulaukku, kova pohja Active

    Työkalulaukku, kova pohja Active

    Active -työkalupakit on helppo pakata ja kuljettaa mukana. Vahva tekstiili kestää työkaluja painon aiheuttaman rasituksen ja on mukava kantaa.
  • Työkalupakki Cantilever 22"

    Työkalupakki Cantilever 22" Keter

    Keter Cantilever 22" työkalupakissa on läpinäkyvällä kannella varustettu lokerikko pienille tavaroille. Pakki aukeaa vaakatasossa sivuun jalkojen päälle. Lokerikko sisältää 2 syvää ja 9 normaalikokoista säilytyslaatikkoa. Keskeltä pehmustettu, tukeva kantokahva ja metallilukot.
  • Työkalupakki Premium 3 lokerikolla 13'' Mano

    Työkalupakki Premium 3 lokerikolla 13'' Mano

    Mano Premium työkalupakki on erittäin kestävää muovia ja siinä on muovilukot. Kannessa on kolme läpinäkyvällä kannella olevaa lokerikkoa.
  • Työkalupakki Premium 3 lokerikolla 16'' Mano

    Työkalupakki Premium 3 lokerikolla 16'' Mano

    Mano Premium työkalupakki on erittäin kestävää muovia ja siinä on muovilukot. Kannessa on kolme läpinäkyvällä kannella olevaa lokerikkoa.
  • Työkalupakki Premium 3 lokerikolla 21'' Mano

    Työkalupakki Premium 3 lokerikolla 21'' Mano

    Mano Premium työkalupakki on erittäin kestävää muovia ja siinä on muovilukot. Kannessa on kolme läpinäkyvällä kannella olevaa lokerikkoa.
  • Työkalupakki Premium 3+1 lokerikolla 17'' Mano

    Työkalupakki Premium 3+1 lokerikolla 17'' Mano

    Mano Premium työkalupakki on erittäin kestävää muovia ja siinä on muovilukot. Kannessa on kolme läpinäkyvällä kannella olevaa lokerikkoa ja sisäpuolella yksi kannellinen lokerikko.
  • Työkalupakki Pro korkea metallilukoilla 3 lokerikolla 22'' Mano

    Työkalupakki Pro korkea metallilukoilla 3 lokerikolla 22'' Mano

    Mano Pro korkea työkalupakki tarjoaa ammattimaista työkalusäilytystä ja järjestystä. Tukevat metallilukot ja kolme läpinäkyvällä kannella olevaa lokerikkoa.
  • Työkalupakki Pro metallilukoilla 3 lokerikolla 16'' Mano

    Työkalupakki Pro metallilukoilla 3 lokerikolla 16'' Mano

    Mano Pro on ammattilaisen kestävä työkalupakki metallilukoilla. Kannessa on kolme läpinäkyvällä kannella olevaa lokerikkoa.
  • Työkalupakki Pro metallilukoilla 3 lokerikolla 19'' Mano

    Työkalupakki Pro metallilukoilla 3 lokerikolla 19'' Mano

    Mano Pro on ammattilaisen kestävä työkalupakki metallilukoilla. Kannessa on kolme läpinäkyvällä kannella olevaa lokerikkoa.
  • Työkalupakki Pro metallilukoilla 3 lokerikolla 22'' Mano

    Työkalupakki Pro metallilukoilla 3 lokerikolla 22'' Mano

    Mano Pro työkalupakissa on metallilukot ja se on erittäin kestävää muovia. Kannessa on kolme läpinäkyvällä kannella olevaa lukittavaa lokerikkoa.
  • Työkalupakki Pro metallilukoilla 3 lokerikolla 26''

    Työkalupakki Pro metallilukoilla 3 lokerikolla 26'' Mano

    Todella tilava Manon työkalupakki DMMT26 on PRO-laatua. Pakissa on metallilukot ja kannessa 3 erillistä säilytyslokeroa pientarvikkeille. Kannen keskellä olevan kantokahvan lisäksi myös päädyissä on kantokahvat.
  • Työkalupakki Pro vedettävä metallilukoilla 2 lokerikolla 28''

    Työkalupakki Pro vedettävä metallilukoilla 2 lokerikolla 28'' Mano

    Mano Pro vedettävässä työkalupakissa on metallilukot ja se on erittäin kestävää muovia. Pakissa on ulosvedettävä kahva. Kannessa on kaksi isoa läpinäkyvällä kannella olevaa luktitavaa lokerikkoa. Runko on musta ja kansi keltainen.
  • Mikrokuitumoppi karkea Nordic Stream

    Vaihdettava mikrokuitumoppi karkea Nordic Stream

    Nordic Stream mikrokuitumoppi, jonka pinnassa olevat karkeammat raidat poistavat erityisen hyvin pinttyneempääkin likaa lattiaa naarmuttamatta. Sopii kosteapyyhintään.

Tuotteet 193-216 / 232

Sivu:
  1. 6
  2. 7
  3. 8
  4. 9
  5. 10

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top