Curverin käytännölliset, esteettiset ja helppokäyttöiset taloustuotteet helpottavat arkea. Curver-tuotteissa panostetaan erityisesti aitoon ja luonnolliseen muotoiluun, ympäristöä säästäviin materiaaleihin ja entistä parempaan käyttömukavuuteen. Valikoimassamme ovat Curverin säilytyslaatikot, keittiötuotteet, jäteastiat, jakkarat sekä pesu- ja siivoustuotteet.

KIS -taloustavarat on kasvava tuoteryhmä ja kuuluu Curverin tavoin Keter-yhtymään.

Pehmeät Active-työkalulaukut on helppo pakata ja kuljettaa mukana. Vahva materiaali kestää työkalujen painon aiheuttaman rasituksen ja on mukava kantaa. Valikoimastamme löytyvät vahvistetuilla kantokahvoilla varustetut laukut, avoimet laukut ja vedettävät työkalulaukut.

Mano-työkalupakit ja lokerikot ovat kestäviä ja korkealaatuisia. Mano suunnittelee ja valmistaa tuotteensa itse. Valikoimassamme ovat Manon työkalupakit, hyllylaatikot ja tarvikelokerikot.

Nordic Stream -siivoustuotteet tuovat iloa siivoukseen! Ruotsalaisen laatumerkin tuotteet tarjoavat premium-laatua kohtuuhinnalla. Ergonomiset ja käyttäjäystävälliset tuotteet soveltuvat erityisen hyvin suomalaisen kuluttajan ja ammattilaisen tarpeisiin.

Lataa katalogi

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää