Avaa valikko Valikko
Search all..
lektar.com/petrokemian-tuotteet/polttoaine-terminaalit/lastausportaat

Lastausportaat, lastaustasot ja putoamissuojat

 Emco WheatonSafeRack


Emco Wheatonin laskeutuvat lastausportaat ovat joko manuaalisesti tai ilmatoimisesti käytettäviä. Hyvä tasapainotus takaa keveän käytettävyyden.

Portaiden leveydet vaihtelevat 800 mm ja 3000 mm välillä. Portaisiin kiinnittyvillä tai kokonaan erillisillä putoamissuojilla voi olla mittaa aina 10 m:iin saakka.

www.emcowheaton.com tai kysy lisää myyjiltämme!

5 tuote(tta)

Listana  Taulukkona 

Laskeva
 • Kulkusillat ja putoamissuojat Emco Wheaton

  Kulkusillat ja putoamissuojat

  Kulkusilta mahdollistaa pääsyn ajoneuvon päälle, ja silta voidaan mitoittaa halutun pituiseksi asiakkaan tarpeen mukaan. Pneumaattisesti ohjattavat putoamissuojat estävät kuljettajaa putoamasta ajoneuvon päältä. www.emcowheaton.com tai kysy lisää myynnistämme!
 • Laskeutuvat lastausportaat E0264

  Laskeutuvat lastausportaat E0264

  Emco Wheatonin taittuvat lastausportaat takaavat turvallisen pääsyn lastaustasolta säiliöauton päälle. Portaiden tukeva rakenne luo miellyttävät työskentelyolosuhteet kuljettajalle. Luistamattomat askelmat takaavat hyvän pidon myös talviaikaan. Tehtaalla tarkasti tasapainotetut portaat ovat kevyitä käyttää. Portaiden komponentit ovat kokonaan kuumasinkittyjä, ja ne soveltuvat lähes kaikkiin olosuhteisiin. Portaat voidaan varustaa pneumaattisella käyttölaitteella. Lisävarusteisiin kuuluvat myös parkkiasentolukko ja ketju. Käyttäjän turvallisuutta voidaan entisestään lisätä integroimalla portaisiin 2- tai 3-kaiteiset putoamissuojat. www.emcowheaton.com tai kysy lisää myynnistämme!
 • Lastaustaso E0300

  Lastaustaso E0300

  Emco Wheatonin lastaustaso on kuumasinkitystä teräksestä tehty valmis moduuli, johon mahtuu lastausportaat ja lastausvarsi. Haluttu käyttösuunta on asiakkaan valittavissa. www.emcowheaton.com tai kysy lisää myynnistämme!
 • Leveät lastausportaat E0264 - 3000

  Leveät lastausportaat E0264 - 3000

  Emco Wheatonin pneumaattisesti toimivat leveät lastausportaat tarjoavat erinomaisen pääsyn säiliöauton päälle isolla alueella. Vankka rakenne luo miellyttävät työskentelyolosuhteet kuljettajalle. Luistamattomat askelmat takaavat hyvän pidon myös talviaikaan. Portaiden komponentit ovat kokonaan kuumasinkittyjä, ja ne soveltuvat lähes kaikkiin olosuhteisiin. Käyttäjän turvallisuutta voidaan entisestään lisätä integroimalla portaisiin 2- tai 3-kaiteiset putoamissuojat.
 • Turvaportit

  Turvaportit

  Yellowgate -turvaportit YellowGate-turvaportti sopii kaikkiin käyttötarkoituksiin säädettävän leveytensä ja useiden eri asennustapojensa vuoksi – Yksi portti kaikkiin kohteisiin! Turvaportin leveys on säädettävissä 400 – 900 mm välillä.Turvaportti voidaan kiinnittää seinään, pyöreään tai nelikulmaiseen tolppaan tai kulmarautaan yhdellä ja samalla kiinnitystavalla. Turvaportin avautumissuunta voidaan vaihtaa erittäin helposti vaihtamalla kahden pultin paikkaa. Yellowgate -turvaportti on EN 14122 -standardin mukainen.

5 tuote(tta)

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top