Avaa valikko Valikko
Search all..
lektar.com/petrokemian-tuotteet/polttoaine-terminaalit

Polttoaine- ja kemikaaliterminaalit

Toimitamme kaikki terminaalikäytössä tarvittavat laitteet polttoaineiden ja kemikaalien lastaukseen ja mittaukseen.

Valikoimaamme kuuluvat mm. autolastauksessa käytettävät Emco Wheatonin lastausvarret ja API-liittimet. Meiltä saa lastausvarsia niin polttonesteille kuin kemikaaleillekin ja käytettäväksi sekä säiliöautojen että junavaunujen lastaukseen.

Myymme myös TechnipFMC:n valmistamia MID-hyväksyntäkelpoisia laitteita, kuten AccuLoad IV ja Microload-esiasettelijoita lastauksen ohjaukseen ja Prime 4 PD-mittareita nesteen mittaukseen. Tämän lisäksi kauttamme saa mm. AccuPlus-lisäaineistusinjektorit ja kortinlukijat.

Kysy lisää petrokemian osaston myynnistämme!

Tuotteet 1-24 / 26

Sivu:
 1. 1
 2. 2

Listana  Taulukkona 

Laskeva
 • Accuload

  Accuload IV -esiasettelija

  Accuload-esiasettelijalla kuljettaja ohjaa ja valvoo polttonesteen lastausta. Accuload IV:n tärkeimmät hyödyt asiakkaille: Helppokäyttöinen kosketusnäyttö lyhentää lastausaikaa terminaalissa Toimii myös kylmissä olosuhteissa ja voidaan käyttää hansikkaat käsissä Accuload IV on MID-hyväksyntäkelpoinen Voit päivittää vanhemman Accuload III:n uusimpaan IV-versioon. Tuotteiden tekniset dokumentit voit ladata valmistajan tuotetietosivulta: FMC Measurement Solutions - Online Publication Index (smithmeter.com) tai kysy lisää myyjiltämme!
 • Alalastausvarret

  Alalastausvarret

  Polttoaineterminaaleissa yleisesti käytetty Emco Wheatonin perusvarsi soveltuu polttoaineille, alkoholeille ja monille muille kemikaaleille. Varren autonpuoleisessa päässä on taipuisa letkuosuus, joka helpottaa asemointia. Lastausvarren yksinkertaisen rakenteen vuoksi huoltotarve on vähäinen ja lastaustoiminnan keskeytykset harvinaisia. Varsi on hyvin tasapainotettu ja kevyt käyttää, ja siksi se kytkeytyy ja irtoaa säiliön vastaliittimestä vaivattomasti. Varsi toimitetaan Emco Wheatonin oman lastausliittimen kanssa. Varsien tippavapaat API-liittimet ovat Suomen yleisimmin käytetyimpiä lastausliittimiä. Lastausvarren liityntäkorkeus on 500–1400 mm. www.emcowheaton.com tai kysy lisää myynnistämme!
 • API-lastausliittimet polttoaineille J0452-053

  API-lastausliittimet polttoaineille J0452-053

  Emco Wheatonin J0452-053 on Suomen yleisimmin käytetty API-liitin, joita käytetään polttoainelastauksiin joka päivä ympäri maata. API-liitin on tunnettu varmatoimisuudestaan ja helposta käytettävyydestään. Materiaalit ja tiivisteet on suunniteltu pohjoisen kylmiin olosuhteisiin, ja niiden toimivuudesta on vuosien kokemus. API-liittimessä on Snap on -pikalukitus, joka tarttuu auton vastaliittimeen vaivattomasti. API-liitin on suunniteltu tippavapaaksi, joka estää nesteiden valumisen maahan liittimen kytkemisen ja irrotuksen aikana. www.emcowheaton.com tai kysy lisää myynnistämme!
 • API-lastausliittimet polttoaineille J0453-053

  API-lastausliittimet polttoaineille J0453-053

  Emco Wheatonin uusin API-liitinmalli on tehty entistä helppokäyttöisemmäksi. Snap on -tyyppinen pikalukitus kiinnittyy säiliöauton vastaliittimeen kuin itsestään. Uuden ergonomisen kahvan avulla irrotus onnistuu kätevästi myös yhdellä kädellä. API-liittimen virtausta on tehostettu, mikä nopeuttaa lastausaikaa terminaalissa jopa 17 %. Uusi API-liitin on aiempaa mallia kevyempi, minkä vuoksi lastausvarren käsittely on entistä miellyttävämpää. Myös liittimen huollettavuutta on parannettu, ja tiivisteiden vaihto onnistuu nopeasti ilman, että koko API-liitin täytyy purkaa. Uuden liittimen komponentit ovat kylmänkestäviä ja soveltuvat erinomaisesti pohjoisiin olosuhteisiin. Liitin on suunniteltu tippavapaaksi, joka estää nesteiden valumisen maahan liittimen kytkemisen ja irrotuksen aikana. www.emcowheaton.com tai kysy lisää myynnistämme!
 • Intellitrol 2 Scully

  Intellitrol 2

  Scullyn valmistama Intellitrol 2 on yhdistetty pinnanvalvonta- ja maadoitusvalvontajärjestelmä. Laitteen käyttö suojelee ympäristöä estämällä polttoaineen ylitäytön ja valumisen maahan. Laite kytketään säiliöautoon polttoaineterminaaleissa, jossa se valvoo ylitäytönestoantureita ja pysäyttää lastauksen välittömästi, mikäli jokin ylitäyttöantureista aktivoituu. Räjähdysvaarallisella alueella lastattavan ajoneuvon on oltava huolellisesti maadoitettu. Intellitrol 2 valvoo auton maadoitusta ja estää lastauksen, mikäli maadoitus ei ole kunnossa. Laite soveltuu 2-johdin tai 5-johdinantureille, ja se pystyy valvomaan jopa 15* anturia yhtäaikaisesti. *Laite valvoo joko 15:sta 5-johdinanturia tai 8:aa 2-johdinanturia samanaikaisesti Näyttöön syttyvä vihreä valo kertoo kuljettajalle, kun lastaus voi alkaa. Soveltuu Atex-alueelle. www.scully.com tai kysy lisää myyjiltämme!
 • Kaasun talteenottolaitos (VRU)

  Kaasun talteenottolaitos (VRU)

  Tanskalaisen Cool Sorption A/S:n valmistama kaasujen talteenottolaitos (VRU) soveltuu muun muassa nestesatamiin ja polttoaine- ja kemikaalivarastoille. Lastauksessa syntyneet polttoainehöyryt kerätään laitoksen sisään, jossa siitä saadaan prosessin aikana kerättyä talteen polttoaine, joka muussa tapauksessa haihtuisi ilmaan. Polttonesteen talteenottopotentiaali on jopa 1500 litraa jokaista tuhatta kuutiota kohden. Yhtä säiliöautoa kohden tämä tarkoittaa jopa 60 litraa talteen otettua polttoainetta. Laitokset ovat pitkäikäisiä ja ne vaativat vain vähän huoltotoimenpiteitä. www.coolsorption.com tai kysy lisää myyjiltämme!
 • Kelluva imuvarsi

  Kelluva imuvarsi

  Emco Wheatonin kelluvaa imuvartta käytetään esimerkiksi lentopetrolin tankkauksessa, jossa polttoainetta täytyy siirtää varastosäiliöstä tietyn etäisyyden päästä nesteen pinnasta. Imuvarren koho pitää varren kärjen turvallisen etäisyyden päässä pohjasta estäen epäpuhtauksien tai veden pääsyn polttoaineen syöttöputkeen. Pitkäikäinen ja varmatoiminen kelluva imuvarsi vaatii hyvin vähän huoltotoimenpiteitä. www.emcowheaton.com tai kysy lisää myynnistämme!
 • Kulkusillat ja putoamissuojat Emco Wheaton

  Kulkusillat ja putoamissuojat

  Kulkusilta mahdollistaa pääsyn ajoneuvon päälle, ja silta voidaan mitoittaa halutun pituiseksi asiakkaan tarpeen mukaan. Pneumaattisesti ohjattavat putoamissuojat estävät kuljettajaa putoamasta ajoneuvon päältä. www.emcowheaton.com tai kysy lisää myynnistämme!
 • Kytkentärasiat ja pistokkeet

  Kytkentärasiat ja pistokkeet

  Meiltä saa kattavasti erilaiset Scullyn kytkentärasiat ja säiliöautoon kytkettävät pistokkeet. www.scully.com tai kysy lisää myyjiltämme!
 • Laskeutuvat lastausportaat E0264

  Laskeutuvat lastausportaat E0264

  Emco Wheatonin taittuvat lastausportaat takaavat turvallisen pääsyn lastaustasolta säiliöauton päälle. Portaiden tukeva rakenne luo miellyttävät työskentelyolosuhteet kuljettajalle. Luistamattomat askelmat takaavat hyvän pidon myös talviaikaan. Tehtaalla tarkasti tasapainotetut portaat ovat kevyitä käyttää. Portaiden komponentit ovat kokonaan kuumasinkittyjä, ja ne soveltuvat lähes kaikkiin olosuhteisiin. Portaat voidaan varustaa pneumaattisella käyttölaitteella. Lisävarusteisiin kuuluvat myös parkkiasentolukko ja ketju. Käyttäjän turvallisuutta voidaan entisestään lisätä integroimalla portaisiin 2- tai 3-kaiteiset putoamissuojat. www.emcowheaton.com tai kysy lisää myynnistämme!
 • Lastaustaso E0300

  Lastaustaso E0300

  Emco Wheatonin lastaustaso on kuumasinkitystä teräksestä tehty valmis moduuli, johon mahtuu lastausportaat ja lastausvarsi. Haluttu käyttösuunta on asiakkaan valittavissa. www.emcowheaton.com tai kysy lisää myynnistämme!
 • Leveät lastausportaat E0264 - 3000

  Leveät lastausportaat E0264 - 3000

  Emco Wheatonin pneumaattisesti toimivat leveät lastausportaat tarjoavat erinomaisen pääsyn säiliöauton päälle isolla alueella. Vankka rakenne luo miellyttävät työskentelyolosuhteet kuljettajalle. Luistamattomat askelmat takaavat hyvän pidon myös talviaikaan. Portaiden komponentit ovat kokonaan kuumasinkittyjä, ja ne soveltuvat lähes kaikkiin olosuhteisiin. Käyttäjän turvallisuutta voidaan entisestään lisätä integroimalla portaisiin 2- tai 3-kaiteiset putoamissuojat.
 • Lisäaineistusinjektori Accuplus

  Lisäaineistusinjektori Accuplus

  Polttoaineen lisäaineistuksella voidaan parantaa esimerkiksi tuotteen suorituskykyä tai kylmänkestävyyttä, ja näin valmistaa juuri oikeanlaisia tuotteita loppukäyttäjille. Pieneen tilaan mahtuva Accuplus lisäaineistusinjektori on edullinen käyttää ja se tuottaa tarkan syötön vuoksi lisäaineen paremman sekoittumisen päätuotteeseen. www.technipfmc.com tai kysy lisää myynnistämme!
 • Maadoitusvalvontalaite DCMT4

  Maadoitusvalvontalaite DCMT4

  Emco Wheatonin valmistama DCMT4-maadoitusvalvontalaite varmistaa, etteivät räjähdysherkät höyryt syty palamaan staattisen sähkön purkautumisesta syntyvän kipinän vuoksi. Laitteen mukana tuleva maadoituspihti kytketään säiliöautoon, ja maadoituksen ollessa kunnossa laite sytyttää vihreän valon ja antaa lastausluvan. Soveltuu Atex-alueelle. www.emcowheaton.com tai kysy lisää myyjiltämme!
 • Maadoitusvalvontalaite ST-47

  Maadoitusvalvontalaite ST-47

  Scullyn ST-47 on terminaalikäyttöön suunniteltu maadoitusvalvontalaite. Säiliöautoon kytkettävä järjestelmä valvoo auton maadoitusta ja estää lastauksen, mikäli maadoitus ei ole kunnossa. Vihreä valo kertoo kuljettajalle, kun lastaus voi alkaa. Soveltuu Atex-alueelle. www.scully.com tai kysy lisää myyjiltämme!
 • Matalat alalastausvarret

  Matalat alalastausvarret

  Matala alalastausvarsi soveltuu pitkän vaakasuuntaisen ulottuvuutensa vuoksi erinomaisesti junanvaunujen ja autojen lastaukseen. Matala varsi on hyvä valinta lastauspaikoille, joissa tuotelinja tulee maata pitkin tai jos tarvetta on vain yhdelle lastausvarrelle. Lastausvarressa on koko matkalta teräsrunko, ja se soveltuu siksi öljyjen ja kemikaalien lisäksi myös nestekaasun lastaukseen. Varsi voidaan varustaa hätäirrotusventtiilillä, kemikaaliliittimillä tai API-liittimellä. Emco Wheatonin API-liitin on Suomen yleisimmin käytetty malli, ja se on kevyt ja vaivaton kytkeä ja irrottaa vastaliittimestä. www.emcowheaton.com tai kysy lisää myynnistämme!
 • Nivel D2000

  Nivel D2000

  Emco Wheatonin monikäyttöinen D2000-nivel soveltuu lähes kaikkien nesteiden siirtoon. Irrotettavassa laakeriyksikössä on karkaistu kuulaura ja siksi se kestää tavallista suurempaa kuormitusta. Kompakti, mutta pitkäikäinen nivel on helppo huoltaa, eikä tiivisten tai laakeriyksikön vaihto edellytä koko lastausvarren purkamista – pelkkä laippaliitoksen irrotus riittää. www.emcowheaton.com tai kysy lisää myynnistämme!
 • Pinnanvalvontalaitteet ST-15 ja ST-35

  Pinnanvalvontalaitteet ST-15 ja ST-35

  Scullyn valmistama ST-35 on terminaalikäyttöön suunniteltu pinnanvalvontalaite. Laite kytketään säiliöautoon polttoaineterminaaleissa, jossa se valvoo ylitäytönestoantureita ja pysäyttää lastauksen välittömästi, mikäli jokin ylitäyttöantureista aktivoituu. ST-15 soveltuu 2-napaisille optisille tai termisille antureille, ja ST-35 käytetään 5-napaisille optisille antureille. Vihreä valo kertoo kuljettajalle, kun lastaus voi alkaa. Soveltuu Atex-alueelle. www.scully.com tai kysy lisää myyjiltämme!
 • PRIME 4 mittari

  PRIME 4 mittari

  Prime 4 on suunniteltu tarkkaan ja luotettavaan polttonesteen mittaukseen. Prime 4:lle ominainen pyörivälamellinen rakenne tuottaa äärimmäisen tarkan mittaustuloksen ja tasalaatuisen, huoltovapaan toiminnan.
 • Secu-Data

  Secu-Data

  Secu-Techin valmistama Secu-Data siirtää pinnanvalvontatiedon langattomasti säiliöstä valvomoon. Secu-Data on hyödyllinen paikoissa, joissa säiliöt ovat kaukana valvomosta. Secu-Data laitteen käytön vuoksi kaapelointitöitä ei tarvitse tehdä. Ulkotiloihin sopiva tiiveysluokitus IP67 Kantama jopa 1,5 km EN 300 220 -standardin mukainen Soveltuu Atex-alueelle www.secu-tech.at tai kysy lisää myyjiltämme!
 • Tuoteventtiili 210

  Tuoteventtiili 210

  Pienikokoinen Alhaiset ylläpitokustannukset Helppo huollettavuus ilman venttiilin irrotustarvetta Nopea ja hallittu pysäytys ilman paineiskua Tarkkuussäätö www.technipfmc.com tai kysy lisää myynnistämme!
 • Turvaportit

  Turvaportit

  Yellowgate -turvaportit YellowGate-turvaportti sopii kaikkiin käyttötarkoituksiin säädettävän leveytensä ja useiden eri asennustapojensa vuoksi – Yksi portti kaikkiin kohteisiin! Turvaportin leveys on säädettävissä 400 – 900 mm välillä.Turvaportti voidaan kiinnittää seinään, pyöreään tai nelikulmaiseen tolppaan tai kulmarautaan yhdellä ja samalla kiinnitystavalla. Turvaportin avautumissuunta voidaan vaihtaa erittäin helposti vaihtamalla kahden pultin paikkaa. Yellowgate -turvaportti on EN 14122 -standardin mukainen.
 • Useamman lastausvarren yhdistelmä

  Useamman lastausvarren yhdistelmä

  Samalle lastauspaikalle voidaan asentaa useampi varsi, joiden vaakaputki on eri korkeudella. Tämän vuoksi useampi säiliön osasto voidaan täyttää samanaikaisesti ilman, että varret osuvat toisiinsa. Tähän käyttötarkoitukseen sopii erityisesti ylimääräisellä nivelellä varustettu malli, joka tarjoaa käyttäjälle pitemmän ulottuvuuden lastauspaikalla. Myös lyhyempi lastausvarsi sopii ryhmäasennukseen, mutta niiden ristiin kytkettävyys on rajoitetumpaa. Tuotelinja voi tulla joko ylhäältä tai alhaalta, kuten muissakin Emco Wheatonin lastausvarsissa. Varsissa on tippavapaat Emco Wheatonin API-liitimet, jotka ovat kevyitä ja vaivattomia kytkeä ja irrottaa vastaliittimestä. www.emcowheaton.com tai kysy lisää myynnistämme!
 • Valmiit laitepaketit polttoaineen lastaukseen ja mittaukseen

  Valmiit laitepaketit polttoaineen lastaukseen ja mittaukseen

  Tehdasvalmisteinen kokonaisuus pitää sisällään kaikki laitteet lastaukseen ja mittaukseen. Laitepaketti tulee valmiiksi MID-hyväksyttynä tehtaalta ja se on heti käyttövalmis. Kompakti laitekokonaisuus mahtuu käyttöpaikalla pieneen tilaan. www.technipfmc.com tai kysy lisää myynnistämme!

Tuotteet 1-24 / 26

Sivu:
 1. 1
 2. 2

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top