Avaa valikko Valikko
Search all..
lektar.com/petrokemian-tuotteet/polttoaine-terminaalit/lastausvarret-1

Lastausvarret

Lastausvarret

Lektarin edustama Emco Wheaton on lastausvarsien yksi tunnetuimmista ja arvostetuimmista toimijoista maailmalla.

Saksan Kirchheinin tehtaalla valmistettavat lastausvarret sopivat polttoaineiden, kemikaalien ja nestekaasujen lastaukseen. Emco Wheatonin lastausvarret tunnetaan luotettavina ja pitkäikäisinä laitteina, jotka on suunniteltu helposti huollettaviksi. Tarvittaessa nivelet voidaan vaihtaa nopeasti ja näin terminaalin huoltotauko on kilpaileviin tuotteisiin verrattuna huomattavasti lyhyempi. Kaikki varret on varustettu pohjoisen kylmiin olosuhteisin sopivilla tiivisteillä.

Yleisimpiä lastausvarsia ovat letkuvarret polttoaineiden alalastaukseen sekä kemikaalivarret ylälastauksiin. Varret voidaan varustaa ilmatoimisilla liikeavustimilla, ylitäytönestimellä, lastausaukon suojakartiolla, hönkäpoistoletkulla, asentolukitsimella ja erilaisilla turvakytkimillä.

Lastattavat tuotteet ovat yleisimmin polttoaineita, kemikaaleja, nestekaasuja tai nesteytettyä maakaasua (LNG). Varret voidaan varustaa erillisellä hönkäpoistolinjalla ja ne voivat olla myös eristettyjä ja lämpösaatettuja. Yleisimmät varsikoot ovat tuumina 3” ja 4”.

www.emcowheaton.com tai kysy lisää myynnistämme!

6 tuote(tta)

Listana  Taulukkona 

Laskeva
 • Alalastausvarret

  Alalastausvarret

  Polttoaineterminaaleissa yleisesti käytetty Emco Wheatonin perusvarsi soveltuu polttoaineille, alkoholeille ja monille muille kemikaaleille. Varren autonpuoleisessa päässä on taipuisa letkuosuus, joka helpottaa asemointia. Lastausvarren yksinkertaisen rakenteen vuoksi huoltotarve on vähäinen ja lastaustoiminnan keskeytykset harvinaisia. Varsi on hyvin tasapainotettu ja kevyt käyttää, ja siksi se kytkeytyy ja irtoaa säiliön vastaliittimestä vaivattomasti. Varsi toimitetaan Emco Wheatonin oman lastausliittimen kanssa. Varsien tippavapaat API-liittimet ovat Suomen yleisimmin käytetyimpiä lastausliittimiä. Lastausvarren liityntäkorkeus on 500–1400 mm. www.emcowheaton.com tai kysy lisää myynnistämme!
 • Matalat alalastausvarret

  Matalat alalastausvarret

  Matala alalastausvarsi soveltuu pitkän vaakasuuntaisen ulottuvuutensa vuoksi erinomaisesti junanvaunujen ja autojen lastaukseen. Matala varsi on hyvä valinta lastauspaikoille, joissa tuotelinja tulee maata pitkin tai jos tarvetta on vain yhdelle lastausvarrelle. Lastausvarressa on koko matkalta teräsrunko, ja se soveltuu siksi öljyjen ja kemikaalien lisäksi myös nestekaasun lastaukseen. Varsi voidaan varustaa hätäirrotusventtiilillä, kemikaaliliittimillä tai API-liittimellä. Emco Wheatonin API-liitin on Suomen yleisimmin käytetty malli, ja se on kevyt ja vaivaton kytkeä ja irrottaa vastaliittimestä. www.emcowheaton.com tai kysy lisää myynnistämme!
 • Nivel D2000

  Nivel D2000

  Emco Wheatonin monikäyttöinen D2000-nivel soveltuu lähes kaikkien nesteiden siirtoon. Irrotettavassa laakeriyksikössä on karkaistu kuulaura ja siksi se kestää tavallista suurempaa kuormitusta. Kompakti, mutta pitkäikäinen nivel on helppo huoltaa, eikä tiivisten tai laakeriyksikön vaihto edellytä koko lastausvarren purkamista – pelkkä laippaliitoksen irrotus riittää. www.emcowheaton.com tai kysy lisää myynnistämme!
 • Useamman lastausvarren yhdistelmä

  Useamman lastausvarren yhdistelmä

  Samalle lastauspaikalle voidaan asentaa useampi varsi, joiden vaakaputki on eri korkeudella. Tämän vuoksi useampi säiliön osasto voidaan täyttää samanaikaisesti ilman, että varret osuvat toisiinsa. Tähän käyttötarkoitukseen sopii erityisesti ylimääräisellä nivelellä varustettu malli, joka tarjoaa käyttäjälle pitemmän ulottuvuuden lastauspaikalla. Myös lyhyempi lastausvarsi sopii ryhmäasennukseen, mutta niiden ristiin kytkettävyys on rajoitetumpaa. Tuotelinja voi tulla joko ylhäältä tai alhaalta, kuten muissakin Emco Wheatonin lastausvarsissa. Varsissa on tippavapaat Emco Wheatonin API-liitimet, jotka ovat kevyitä ja vaivattomia kytkeä ja irrottaa vastaliittimestä. www.emcowheaton.com tai kysy lisää myynnistämme!
 • Ylälastausvarret

  Ylälastausvarret

  Ylälastausvarret on suunniteltu erityisesti kemikaalien lastaukseen. Perusmallin kiinteä ulottuvuus ja kapea lastausalue on toimiva ratkaisu silloin, kun säiliön paikka voidaan tarkkaan määritellä. Varren lisänivelellä lastausaluetta saadaan leveämmäksi, joka helpottaa lastausta esimerkiksi säiliöautoon. Lastausvarren kiinteä vaakatanko pitää pystyputken aina kohtisuorassa alaspäin. Tämä estää varren hankautumisen säiliön lastausaukon reunaan. Ylälastausvarren voi myös varustaa asentolukituksella ja ylitäytönestolla. Lastausvarren materiaali on usein haponkestävää terästä. Varren halkaisija on 80 mm (3”) tai 100 mm (4"). www.emcowheaton.com tai kysy lisää myynnistämme!
 • Ylälastausvarret hönkäpoistolla

  Ylälastausvarret hönkäpoistolla

  Pitkälle ulottuva ylälastausvarsi soveltuu myrkyllisten kemikaalien lastaukseen. Lastausvarressa on kartio, joka tiivistää säiliöauton täyttöaukon ja estää kuljettajaa altistumasta vaarallisille höyryille. Varressa on ilmasylinteri ja käsiohjaus, jolla varren saa tarkasti asemoitua. Varsi painaa kartiota alaspäin auton aleneman edetessä, ja pitää näin kartion tiiviinä koko lastauksen ajan. Hönkäpoisto (vapor recovery) poistaa alipaineella vaaralliset höyryt ja ja ohjaa ne pois lastauspaikalta. Lastausvarren kiinteä vaakatanko pitää pystyputken aina kohtisuorassa alaspäin. www.emcowheaton.com tai kysy lisää myynnistämme!

6 tuote(tta)

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top