Avaa valikko Valikko
Search all..
lektar.com/petrokemian-tuotteet/sailioautorakentajat

Säiliöautorakentajat

secutechMann-TekEmco WheatonScullyBayham

Palvelemme säiliöautorakentajia tarjoamalla kattavan valikoiman mm. pinnanvalvontalaitteita ja ylitäytöneston kauko-ohjauslaitteita. Lisäksi toimitamme tippavapaita lastausliittimiä ja erilaisia tuotteita kuormauksen ja purun ohjaukseen ja valvontaan.

Edustamme alan tunnettuja tuotemerkkejä, kuten Secu-Tech, Mann-Tek, Emco Wheaton, Mann-Tek ja Bayham.

Kysy lisää myynnistämme!

11 tuote(tta)

Listana  Taulukkona 

Laskeva
 • Autonliittimet

  Autoliittimet

  Säiliöautoon kiinnitettävä Scullyn 10- tai 6-napainen vastaliitin ylitäytönesto- ja maadoituskaapelia varten. Standardinmukaisissa ja kestävissä autoliittimissä on vinyylihattu likaantumisen ja korroosion estämiseen. www.scully.com tai kysy lisää myyjiltämme!
 • IntelliCheck 3

  IntelliCheck 3

  Scullyn valmistama IntelliCheck on ylitäytöneston ja polttoainejäämien valvontaan. Säiliöautoon kiinnitettävä laite varmistaa, ettei polttoainesiirron aikana tapahdu ylitäyttöä. Se myös estää eri tuotteiden sekoittumisen, koska laiteeseen kytketyt anturit hälyttävät säiliössä olevista polttoainejäämistä. Laitteen näytöstä voi helposti seurata lastauksen tilaa. www.scully.com tai kysy lisää myyjiltämme!
 • Intellitrol 2 Scully

  Intellitrol 2

  Scullyn valmistama Intellitrol 2 on yhdistetty pinnanvalvonta- ja maadoitusvalvontajärjestelmä. Laitteen käyttö suojelee ympäristöä estämällä polttoaineen ylitäytön ja valumisen maahan. Laite kytketään säiliöautoon polttoaineterminaaleissa, jossa se valvoo ylitäytönestoantureita ja pysäyttää lastauksen välittömästi, mikäli jokin ylitäyttöantureista aktivoituu. Räjähdysvaarallisella alueella lastattavan ajoneuvon on oltava huolellisesti maadoitettu. Intellitrol 2 valvoo auton maadoitusta ja estää lastauksen, mikäli maadoitus ei ole kunnossa. Laite soveltuu 2-johdin tai 5-johdinantureille, ja se pystyy valvomaan jopa 15* anturia yhtäaikaisesti. *Laite valvoo joko 15:sta 5-johdinanturia tai 8:aa 2-johdinanturia samanaikaisesti Näyttöön syttyvä vihreä valo kertoo kuljettajalle, kun lastaus voi alkaa. Soveltuu Atex-alueelle. www.scully.com tai kysy lisää myyjiltämme!
 • Kytkentärasiat ja pistokkeet

  Kytkentärasiat ja pistokkeet

  Meiltä saa kattavasti erilaiset Scullyn kytkentärasiat ja säiliöautoon kytkettävät pistokkeet. www.scully.com tai kysy lisää myyjiltämme!
 • Liittimet ja venttiilit Mann-Tek

  Liittimet ja venttiilit Mann-Tek

  Mann-Tek valmistaa laajaa valikoimaa tippavapaita liittimiä sekä venttiilejä säiliöautokäyttöön. Materiaalivaihtoehtoja on useita ja sopivia liittimiä löytyy myös vaikeille kemikaaleille sekä kaasuille, polttoaineille, nestekaasuille ja nesteytetylle maakaasulle (LNG mukaan lukien). www.mann-tek.com tai kysy lisää myyjiltämme!
 • LRC3 -laitteet

  LRC3 -laitteet

  Secu-Techin LRC3-laitteet on tarkoitettu säiliöautojen ja lastauspaikkojen ylitäytöneston kauko-ohjaukseen ja lastaustoimintojen kontrollointiin. Järjestelmään kuuluu keskusyksikkö, kauko-ohjain, kauko-ohjaimen latausyksikkö ja antenni. Keskusyksikkö on kytketty antenniin, latausyksikköön ja säiliöauton lastauksenohjausjärjestelmään. Kuljettaja voi helpottaa letkun siirtelyä kauko-ohjaimeen asetetulla letkukelan avaus- ja kelaustoiminnolla. Mikäli säiliö on vaarassa ylitäyttyä ja pinnanvalvonta-anturi aktivoituu, kauko-ohjain lähettää autolle pysäytyskäskyn. Lisätarvikkeita LRC3:een ovat muun muassa näytöllä varustettu ylimääräinen kauko-ohjain ja ohjelmointilaite. Kaikkia tuotteita saa myös varaosina erikseen. www.secu-tech.at tai kysy lisää myyjiltämme!
 • Multi-Tank sekoituksen estojärjestelmä

  Multi-Tank sekoituksen estojärjestelmä

  Multi-Tank on itävaltalaisen Secu-Techin valmistama polttoaineiden, kemikaalien ja öljyjen sekoituksen estojärjestelmä. Multi-Tankiin on kytketty tunnistimet (PID) eri nestelaaduille ja järjestelmä estää vääriin säiliöihin tapahtuvat lastaukset. Sekoituksen estojärjestelmän käytön tärkeimmät hyödyt: Poistaa riskin virheellisestä lastauksesta aiheutuvista kustannuksista (polttoainehävikki, säiliöiden puhdistukset, autojen huoltokustannukset) Mahdollistaa useampien eri polttoainelaatujen lastauksen samanaikaisesti Varmatoiminen järjestelmä, joka valvoo kaikkia tuotelinjoja erikseen Laitteen näytöltä voi seurata koko lastusprosessin tilaa Atex-hyväksytty www.secu-tech.at tai kysy lisää myyjiltämme!
 • Optiset anturit

  Optiset anturit

  Scullyn valmistamat optiset 2- ja 5-johdinanturit säiliöautojen ylitäytönestojärjestelmiin. Heti käyttövalmis ilman esilämmitystä. Sopii kaikkiin lämpötila-alueisiin ja useimmille nestelaaduille. Yhteensopivuus Scullyn ylitäytönestojärjestelmiin. www.scully.com tai kysy lisää myyjiltämme!
 • Pinnanvalvontalaitteet

  Pinnanvalvontalaitteet Bayham

  Englantilainen Bayham on erikoistunut suunnittelemaan ja valmistamaan pinnanvalvontalaitteita niin kiinteisiin varastosäiliöihin kuin myös liikkuvaan kalustoon, kuten lentokoneiden tankkausautoihin ja juniin. Valikoimaan kuuluvat muun muassa: Pintamittarit kiinteisiin säiliöihin ja liikkuvaan kalustoon Pintamittarit kytkimillä Kaukoluettavat mittarit Pintakytkimet Kysy lisää myynnistämme tai www.tankgauges.co.uk
 • Termiset anturit

  Termiset anturit

  Scullyn luotettavat termiset 2-johdinanturit säiliöautojen ylitäytönestojärjestelmiin. Sopii kaikkiin lämpötila-alueisiin ja useimmille nestelaaduille. SIL 2 -hyväksyntä. www.scully.com tai kysy lisää myyjiltämme!
 • Vastaliittimet

  Vastaliittimet

  Polttoainelastauksessa käytettävän API-liittimen vastakappale säiliöauton runkoon kiinnitettäväksi. Emco Wheatonin alumiinirunkoisen kestävän liittimessä on alhainen painehäviö ja suuri virtausnopeus. Vastaliitin voidaan varustaa näkölasilla ja tyhjennysventtiilillä. www.emcowheaton.com tai kysy lisää myyjiltämme!

11 tuote(tta)

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top