Avaa valikko Valikko
Search all..
lektar.com/petrokemian-tuotteet/polttoaine-terminaalit/pinnanvalvonta-ja-maadoitusvalvontalaitteet

Pinnanvalvonta- ja maadoitusvalvontalaitteet

Emco Wheaton ScullyPinnanvalvontalaitteet suojaavat ympäristöä estämällä polttoaineen vuotamisen maaperään ylitäyttötilanteessa. Laite katkaisee lastauksen, mikäli jokin säiliöauton ylitäytönestoantureista aktivoituu.

Polttoaineiden lastauksen aikana säiliöauto tulee olla huolellisesti maadoitettu, jotta autossa mahdollisesti olevan staattisen sähkön purkautumisen aiheuttama kipinöinti ei sytytä polttonestettä tai höyryä tuleen.

Scully Signal Company valmistaa laitteita niin polttoaineteollisuudelle kuin kemianteollisuudellekin. Valikoimiin kuuluu pinnanvalvonta- ja maadoitusvalvontalaitteita niin terminaaleille kuin säiliöautoillekin.

Emco Wheatonin valikoimaan kuuluu DCMT4-maadoitusvalvontalaite lisävarusteineen.

www.scully.com tai www.emcowheaton.com tai kysy lisää petrokemian myyjiltämme!

6 tuote(tta)

Listana  Taulukkona 

Laskeva
 • Intellitrol 2 Scully

  Intellitrol 2

  Scullyn valmistama Intellitrol 2 on yhdistetty pinnanvalvonta- ja maadoitusvalvontajärjestelmä. Laitteen käyttö suojelee ympäristöä estämällä polttoaineen ylitäytön ja valumisen maahan. Laite kytketään säiliöautoon polttoaineterminaaleissa, jossa se valvoo ylitäytönestoantureita ja pysäyttää lastauksen välittömästi, mikäli jokin ylitäyttöantureista aktivoituu. Räjähdysvaarallisella alueella lastattavan ajoneuvon on oltava huolellisesti maadoitettu. Intellitrol 2 valvoo auton maadoitusta ja estää lastauksen, mikäli maadoitus ei ole kunnossa. Laite soveltuu 2-johdin tai 5-johdinantureille, ja se pystyy valvomaan jopa 15* anturia yhtäaikaisesti. *Laite valvoo joko 15:sta 5-johdinanturia tai 8:aa 2-johdinanturia samanaikaisesti Näyttöön syttyvä vihreä valo kertoo kuljettajalle, kun lastaus voi alkaa. Soveltuu Atex-alueelle. www.scully.com tai kysy lisää myyjiltämme!
 • Kytkentärasiat ja pistokkeet

  Kytkentärasiat ja pistokkeet

  Meiltä saa kattavasti erilaiset Scullyn kytkentärasiat ja säiliöautoon kytkettävät pistokkeet. www.scully.com tai kysy lisää myyjiltämme!
 • Maadoitusvalvontalaite DCMT4

  Maadoitusvalvontalaite DCMT4

  Emco Wheatonin valmistama DCMT4-maadoitusvalvontalaite varmistaa, etteivät räjähdysherkät höyryt syty palamaan staattisen sähkön purkautumisesta syntyvän kipinän vuoksi. Laitteen mukana tuleva maadoituspihti kytketään säiliöautoon, ja maadoituksen ollessa kunnossa laite sytyttää vihreän valon ja antaa lastausluvan. Soveltuu Atex-alueelle. www.emcowheaton.com tai kysy lisää myyjiltämme!
 • Maadoitusvalvontalaite ST-47

  Maadoitusvalvontalaite ST-47

  Scullyn ST-47 on terminaalikäyttöön suunniteltu maadoitusvalvontalaite. Säiliöautoon kytkettävä järjestelmä valvoo auton maadoitusta ja estää lastauksen, mikäli maadoitus ei ole kunnossa. Vihreä valo kertoo kuljettajalle, kun lastaus voi alkaa. Soveltuu Atex-alueelle. www.scully.com tai kysy lisää myyjiltämme!
 • Pinnanvalvontalaitteet ST-15 ja ST-35

  Pinnanvalvontalaitteet ST-15 ja ST-35

  Scullyn valmistama ST-35 on terminaalikäyttöön suunniteltu pinnanvalvontalaite. Laite kytketään säiliöautoon polttoaineterminaaleissa, jossa se valvoo ylitäytönestoantureita ja pysäyttää lastauksen välittömästi, mikäli jokin ylitäyttöantureista aktivoituu. ST-15 soveltuu 2-napaisille optisille tai termisille antureille, ja ST-35 käytetään 5-napaisille optisille antureille. Vihreä valo kertoo kuljettajalle, kun lastaus voi alkaa. Soveltuu Atex-alueelle. www.scully.com tai kysy lisää myyjiltämme!
 • Secu-Data

  Secu-Data

  Secu-Techin valmistama Secu-Data siirtää pinnanvalvontatiedon langattomasti säiliöstä valvomoon. Secu-Data on hyödyllinen paikoissa, joissa säiliöt ovat kaukana valvomosta. Secu-Data laitteen käytön vuoksi kaapelointitöitä ei tarvitse tehdä. Ulkotiloihin sopiva tiiveysluokitus IP67 Kantama jopa 1,5 km EN 300 220 -standardin mukainen Soveltuu Atex-alueelle www.secu-tech.at tai kysy lisää myyjiltämme!

6 tuote(tta)

Listana  Taulukkona 

Laskeva

Back to top